Evde yokken bekar kaynin gelip kalması.

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.856
29.210
798
İyi geceler kızlar bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum,biz Bursa'da oturuyoruz ama ben şuan tüp bebek tedavisi için İstanbul'dayım yaklaşık 25 gündür,ben buraya geldikten üç dört gün sonra 21 yaşında bekar kaynimin yola ciktigini Malatya'dan bize geldiğini duydum,yani öncesinde fikrim dahi alınmadı, normalde çok sıkinti yapmam ama bu çocuk biraz degisik çok detaya girmek istemiyorum ama merak edilirse yazarım,benim esimde polis çalıştığı günler sabah sekizde gidip aksam dokuz gibi donuyor, üç haftadir benim evimde ve gitmeye de hiç niyeti yok gibi,ben çalışan bir bayanım (öğretmenim) yaklasik 25 gündür evimden ayrı tedavi görüyorum ve işlerim bitti bir iki güne dönüyorum kalan tatilim bir ay bile değil Allah aşkına çok mu bencilce düşünüyorum istememekle lutfen sizde fikirlerinizi söyleyin siz olsanız ne yapardınız

Görümce olsa hadi neyse kayın niye kalıyor cok sacma okumaya mı geldi amacı ne.. İzin vermeyin kv ile konuşun bu uygun bi durum degil

Ben bu düşünce yapısını anlayamıyorum. Bizim ailede böyle bir şey hiç yoktur. Bir de bekar kayın diye özellikle belirtiyorsunuz. Bekar olsa ne evli olsa ne. Sizin eşinizin kardeşi sizin de kardeşiniz değil mi o? Benim amcam bekardı ama hep evimize girip çıkardı yani bunda garip bir şey göremiyorum. Sonuçta o babamın kardeşi. Annemin de kardeşi sayılır. Yani bilemiyorum bu mevzular bana çok uzak sanırım.

İntihar meyilimi olan biri ve eşim evde yokken Allah korusun ne olacağı belli olmaz yani sorumluluğu biraz fazla,kayinvalidemler artık biktiklari için göndermişler eşim öyle diyor.
Kaynının sende kalmasının normal olarak bir sıkıntısı yok ama intihar olayı risk. Bende korkardım bu durumdan herhalde

Açıkçası benimde hoşuma gitmez. Ne olursa olsun sonuçta yabancı bir erkek. Eşimin kardeşi olması benim kardeşim olduğu anlamına gelmiyor.

Bekar diye belirtmemin özel bir sebebi yok,zira aile olsa eşime direk kabul etmeyeceğimi söylerdim ama bekar olunca ilk etapta sıkıntı olmadı ama daha kalacak gibi,eşim çalışırken ben kimseye hizmet edemem zaten bir sürü iğne ilaç tedavi olmuşum en azından evimde dinlebmek hakkım değil mi ?

Herkes özellikle bekar olmasına taktigimi belirtmiş aslında kötü noyetle yazılmadı aksine bekar olduğu için ilk etapta sıkıntı olmadı çünkü hiç bir kadın kendisi evde yokken bir ailenin (benim veya eşimin fark etmez) gelip kalmasına rahatsız olur ama bekar olunca çokta sıkıntı değil onu demek istedim ama 25 günde yeter diye düşünüyorum,

İntihar meyilimi olan biri ve eşim evde yokken Allah korusun ne olacağı belli olmaz yani sorumluluğu biraz fazla,kayinvalidemler artık biktiklari için göndermişler eşim öyle diyor.
Bunu yeni gördüm. Endişelerinizde haklısınız o zaman. Siz de bir an evvel geri göndermeye bakın.

Bu arada meyilim değildir o, meyilim olsa duramazdı.

25 gündür sizde kalmış zaten yeter bu kadar sizin de bir tatiliniz var tüp bebek tedavisinden dönüyorsunuz. Eşinize söyleyin göndersin ben evin hanımı evde olmadığı zaman misafir gelmesini doğru bulmuyorum şimdi o evin halini düşünemiyorum 2 erkek 25 gündür tek basina

3 hafta o ev ne hale gelmistir kim bilir
Bende istemezdim açıkcası
Ayrica tedavi sürecinde daha sakin ve mutlu olmaniz gerekirken bu duruma sinirlenip stres oldunuz

Eşiniz ne diyor bu duruma ?
Kaynimin sikintilari olduğu için eşim bir abi olarak ve tabiki haklı olarak kendini sorumlu hissediyor ama elinden geleni de yapıyor buna şahidim,çünkü bizde çok zor bir süreçten geçerken kardeşine karşı elinden geleni yaptı, eşim de ne diyeyim ne zaman gideceksin diye mi sorayım diyor.

Evinize dönünce tedavi sürecinin zorluğunu yatıp dinlenmeniz stres yapmamanız kafa dinlemeniz gerektiğini sohbet havasında anlatın. Kendinizi de hiç yormayın ve keyfinize bakın. Anlar herhalde. Baktınız olmuyor eşinizle konuşun bir zahmet gönderiversin.

Bunu yeni gördüm. Endişelerinizde haklısınız o zaman. Siz de bir an evvel geri göndermeye bakın.

Bu arada meyilim değildir o, meyilim olsa duramazdı.
Meyilim değil malesef tesebbuste varmış hem de dört defa ama intiharı kafasına koyan Allah korusun tabi, illaki ne olursa olsun yapar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…