Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

çok zevklisin canım her eşyandan anlaşılıyor maşallah canım güle güle iyi günlerde otur inşallah..

EViniz çok hoş gerçekten ama salon takımını ve de yatak odasını fazla beğenmedim.........Ayrıca bebeğinizin odası da biraz fazla karışık geliyor göze....

muftak masasını nerden aldınız fiyatı nedir. nazar olmasın bu arada çok zevklisiniz

güle güle oturun gerçektende bazı dokorlar saray tarzı.mesela o köşedeki ışıklı sulu bi ağaç kovuğu görünümündeki obje adına ne deniyor bilmiyorum ama bide o yatağın etrafındaki cibinlik kasnağını nereden aldınız mobilyacıdamı satılıyor çok hoş

Teşekkürler.cibinlik kasnağını ayrı olarak almadık o modelde mevcuttu zaten öyle yapıp verdiler zaten.sadece kasnak nerden bulunur bilemem.

valla süperrrr bir ev...özellikle mutfaktaki masa ve oturma bölümüne bayıldım renk konbinasyonu çok hoş

Çok hoş huzurla mutlulukla otur.salon dahil her bir odayı beğendim.huzur kokuyor gerçekten.yatak odası çok klas çok tarz gerçekten.

amedia gerçekten evin saray gibi canım yatak odanı çok begendim,salonun biraz farklı diğelerinden ama olsun her sey aynı olacak diye bir şey yk güle güle otur huzurla..

amedia gerçekten evin saray gibi canım yatak odanı çok begendim,salonun biraz farklı diğelerinden ama olsun her sey aynı olacak diye bir şey yk güle güle otur huzurla..

Çok teşekkür ederim canım.salonumun farkı 7 yıllık oluşu e diğerleri 6 aylık ondandır tarzlarının farkı.

allahım bu evde bide çocuk var hayran kaldım sahibine :)

allahım bu evde bide çocuk var hayran kaldım sahibine :)

Teşekkürler canım.ama bu evde birde çocuk var derken fazlamı derli toplu geldi evim:))valla resim çekiyorum diye düzeltim diye bir çabam olmadı genelde ev bu haldedir.bazen bir iki oyuncak ortada olur.kızım maşallah çok dağıtmaz.tek tek oynar oynamadığını yerine koyar sağolsun.

Ay bravo sana valla hızlısın hemen bakmışsın eve beğenmene sevindim canım çok sağol Allah herkese huzur sağlık nasip etsin.hamilesin duan kabul olur inşallah.özelden cevap yazdım sana bu arada canım.

bakmaz olurmuyum hemen buldum senin gbi zevkli birinin bi tek çocuk odasını görmekle yetinemzdim tüm evini görmek istedim tekrar söylüyorum çok güzel herşey harika mutfak halına perdelerine hangi birini sayyım herşeyine bayıldım inan.özelden de cvb ını aldım çok teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için. bnm de hazırlıklarım bitti sayılır sayende ilham alarak döşüyceğim bebek odam da cuma günü geliyo yerleştirince bnde sana resimlerini yollucam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…