Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Çok teşekkür ederim .amin amin inşallah sağlık sıhhatla oturmak nasip olur.

Zevkinize bayıldım yaa maşallah eviniz aksesurarlarınız cok cok güzell , güle gül eoturun inşallah.
Koridorda v oturma odasındaki halıları nerden aldınız merak ettim?

Zevkinize bayıldım yaa maşallah eviniz aksesurarlarınız cok cok güzell , güle gül eoturun inşallah.
Koridorda v oturma odasındaki halıları nerden aldınız merak ettim?

Çok teşekkür ederim cappo home dan aldım halıları ama markası bulman için daha kolay olur angora halı.

evınız guzelmıs gule gule oturun :))) ben bısey sorcakdım mutfak ve korıdor fayansından memnunmusuunuz??? temızlıgı nasıl zor oluyormu???

evınız guzelmıs gule gule oturun :))) ben bısey sorcakdım mutfak ve korıdor fayansından memnunmusuunuz??? temızlıgı nasıl zor oluyormu???

Teşekkür ederim.ben fayanslarımdan çok memnunum hem çok güzel duruyor parke olan evlerin konseptine çok uyuyor hemde temizliği çok kolay .süpür sil yani farklı bir durum yok.çok kayganda değil çocuk kaymaz yani.

maşallah eviniz çok güzel, çok zevkli döşenmiş, Allah tüm isteyenlere nasibetsin.
Mutfaktaki masa oturma grubunu nerden aldınız acaba?

çok güzel cnm allah huzur içinde sağlıkla oturmayı nasip etsin benim eviminde4 resimleri var beklerim banada:

Senin evine ilk yorumu ben yapmıştım zaten ama mutfağında masa ve koltuk var nereye düşünüyorsun benim takımımı?

maşallahh eviniz cok güzell allahh huzurunuzu bozmasın daha da arttırsın inş.Ayıp olmazssa nerde oturdugunuzu öğrenbilirmiyim evinizin çok büyük cok nerden aldığınızı merak ettim :)

burası ev değil yeminle harikalar diyarı gibi bir yer bu ev benim olsa işe bile gitmem evde dururum maşallah

maşallahh eviniz cok güzell allahh huzurunuzu bozmasın daha da arttırsın inş.Ayıp olmazssa nerde oturdugunuzu öğrenbilirmiyim evinizin çok büyük cok nerden aldığınızı merak ettim :)

Çok teşekkür ediyorum sende yeni evlisin sizinde huzurunuz daim olsun inşallah.nerde oturduğumu derken şehir olarak herhalde soruyorsun istanbulda oturuyorum canım.evimde çok büyük değil 150 metrekare.

burası ev değil yeminle harikalar diyarı gibi bir yer bu ev benim olsa işe bile gitmem evde dururum maşallah

Ay canım çok tatlısın ya ne güzel yorum bu.ev hanımıyım ama çokta evde durduğum söylenemez ama evde olduğum günler keyifle duruyorum dediğin gibi.en güzelleri senin olsun.

merhaba amedia;
maşallah evin de çok güsel olmuş bayıldım kızının odasına bayıldığım gbi. Allah huzurlu sağlıklı bi yaşam nasip etsin inş ailenle birlikte bu güzel evde

merhaba amedia;
maşallah evin de çok güsel olmuş bayıldım kızının odasına bayıldığım gbi. Allah huzurlu sağlıklı bi yaşam nasip etsin inş ailenle birlikte bu güzel evde

Ay bravo sana valla hızlısın hemen bakmışsın eve beğenmene sevindim canım çok sağol Allah herkese huzur sağlık nasip etsin.hamilesin duan kabul olur inşallah.özelden cevap yazdım sana bu arada canım.

Her seyiniz muhtesem, zevk fiskiriyor resmen .. Baktikca bakasim geldi ama benim favorim yatak odasi, banyo ve giyinme odasi uclusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…