Maaşallah arkadaşım evin pek güzelmiş Allah sağlıkla, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Rabbim herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallah kiracılık çok zor çünkü. Güle güle oturun arkadaşım
Zevkinize bayıldım yaa maşallah eviniz aksesurarlarınız cok cok güzell , güle gül eoturun inşallah.
Koridorda v oturma odasındaki halıları nerden aldınız merak ettim?
evınız guzelmıs gule gule oturun :))) ben bısey sorcakdım mutfak ve korıdor fayansından memnunmusuunuz??? temızlıgı nasıl zor oluyormu???
maşallah eviniz çok güzel, çok zevkli döşenmiş, Allah tüm isteyenlere nasibetsin.
Mutfaktaki masa oturma grubunu nerden aldınız acaba?
Çok sağol inşallah herkese nasip olsun.mutfak takımını istanbul modoko milenyum Mağazası'ndan aldım canım.
çok güzel cnm allah huzur içinde sağlıkla oturmayı nasip etsin benim eviminde4 resimleri var beklerim banada:
maşallahh eviniz cok güzell allahh huzurunuzu bozmasın daha da arttırsın inş.Ayıp olmazssa nerde oturdugunuzu öğrenbilirmiyim evinizin çok büyük cok nerden aldığınızı merak ettim :)
burası ev değil yeminle harikalar diyarı gibi bir yer bu ev benim olsa işe bile gitmem evde dururum maşallah
muhteşem olağanüstü
güle güle kullanın, darısı bize inşallah
merhaba amedia;
maşallah evin de çok güsel olmuş bayıldım kızının odasına bayıldığım gbi. Allah huzurlu sağlıklı bi yaşam nasip etsin inş ailenle birlikte bu güzel evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?