bakmaz olurmuyum hemen buldum senin gbi zevkli birinin bi tek çocuk odasını görmekle yetinemzdim tüm evini görmek istedim tekrar söylüyorum çok güzel herşey harika mutfak halına perdelerine hangi birini sayyım herşeyine bayıldım inan.özelden de cvb ını aldım çok teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için. bnm de hazırlıklarım bitti sayılır sayende ilham alarak döşüyceğim bebek odam da cuma günü geliyo yerleştirince bnde sana resimlerini yollucam inş.
muhteşemmiş içim açıldı huzurla sağlılıkla oturun insallah darısı başıma :))
herşey çok güzel görünüyor her ayrıntı... huzurla oturun her zaman
Canım evine bayıldım bayıldım.çok güzel döşemişsin ellerine emeğine sağlık..Aslında çok eşya var evinde ama öyle bir yerleştirmişsin ki hiç gözü yormuyor,herşey biribiriyle çok uyumlu..Yatak odana ve cibinliğine mutfağına bayıldım güle güle oturrr
hersey cok guzel cok ozenlı secılmıs parcalar emegıne saglık mutluluk ıcınde otur bende perdelerını nerden yaptırdını ögrenebılırmıyım çok hos duruyolar
Eviniz çok güzel maşallah.
Sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah.
Salondaki bakır rengindeki büyük feneri nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba.
yatak odası muhteşem muhteşem muhteşem!!!! maşallah.
evin her yerine bayıldım ve maaşallah çektim bol bol.. huzurla sağlıkla oturun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?