Evde yokken bekar kaynin gelip kalması.

Evi barki olan hickimse bir başkasında 25 gün kalmaz kalmamalı
Bu ister benim kardeşim olsun ister eşimin kardeşi
Bence haklisiniz hiç hoş değil
Bir de eşiniz erken gidip geç geliyor ne yapacaksınız tüm gün
Ne yapıyor evde abisi yokken çıkıyor mu evden ben asla kabul etmem eşim de böyle bir duruma izin vermezdi zaten

Madem kendisi kardeşine git diyemiyor, arasın annesini, anlatsın durumunuzu. Annesi geri çağırsın.

Sizin kardeşiniz gelse o zaman eşiniz de desin ki ben çalışıyorum bütün gün evde yokum gelmesin kalmasın kardeşin istemiyorum. Asıl sen yokken daha rahat vakit geçirecekler abi kardeş ne var bunda yedi mi evinizi benim eşim böyle bişey söylese kapıda bulur kendini kaynım ben varken de yokken de istediği gibi gelip kalabilir eşimin kardeşi benimde kardeşim aynı şekilde benim kardeşimde istediği gibi kalır ve eşim ağzını dahi açamaz

Bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz anlamıyorum naısl ev sahibi yokken birinin evinde kalınır ki. Ayrıca gelip kalsın nolcak diyenleri de anlamıyorum eviniz sizin özeliniz değil mi ben kendi kardeşim de olsa istemem. Ki çok özel Bi süreçten geçmiş konu sahibi. Hadi böyle Bi hata olmış ama evine gidince dinlenmesi lazım o adamın o evde işi yok bunun kaynananın düşünmesi lazım

Yavaş gelin hanfendi hayırdır bu ne üslup biraz yavaş sakin,eşim de siizn gibi düşünüyor olsaydı burda yazmak yerine avukata yazıyor olurdum,Allah kocaniza yardım etsin

yo siz bencilce dusunmuyorsunuz.

kocaniz ne yapiyor bu esnada? tup bebek tedavisinde en onemli sey moral biliyosunuz.
emeklerinize sizin caniniza filan acimiyor mu kocaniz?

kocamin bencilligi diyeceginize, bencil miyim diyorsunuz.
soruna yanlis yerden baktiginz surece, kayniniz sizde yayilir yatar.
sorunun kaynagi kocaniz.

Hizmet etmeyin zaten
Siz yokken nasil hallediyorsa isini oyle halletsin eger kalmaya devam edecekse
Ya da gittiginizde esinizle gorusun zaten 1 aydir burada , donmesini istiyorum evimde dinlenmem lazim deyin

Hizmet etmeyin zaten
Siz yokken nasil hallediyorsa isini oyle halletsin eger kalmaya devam edecekse
Ya da gittiginizde esinizle gorusun zaten 1 aydir burada , donmesini istiyorum evimde dinlenmem lazim deyin
diyebilse konu acmazdi eminim. ya da kocasi soz dinleyecek olsa.. malesef karisina deger vermek yerine, kardesime git mi diyim diyen bir kocasi var. yukarida yazmis.

Bakalım yarın eşimle ciddi ciddi konuşmayı düşünüyorum,o da bıkmış durumda ama bir abi olarak ta sorunlu kardeşine yardımcı olmak istiyor,çünkü Malatya'da durduk yere olay çıkarıp il dışına çıkmam lazım bunalimdayim demiş eşim de diyorki ben buraya gel demeseydim başka şehre giderdi haber alamazdik o da haklı,ben zaten buraya kadar bir şey demedim (bu arada yola çıktı dan sonra benim haberim oldu) ama tedaviden yeni ciktim evimde dinlenmek istiyorum artık gitsin istiyorum yani

ev sahibi evdeki... abi evde, konu sahibinin kocasi yani. o cagirmis hatta. o cagirmasa baska memlekete gidermis kayin haber alamazlarmis, abilik gorevini yapmis yani.

Ya siz evinize döndükten sonra oda gitsin ama sizin rahatsızlığız siz orda değilken bile var
Yanı sizin kız kardeşiniz olsa yanınıza gelse bir ay kalmak istese eşinizde bu duruma rıza göstermezse ne hissederdiniz
Ben hiç hoşlanmazdım kendi adıma

iste biz bunu anliyoruz ama, eve size sormadan hemde siz tup bebek tedavisi gorurken, gel kardesim diyen kocaniz anlamiyor.

Yoo ilk etapta pek bir şey demedim on gün kalır döner diyordum ama kaldıkça kaldı ve gitmeye niyeti olmayınca benimde canım sıkıldı evi çekip ceviren kadındır eşim sabah çıkıp gidecek işe ben yalnız kalicam kardeşiyle madem sorun değil eşim izin alsın kardeşiyle birlikte o kalsın ben değil

iste biz bunu anliyoruz ama, eve size sormadan hemde siz tup bebek tedavisi gorurken, gel kardesim diyen kocaniz anlamiyor.
Tamam eşim de suçlu ama evin en büyük oğlu ve kendini mecbur hissediyor öyle yetiştirilmiş malesef,ilk etapta sıkıntı yapmadım zaten kendi derdime düştüm fakat tedavim bitip eve dönme vaktim gelince ve kaynimda gitmeye niyeti olmayınca bu durumu daha çok sorun etmeye başladım,sorgulamaya başladım,dediğim gibi öncesinde tedavi devam ettiği için hiç umursamamistim

evin en buyugu olan bir ablam var, kendini benden yana sorumlu hissetmiyor hic hakli da. kendi cocuklari ve cekirdek ailesi var cunku. benden, annem ve babam sorumlu

anne ve babanin basindan attigina gelin katlanmak zorunda degil. tup bebek tedavisi gorurken hele. sizin bakima ihtiyaciniz varken, evde biriyle ugrasmak bana vicdansizca geliyor. fiziksel yorgunlugun yanisira psikolojik olarakta rahat olmaniz lazim sizin.

bu noktada kocaniz abiligi birakip ( ki 25gundur yapmis) kocalik yapmak durumunda. bence yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…