evde yemek yok

Kızım sen kadın mısın :)
Paranı çarşıya çıkıp yemiştin hani
Bi de babam yollamıyor ayakları yapıyosun hadi yemezler
Yemeseen yeme Çok zoruma gitti ya daha bişey yazmıcam sürekli hani şöyle dedin hani öyle değildi deniyor zaten ben konuyu bitirdim suçlayanlar üstüme geliyor gece gece açıklama yapmak zorunda değilim yaptım zaten yeterince iyi geceler konu bitti beniö için..

Babama göre ben sadece cinsiyetimden dolayı işe yarar görülüyorum Yen'i bu kız yemek yapsın ilerde evlensin başımdan gitsin. Çarşıya gitmek istesem olmaz etraf kötü diyor seni kandırırlar paranı alırlar diyor. Sinirim hopluyor sanki ben salağım sadece dünyaya evlenemeye gelmiş biriymişim gibi davranıyor. Kullan at misali buna sinir oluyorum. Sanki öyle düşünüyor değer vermiyor yemek yapsın sussun ders çalışsın fazla konuşmasın diye düşünüyor. Taşınacak mışız oldu küçük bir yere. Baba orası köy glbi taşınmayalım dedim o da sanane napıcaksın büyük olsa diyor ben de nefret ediyorum sanki ben erkek hastasıyım paronayklığı var hiçkimseye bakmadığımı biliyor. O küçük yere taşınıcaz o zaman Bile beni dışarı Çarşıya yollamıcak ne zaman evlensen o zaman naparsan yap diyor
Estağfurullah salak değilsin safsın.Haklı değil mi baban?Bir erkek için fal baktırmaya çalıştığında neler oldu?

Babanın bunların hiçbirini düşündüğünü sanmam.Burada yazılan cümleleri kullanıyorsun.Yapılan yorumları alıp "öyle görüyor böyle düşünüyor" diyorsun.Sempati kazanma çabası bu.Benim için tamamen inandırıcılığını kaybettin.Bu son yorumum o yüzden.Zaten o kadar yardımcı olmaya çalıştığım yorumları da umursamadın.

Sana tek tavsiyem,uzman desteği alman.İyi geceler.

Tartıda 54 kiloyum ama yüzüm zayıf popom yok çok çirkinim. Eskiden de 54 tüm ama yüzüm toömbuldu popom bacaklarım da topluydu neden böyleyim şimdi eskiden daha çok yiyordum şimdi yemiyorum 2 öğün anca yiyorum ama tartıda neden hala 54 üm
Kiz konu sahibi ben seni bir türlü anlayamadim.

Bak koskoca kizsin baban hala günlük harcligini veriyormus. Senin akranlarin haril haril calisiyor okul okurken haberin varmi? Sende tutturmussun neden hala 54 kiloyum, neden 3 cesit yemek yok diye sizlaniyorsun.

Bu hayati sen ne yaparsan, hayat o olur.

Sen kendi kendine sürekli vesvese verirsen, yok acaip, uzayli, ezik duruyorum diye, ruhun kararir, of benim bile icim daraldi!

Biraz pozitif olmayi denedin mi hic? Baban anlattigin kadar kötü biri degil kanimca.

Hem utangacim erkeklere bakamiyorum filan diyorsun, hemde soyunup hoppalaa ciplak resim yolluyorsun elaleme, tutarsiz bir cizgin var, ne ayaksin sen yavrucum? Vallaha ben bisey anlamadim.

Konuyu ilk okudugumda üzülmüstüm, ama sen her tavsiyeye kapalisin ki güzelim ? Neden yapiyorsun bunu?

Sen "magdur olmak, erisebilecegim en yüksek mertebe" diyenlerdenmisin yoksa? Bunlar yalan yavrum, kendini magdur etmek icin cabalama, tam tersi, en dipdeyken bile güclü durmayi ögreneceksin bu hayatta.

Kimse sana magduriyetten madalye takmayacak emin ol.

Aklini basina al, hayatina sahip cik, kendine gel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babama göre ben sadece cinsiyetimden dolayı işe yarar görülüyorum Yen'i bu kız yemek yapsın ilerde evlensin başımdan gitsin. Çarşıya gitmek istesem olmaz etraf kötü diyor seni kandırırlar paranı alırlar diyor. Sinirim hopluyor sanki ben salağım sadece dünyaya evlenemeye gelmiş biriymişim gibi davranıyor. Kullan at misali buna sinir oluyorum. Sanki öyle düşünüyor değer vermiyor yemek yapsın sussun ders çalışsın fazla konuşmasın diye düşünüyor. Taşınacak mışız oldu küçük bir yere. Baba orası köy glbi taşınmayalım dedim o da sanane napıcaksın büyük olsa diyor ben de nefret ediyorum sanki ben erkek hastasıyım paronayklığı var hiçkimseye bakmadığımı biliyor. O küçük yere taşınıcaz o zaman Bile beni dışarı Çarşıya yollamıcak ne zaman evlensen o zaman naparsan yap diyor
Anladığım kadarıyla bu mesajları telefondan yazıyorsun yoksa yani yerine Yen'i yazman olası değil. Bir lokmayı esirgeyen baba ama telefon kullanabiliyorsun. Onun kontörü faturasını vs kim ödüyor acaba, ayrıca evde ya da telefonunda internette var, yani 1 yumurta yenilemeyen evde bunlara nasıl para bulunuyor acaba, herhalde annen ödüyor:işsiz:

Konuya yazmayacaktim ama dayanamadim, cok zayifladim cirkinlestim diyince 40 li kilolarda oldugunu düşünmüştüm, 54 kiloymussun, koskoca kadinim ayni kilodayiz, daha ne olsun? 17 yasinda genc bir kiz icin ideal kilo 80 olacak degil ya.
25 yasimdayim, omrumde gormedim tartida 54 kiloyu, ya bende yeni nesil daha akilli daha zekidir diye gecinip duruyorum demek ki arada da varmis boyle dusunmeye usenenler...

25 yasimdayim, omrumde gormedim tartida 54 kiloyu, ya bende yeni nesil daha akilli daha zekidir diye gecinip duruyorum demek ki arada da varmis boyle dusunmeye usenenler...
Kas kaybı olmuşum yağdan başka bişey Yok vücudumda..

Kas kaybı olmuşum yağdan başka bişey Yok vücudumda..
O zaman spor yapacaksin tatlim, o yaglari kasa cevirmenin ilk yolu spor yapmak. Sonra bak o begenmedigin nohutta fasulye de bol bol protein var onlari mirin kirin etmeden tuketeceksin, ustune iki hasladiginiz yumurtaya fazladan bir tane daha koyacaksin... ha en onemlisi hamburgeri hayatindan cikaracaksin.

Ay konuya sinir oldum bu sekilde bizimle dalga gecen konu sahipleri büyüsün artık dalga gececek baska seyler bulsun bide aç olan gercekten ac olan insanlara yazık cidden açlıkla daha sınanmamışsın sevgili konu sahibi umarım sınanmazsın suan şımarık kücük cocuklar gibisin umarım daha cok büyürsün yasına uygun konusmayı öğrenirsin kocaman bir kız olmussun

35 de benden :)
Bizim nesil yemek buldun ye, dayak buldun kaç kafasiyla buyudugu icin ne bulduysak yerdik biz, simit gazoz :)

Back
X