Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

muhteşemmiş içim açıldı huzurla sağlılıkla oturun insallah darısı başıma :))

herşey çok güzel görünüyor her ayrıntı... huzurla oturun her zaman

Ay canım çok teşekkür ederim ya güzel yorumların için.muhakkak bekliyorum resimleri.sende eminim birçok kişiye ilham vereceksin.

Canım evine bayıldım bayıldım.çok güzel döşemişsin ellerine emeğine sağlık..Aslında çok eşya var evinde ama öyle bir yerleştirmişsin ki hiç gözü yormuyor,herşey biribiriyle çok uyumlu..Yatak odana ve cibinliğine mutfağına bayıldım güle güle oturrr

hersey cok guzel cok ozenlı secılmıs parcalar emegıne saglık mutluluk ıcınde otur bende perdelerını nerden yaptırdını ögrenebılırmıyım çok hos duruyolar

Canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için.

hersey cok guzel cok ozenlı secılmıs parcalar emegıne saglık mutluluk ıcınde otur bende perdelerını nerden yaptırdını ögrenebılırmıyım çok hos duruyolar

Çok teşekkürler özenle keyifle seçtim her ayrıntıyı gerçekten.perdelerimi modoko harmancı. Home da yaptırdım.biraz tuzlu ama güzel perdeler var gerçekten.

Aşkolsun girmeyeli bir sürü insan bakmış ama yorum yapan olmamış zor buldum konumu valla.bakıp geçmeyin ya iki satır bişeyde yazın.

Eviniz çok güzel maşallah.
Sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah.

Salondaki bakır rengindeki büyük feneri nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba.

Eviniz çok güzel maşallah.
Sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah.

Salondaki bakır rengindeki büyük feneri nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba.

Çok teşekkür ederim.sultan fenerini diyorsun galiba paşabahçeden almıştım.

evinize bayıldııımmm...kocaman maaşallah evinize yuvanıza...biz de iç dekoru bitince yeni evimize taşınacağız umarım bende sizin gibi sıcak bir ortam elde edebilirim...oturma odam benim de mavi ve mavinin ferahlığı harika...bu arada cibindirikli bir yatak odası hayalim oluştu sizin yatak odasını görünce...yalnız eviniz çok geniş duruyor 150 metrekare diyince çok şaşırdım..bu da doğru eşya seçimi başarı dekordan kaynaklanıyor sanırım:)
zevklerimiz çok benziyor..ben de kordirouma dresuar düşünüyorum...sizden sinlendiğim bir konu da evimin uyacak bir köşesine bisiklet fikrii

Bende gerçekten çok beğendim Allah nazarlardan korusun. Siz de sağlık ve huzurla yaşayın evinizde.
bir de girişteki saati nerden aldığınızı öğrenebilir miyim? ne zamandır o saati arıyorum da henüz bulmuş değilim. eğer bir markası yada aldığınız yeri yazabilirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…