Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Ay çok sağol canım ya ne güzel şeyler yazmışsın.inşallah sen dahada güzelleriyle döşersin evini sevgiyle mutlulukla.

evin çok güzelmiş huzurlu günlerde oturun inşallah.mutfak masanızı nerden aldınız öğrenebilirmiyim acaba çok beğendim

canım evine bayıldım allah nazarlardan saklasın..mutfak halını nereden aldın ya bayıldım bayıldımmm

canım maşallah gerçekten saray gibi bir evin var ben her detayını beğendim halılarına hele o mavı takımına bayıldımhuzurla sağlıkla otur inş.

Canim gule gule otur huzur ve sagliklan , zevkler ve renkler tartisilmaz elbet ben cok hali olan ve heryerde mobilya olan evler beni boguyor daha ferah evler zevklerimdir , sagliciklan kal !!

evin çok güzelmiş huzurlu günlerde oturun inşallah.mutfak masanızı nerden aldınız öğrenebilirmiyim acaba çok beğendim

Çok teşekkürler mutfak masa takımını modoko milenyum Mağazası'ndan aldım.daha önce kaç kere yazdım bilmiyorum ama sorulunca mecburen tekrar yapıyoruz böyle bir takım yok biz karma bir takım oluşturduk.

Canim gule gule otur huzur ve sagliklan , zevkler ve renkler tartisilmaz elbet ben cok hali olan ve heryerde mobilya olan evler beni boguyor daha ferah evler zevklerimdir , sagliciklan kal !!

Teşekkürler canım.bende halısız yere basamam yazın bile kaldırmam.ne bilim halısız ev bana ev gibi gelmiyor açıkçası.

Henüz taşınmadık 3. etaptayız biz inşallah gelecek ay taşınıyoruz.

Öylemi çok sevindim.ama nasıl anladın bloğa kadar çok şaşırdım evin dıştan resimleride yok çok dikkatlisiniz.gelecek ay dolacak 3.etapın bir bölümü.bişeye ihtiyacınız olursa beklerim:))

Öylemi çok sevindim.ama nasıl anladın bloğa kadar çok şaşırdım evin dıştan resimleride yok çok dikkatlisiniz.gelecek ay dolacak 3.etapın bir bölümü.bişeye ihtiyacınız olursa beklerim:))

mutfagınızdan cafenın ustu gorunuyordu ordan anladım :)

Maaşallah arkadaşım evin pek güzelmiş Allah sağlıkla, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Rabbim herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallah kiracılık çok zor çünkü. Güle güle oturun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…