Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

maşallah eviniz gerçekten çok şık ben hol-mutfak oturma odasına hele bayıldımmm banyolarınızda çok güzel.. oturma odasındaki halınızın markası nedir? bide memnunmusunuz???

Ev tek kelimeyle harika Rabbim herkese nasip etsin inşallah :) Güle güle oturun bayıldım

maşallah eviniz gerçekten çok şık ben hol-mutfak oturma odasına hele bayıldımmm banyolarınızda çok güzel.. oturma odasındaki halınızın markası nedir? bide memnunmusunuz???

Çok teşekkürler güzel yorumun için.mutfağım holüm ve oturma odamın halıları aynı cins.ama çok memnunum.angora markası.açık renk olduğu için evi ferah ve temiz gösteriyor

çok para harcanmış çokD gerçekten ayrıntılara dikkat edilmiş bir ew çok hoş aksesuarlar var özellikle bisiklete bayıldım tam annemlikD nnem bayılır böyle şeylere

çok para harcanmış çokD gerçekten ayrıntılara dikkat edilmiş bir ew çok hoş aksesuarlar var özellikle bisiklete bayıldım tam annemlikD nnem bayılır böyle şeylere

Çok teşekkür ederim biraz uğraştık doğrudur.bende bisikleti görünce bayılmıştım gerçekten.

can ben bi tek salonu beğenmedim çünkü hepsi modern olmuş salon klasik tarz olmuş :) ama herkesin zevki tabiki..
çok güzel iyi günlerde oturun

can ben bi tek salonu beğenmedim çünkü hepsi modern olmuş salon klasik tarz olmuş :) ama herkesin zevki tabiki..
çok güzel iyi günlerde oturun

Teşekkürler salon eski mobilyam olduğu için klasik kaldı doğal olarak.

ya bayıldım maşallah ne kadar şık ne kadar özenlı nekadar sıcak ve güzel bi ev allahım huzur ıcınde yaşamayı nasıp etsın mutfaga cocuk odasına bayıldım tek kelımeyle harıka!!!

altın sarısına aşık biri olarak evinizede bayıldım maşallahh

bayıldım bayıldım,çok güzel yatak odası,mutfak hele o çocuk odası nazar değmesin:) mutfak masasını ve halıları nereden aldığınızı öğrenebilir miyim ?

valla tek kelime ile bayıldım maaşallah güle güle oturun
evinizde beğenmediğim hiçbir yer yok
hepsine bayıldum
acaba benimde evlendiğimde böyle bir evim olur mu?
nasip ederse rabbim olur elbet
bu arada eviniz baya büyük sanırım

bayıldım bayıldım,çok güzel yatak odası,mutfak hele o çocuk odası nazar değmesin:) mutfak masasını ve halıları nereden aldığınızı öğrenebilir miyim ?

Çok teşekkür ederim canım.mutfak masasını ve koltuklarını istanbul modoko milenyum Mağazası'ndan aldım halımda angoranın.

Teşekkürler inşallah sen evlendiğinde evin dahada güzel olur ama en önemlisi inşallah huzurlu ve mutlu olursun.evim pekte büyük değil hatta küçük diye taşınmıyacaktık son dakika karar verdik taşınmaya.150 metrekare evimiz.tabi kimine büyük kimine küçük gelir bu metrekare.

MaşAllah canım Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…