Tartıda 54 kiloyum ama yüzüm zayıf popom yok çok çirkinim. Eskiden de 54 tüm ama yüzüm toömbuldu popom bacaklarım da topluydu neden böyleyim şimdi eskiden daha çok yiyordum şimdi yemiyorum 2 öğün anca yiyorum ama tartıda neden hala 54 üm
Kiz konu sahibi ben seni bir türlü anlayamadim.
Bak koskoca kizsin baban hala günlük harcligini veriyormus. Senin akranlarin haril haril calisiyor okul okurken haberin varmi? Sende tutturmussun neden hala 54 kiloyum, neden 3 cesit yemek yok diye sizlaniyorsun.
Bu hayati sen ne yaparsan, hayat o olur.
Sen kendi kendine sürekli vesvese verirsen, yok acaip, uzayli, ezik duruyorum diye, ruhun kararir, of benim bile icim daraldi!
Biraz pozitif olmayi denedin mi hic? Baban anlattigin kadar kötü biri degil kanimca.
Hem utangacim erkeklere bakamiyorum filan diyorsun, hemde soyunup hoppalaa ciplak resim yolluyorsun elaleme, tutarsiz bir cizgin var, ne ayaksin sen yavrucum? Vallaha ben bisey anlamadim.
Konuyu ilk okudugumda üzülmüstüm, ama sen her tavsiyeye kapalisin ki güzelim ? Neden yapiyorsun bunu?
Sen "magdur olmak, erisebilecegim en yüksek mertebe" diyenlerdenmisin yoksa? Bunlar yalan yavrum, kendini magdur etmek icin cabalama, tam tersi, en dipdeyken bile güclü durmayi ögreneceksin bu hayatta.
Kimse sana magduriyetten madalye takmayacak emin ol.
Aklini basina al, hayatina sahip cik, kendine gel.