maşallahhhhhhh topiğin sahibi böyle demimizi istedi :) allahım bayıldım ya bayıldım ben böyle bir ev görmedim çocuk odanız halılarınız perdeleriniz yatak odanız mutfağınız yemin ederim mükkemmel ya ben evlenirken sizi iç mimar olarak davet etmek isterdim bu nasıl bir zevk anlamadım diyecek birşey bulamıyorum tek kelimeyle şahane güle güle hep mutlu huzurlu sağlıklı oturun evinizde çocuk odası dolabiniz çok ama çok güzel birde yatak odası komidinin göz yanıltması gibi birşey yapıyor oda çok dikkatimi çekti ve ben bayıldım resmen saray gibi olmuş ay allahım nazar değmesin yemin ederim çok beğendim
Hangi sitede acaba oturuyorsunuz?
Sancaktepe S.A PARK SİTESİ C3 BLOKDASINIZ ANLAŞILAN :)
Evet ay çok şaşırdım komşu buldum burdan.sizde bu sitedesiniz demekki.siz hangi bloktasınız?
evin çok güzelmiş huzurlu günlerde oturun inşallah.mutfak masanızı nerden aldınız öğrenebilirmiyim acaba çok beğendim
canım evine bayıldım allah nazarlardan saklasın..mutfak halını nereden aldın ya bayıldım bayıldımmm
Canim gule gule otur huzur ve sagliklan , zevkler ve renkler tartisilmaz elbet ben cok hali olan ve heryerde mobilya olan evler beni boguyor daha ferah evler zevklerimdir , sagliciklan kal !!
Henüz taşınmadık 3. etaptayız biz inşallah gelecek ay taşınıyoruz.
Öylemi çok sevindim.ama nasıl anladın bloğa kadar çok şaşırdım evin dıştan resimleride yok çok dikkatlisiniz.gelecek ay dolacak 3.etapın bir bölümü.bişeye ihtiyacınız olursa beklerim:))
MaşAllah ne güzel evin var ya güle güle otur canım
herseyın cok guzel ve cok uyumlu güle güle otur canım
Çok güzelmiş bayıldım özellikle de bebek odasına nerden aldığınızı sorabilir miyim?
Güle güle oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?