Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

evin harıka bayada geniş sanırım herşey çok güzel ama mutfak ve yatak odan bı baskaaa...mutfak tezgahın fayaans deılde ahşaptı sanırım güzel olmuş.Mutfaktaki masa ve koltukları özel yapım heralde.Bide yatak odanı nerden aldın canımm cıbınlıgını senmı tasarladın???

Çok teşekkürler.evet mutfak tezgahım fayans değil görüntü güzelde heran elim üzerinde olmalı beyaz olması biraz zahmetli.mutfak takımı özel yapım .yatak odamı modokodan aldım ama mağaza adını unuttum.yok cibinlik aynen böyleydi zaten değişik bir tarzı oluşu beni çekti ben hiç rastlamadım böyle bir takıma.ne yalan söylim benim için tüm ev bir yana yatak odam bir yana.çok severek ve beğenerek almıştım.

amedıyacım mutfak tazgahın çimston dimi? degiştirmek istemenin sebebi sanırım rengi . çok belli oluyor dimi herşey .
bende bunu düşünerek içinde küçük renk karışımları olan bir rengi şeçmiştim . görünüş olarak senin tezgah daha güzel duruyor ama dedigin gibi kulanış olarak zor oluyor .
tazgah için çimston hariha , benim mutfak masamda aynı malzemeden çok kullanışlı çizilme sıkıntısıda yok . antıbakteriyel olmasıda artısı .

Eviniz gerçekten mükemmel. . Özellikle mutfk çok hoşuma gitti. . Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. . Evi yenilerken kesinlikle modokoyu gezmek gerek demekki

Valla canım hiç adını falan bilmiyorum tezgahın ev sıfırdı biz seçmedik zaten böylede seçmedim galiba.zaten bir kaç sene sonra mutfak fayanslarını tezgah üstü duvarı değiştirecem.biraz kullanım sonra değişiklik olur yoksa ilk baştan değiştirecektik ama arada yapılan değişiklikler evden sıkılmamamı sağlar.

Eviniz gerçekten mükemmel. . Özellikle mutfk çok hoşuma gitti. . Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. . Evi yenilerken kesinlikle modokoyu gezmek gerek demekki

Çok teşekkür ederim.doğru bir tespit modokoyu muhakkak gezmek gerekir ev yenilerken.valla ben sırf aksesuar için bile oraya gidiyorum.gerçi yeni evimede pek yakın artık.her bütçeye uygun ürünler var çok pahalıda var orta seviyedede var.çeşit çok ben maskodan daha çok beğeniyorum orayı.

kızının odasına ve oturma odana bayıldım..
renkler harikaaaaaaaaaaaa
güle güle oturun inş...

bu kadar guzel evde o salon ne ben anlamadım
dıger odaları sız yaptıysanız salonu kım yaptı yada salonu kım yaptıysa dıger odaları hangı güzel fıkırlı yaptı ben anlamadım gercekten

Harika bir ev salon hariç ...çok zevkli olduğunuzu düşünüyorum ancak salon hakkında hiiç öyle düşünmüyrm sizin zevkiniz olamazzz..hiiç alakası yok diğer odalarla herşey özenle seçilmişş en küçük ayrıntıya dikkat edilmiş ayrıntılar gözden kaçmamış ancak salonn tam bir felaket halıları değişip yemek odasını boyatın derim değiştirme imkanı yoksa hem daha ekonomik olur beni şaşırtan tek alan......ama gerçekten diğer odalar çok hoş ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim.....

bu kadar guzel evde o salon ne ben anlamadım
dıger odaları sız yaptıysanız salonu kım yaptı yada salonu kım yaptıysa dıger odaları hangı güzel fıkırlı yaptı ben anlamadım gercekten

O salon nazar boncuğu canım.herşey dörtdörtlük olsa olurmu oda nazarlığı olsun.diğer odalarıda salonuda BENim gibi güzel fikirli insan yaptı.şöyle bir fark var tabi salon 2006 model diğerleri 3 aylık.ama bu kadar. Sert tepkiyi ben anlamadım açıkçası.

Teşekkür ederim ama ben bir felaket olduğunu düşünmüyorum diğer mobilyalarımdan eski ve klasik olduğu için farklı duruyor evin genel konseptinde.her odada birbiriyle aynı olacak diye bişey yok sanırım.hiç halıları değiştirip mobilyamı boyatmayı düşünmüyorum bu halini biraz daha kullanıp sonra yenisini almayı düşünüyorum.imkanım var değiştirmeye ama komple ev değiştirilince bayağı bir masraf oldu görüldüğü gibi ayrıntıları bile atlamadım.beğendiğim salon takımlarıda bayağı pahalıydı ama yinede alabilirdik ama biz zamanında da bu salona hatırı sayılır para vermiştik .hiç felaket durmadığı için gözümüzde hadi biraz daha kullanıp sonra yenisiyle değiştiririz dedik.

Maşallah

Allah huzur ve sağlık içinde oturmak nasib etsin..Evinizden kahkahalar hiç eksik olmasın....

merhaba ikici kez yazıyorum.kk de en çok beğendiğim ve aklımda kalan 3 evden biri.bende 2 yıl sonra kendi evime geçiçem rabbim nasip ederse.benim hayallerime tercüman oldunuz o kadar zevklisiniz ki ben evinize hayran kaldım hele o fon perdeler o kadar tatlı ki bayıldım tek kelimeyle mükemmel :))))))

Ay canım çok sağol ya inşallah senin evin daha da güzel olur.insan yeni evlendiğinde acemilikle bazı eşyaları alıyor ama acaba kullanımı kolaymı ben değilde o bana hizmet edermi diye hiç düşünmüyor.yeni evlendiğimde bu hataları çok yaptım.yatak odam koyu kahveydi ve 1 yıl sonra içimi kararttı biran önce değiştirmek istedim hergün toz alsamda banamısın demedi.mesela tüm evimi Stor perde yapmıştım ayyy ne büyük hataydı yazın pencere açamıyorsun pencere açmak için tamamen açman gerekiyor bide temizliğide bela.ben 3 en fazla 4 ayda bir perde yıkarım ay beni ne uğraştırdılar.halılarım şagiydi tam pasaklı işi temiz olmuyor ne kadarda süpürsen oda pişmanlıktı.oturma odamın koltuk yüzünü öyle bir seçmişimki sırf toz barındırıyor.yumuşacık ama polar değilde ay adını bilmiyorum işte öyle bişey yazın oturamıyorsun insan yanıyor.yani sadece görselliğe bakarak alınmış şeylerdi onların bana hizmet etmesi gerekirken ben onlara hizmet ettim.bu seçimlerimi de hep bunları göz önünde bulundurarak yaptım.aldığım hiçbirşeyden de pişman olmadım.ev kirli bile olsa hiç çaktırmıyor oooh mis gibi sende yeni evind bunları göz önünde bulundur en güzel ev içinde rahat olduğun evdir.

maşallahhhhhhh topiğin sahibi böyle demimizi istedi :) allahım bayıldım ya bayıldım ben böyle bir ev görmedim çocuk odanız halılarınız perdeleriniz yatak odanız mutfağınız yemin ederim mükkemmel ya ben evlenirken sizi iç mimar olarak davet etmek isterdim bu nasıl bir zevk anlamadım diyecek birşey bulamıyorum tek kelimeyle şahane güle güle hep mutlu huzurlu sağlıklı oturun evinizde çocuk odası dolabiniz çok ama çok güzel birde yatak odası komidinin göz yanıltması gibi birşey yapıyor oda çok dikkatimi çekti ve ben bayıldım resmen saray gibi olmuş ay allahım nazar değmesin yemin ederim çok beğendim

MaşAllah, Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin. Çok güzel bir ev, sağlıklı günleriniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…