- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
Yoo gayet sakinim nerden çıkardınız sadece eşiniz adına üzüldüm bence Allah sizin eşinize yardım etsin depresyondaki kardeşini dahi kendi evinde ağırlaması sizi rahatsız etmiş ben evlilikte hep iki taraflı düşünürüm bu da benim düşüncem biraz empati duygunuz olsa anlayabilirdiniz bir üye buraya eşim kız kardeşimi istemiyor diye konu açsaydı acaba yorumlar aynı olur muydu merak ettim herkes ne demek nasıl istemez eşim benim kardeşimi gibi yorumlar okurdukYavaş gelin hanfendi hayırdır bu ne üslup biraz yavaş sakin,eşim de siizn gibi düşünüyor olsaydı burda yazmak yerine avukata yazıyor olurdum,Allah kocaniza yardım etsin
Vala burada eşim kardeşimi istemiyor diye bir konu açılsaYoo ilk etapta pek bir şey demedim on gün kalır döner diyordum ama kaldıkça kaldı ve gitmeye niyeti olmayınca benimde canım sıkıldı evi çekip ceviren kadındır eşim sabah çıkıp gidecek işe ben yalnız kalicam kardeşiyle madem sorun değil eşim izin alsın kardeşiyle birlikte o kalsın ben değil
Vala burada eşim kardeşimi istemiyor diye bir konu açılsa
Biz o eşi yer çiğnemeden yutardık
Bizdeki sorun enpatinin olmayışımı nedir bilemiyorum
Yok yok merak etmeyin eşiniz kardeşine tercih etmez sizi
anne baba basindan atmis tup bebek tedavisi goren gelin neden didinsin ki? evlatlik mi almis kaynini?Kaynınız 4 kez intihara teşebbüs etmiş tedavi görüyor mu peki.Bu durum sizin evde kalmasindan daha önemli degil mi.Gencecik cocuk yahu.El insaf biraz idare edin sagligina kavusmasi icin didinin.
didinsin
Ev sahibi evde değil ki zaten o yüzden rahatsız evinde istemiyor kendisi olmadığı için herhalde evine döndüğünde gidecektir bir ömür kalacak değil yaEmpati denmiş de sürekli... e madem o zaman ev sahibesine de empati gösterilsin? Kendi evinde rahat olamayacaksa hem de tedavi görürken... bu da bir nevi insafsızlık olmuyor mu?
Eşi için de zor Bi durum gerçkten ama ben olsam istemezdim ben evde yokken evimde birilerinin yaşamasını rahat edememev sahibi evdeki... abi evde, konu sahibinin kocasi yani. o cagirmis hatta. o cagirmasa baska memlekete gidermis kayin haber alamazlarmis, abilik gorevini yapmis yani.
3 hafta kaldi diyr anne baba basindan atmişa bagladinizya pes.Aile demek anne babadan ibaret degildir.Kardeşler de ailedir. Kardes evlenince el olmaz.Anne baba da yorulabilir.Zaman zaman diger cocuklarindan destek bekleyebilir.Tane tane yazdim umarim anlayabilirsin.anne baba basindan atmis tup bebek tedavisi goren gelin neden didinsin ki? evlatlik mi almis kaynini?
aynen oyle. esi icin zor falan da degil. 25 gundur ordaymis zaten. simdi bu kadinin dinlenme zamani.Eşi için de zor Bi durum gerçkten ama ben olsam istemezdim ben evde yokken evimde birilerinin yaşamasını rahat edemem
Ev sahibi evde değil ki zaten o yüzden rahatsız evinde istemiyor kendisi olmadığı için herhalde evine döndüğünde gidecektir bir ömür kalacak değil ya
ben kaynimin hicbiseyi degilim. onun icin de hayatta didinmem oyle diyim.3 hafta kaldi diyr anne baba basindan atmişa bagladinizya pes.Aile demek anne babadan ibaret degildir.Kardeşler de ailedir. Kardes evlenince el olmaz.Anne baba da yorulabilir.Zaman zaman diger cocuklarindan destek bekleyebilir.Tane tane yazdim umarim anlayabilirsin.
Eşiniz ailesine söylesin o zaman kardeşini çağırsınlar, sıkıntılı bir durum Allah korusunMeyilim değil malesef tesebbuste varmış hem de dört defaama intiharı kafasına koyan Allah korusun tabi, illaki ne olursa olsun yapar diye düşünüyorum
Ev sadece kadına ait değildir ev sahibi olarak eşi evde ve gelen ev sahibinin öz kardeşiEşi için de zor Bi durum gerçkten ama ben olsam istemezdim ben evde yokken evimde birilerinin yaşamasını rahat edemem
kadin tup bebek tedavisi goruyor??? dinlenmesi lazim bedenen ve psikolojik? keyfi degil yani.Ev sahibi evde değil ki zaten o yüzden rahatsız evinde istemiyor kendisi olmadığı için herhalde evine döndüğünde gidecektir bir ömür kalacak değil ya
Ev sadece kadına ait değildir ev sahibi olarak eşi evde ve gelen ev sahibinin öz kardeşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?