Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Çok teşekkür ederim güzel yorumların için.evim 150 metrekare ama dediğin gibi eşyaları odalarınşekline göre seçip yerleştirdim.küçük alanda fazla kullanım alanı oldu.oturma odamda küçüktü o nedenle turkuaz maviyi seçtim ferah göstersin diye.çokta iyi yapmışım sende iyi yapmışsın.yatak odasında da benim zaten evlendiğimden beri hayalimdi cibinlikli takım ama bulamamıştım ilk evlendiğim zaman yenilemeye niyet edip ilk girdiğimiz mağazada bunu gördüm ve tamam budur dedim iyikide demişim.her gelen evin en güzel odası diyor.resimlerde pek belli etmiyor normal olarak.dresuarı tavsiye ederim ilk girer girmez o seni karşılıyor görsel olarak çok zengin duruyor.bisikletide tavsiye ederim.sende evinin resimlerini koyarsın inşallah.

Çok teşekkür ederim canım.o saati 2 yıl önce falan Eminönü'nden almıştım.aksesuar satan bir han vardı oradan canım yani.

Merhaba gidip gelip eviniz fotolarına bakıyorrumm özellikle antre ve mutfağa bayıldımm ama diğer yerler de çok güzel yorumların bir çoğuna baktımm salonunuzu beğenmeyenler olmuş sizde biraz alınmışsınız sanırımmm ama herkesi anlamak lazım ben de fotolara bakıp diğer yerleri görünse salon kötü göründü gözüme çünkü diğer yerler o kadar ferah o kadar orijinal ki salon daha eski gibi geldi ki siz yazmışsınız 7 yıllık diyee neyse genel olarak çokk güzell ve maşallah allah huzurla oturmayı nasip etsin bizde inşallah 2 aya kadar yeni evimize geçeceğiz mutfak ve antre ilham oldu benim için mutfak dolaplarım siyah beyaz dekorasyonda ve masada moru kullanmayı düşünüyordum ama banklar deri olursa temizliği daha kolay olur diye düşünmüştüm çocuklu olunca ama kumaş deriden daha şık duruyor acaba temizliği nasıl kolay oluyor mu merak ettim sanırım sizin çiçekli bank da deri formunda ben köşe düşünmüştü ama sizinki çok hoşuma gitti. neyse işte yorum yazmak istedim yeni eviniz hayırlı olun :)

Eviniz çok güzel.
Ama maaşAllah kurtarmayabilir, nazar değmesini istemiyorsanız paylaşmamak daha doğru bence.

Eskiden her şey özelmiş şimdi her şey ortada, çok ilginç bir şey. İnsanların yatağını tuvaletini görebiliyorsunuz artık isterseniz, hem de kendi istekleriyle gösteriyorlar.

Sözlerimin sadece sizi kapsamadığını açıklamama gerek yok sanırım.
Güle güle oturun.

Öncelikle teşekkürler.yazdığınız gibi ESKİDEN di herşeyin özel oluşu.faceler,msnler,tweetler,bloglar,kulüpler bu özeli bırakmadı ama belirttiğiniz gibi kendi istekleriyle.ben şahsen karşı olduğum bir duruma ne bakar nede yorum yazarım Buda sizin tercihinizdir.dekorasyon dergilerindede insanların evleri sergileniyor.galiba biraz devir değişti bilmem farkındamısınız!bana çok ilginç gelmedi.sizin sergilememeniz akıllıca olmuş.bence bir tek maşallah demek yeterdi.

evinizi genel olaraka çok beğendim tabiki herkesin zevki birbirine uymaz bazı ters fikirler çıkabilir. özelllikle sormak istediğim şey mutfak ve holdeki halıların model ve markası? birde kızınızın odasına bayıldım nereden aldınız?

evinizde sağlıkla huzurla oturun inşallahhh..

Çok teşekkürler canım.aslında alınganlık yapmamıştım.buraya resimleri ekliyorsan herkesden fevkaladnin fevkinde:)) denmesini bekleyemezsin.tabiki farklı yorumlar olacak ve bende bir çok arkadaşıma burasını şöyle yap böyle yap diyorum.sadece şuna biraz kızmıştım ısrarla orası çok eski çok demode Durmuş diğer eşyalara göre deyince bende mecburen tekrar tekrar zaten orası eski salonum diğerleri yeni demek zorunda kalıyordum.deri konusuna gelirsek ben evde deriyi kesinlikle sevmem.zevk meselesi tabi.bana ofis mobilyalarını hatırlatır.bankımda deri değil normal kumaş.ben balkonumada köşe takım yaptım ve oranın minderlerini bile kumaş yaptım.gerçi o çıkıp yıkanabiliyor.bende çocukluyum ve gelenimde az değil.eğer ufak tefek şeyler dökülmüşse ıslak mendille siliyorum geçiyor.yağ çay gibi şeyleri de loc damlatıp sildimmi bişey kalmıyor.görüntüsüne bukadarcık zahmet değer bence.

Öncelikle çok teşekkürler.halılar angora.bunlar 2012 modeliydi.kızımın odasınıda 3 yıl önce modokodan almıştım.daha önce de yazmıştım.böyle bir model yoktu.ben 3 4 modelin karmasını yapmıştım.bir modelin yatağını beğendim yavrulu kızımın yatağı ve ayak ucunda 3lü çekmece ve çalışma masası saklı onları çıkartınca normal büyük tek kişilik yatak oluyor.tabi daha 2 sene böyle kullanır kızım.birinin çatısını beğendim birinin dolap iç dizaynını.ortaya karma bişey çıktı.sonucu mağaza sahibide çok beğenmişti böyle takım yapacaz demişti:))

herşey çook güzel özellikle mavi koltuk takımınızı çook beğendim

eskiden her sey özeldi ve hala özel buraya evlerimizi koyunca özelliği kalmıyorsa o zaman evimize eş dost almayalım onlar da görmesinler evimizi özelimiz ne de olsa..insanların yatağını tuvaletini görmek sizin elinizde isteyenler bakmaz ve görmezler..burada herkes birbirinden feyz alıyor öğreniyor ...paylaşmak gayet güzel..ben burayı çok seviyorum ..ayrıca koydugumuz dört duva rve eşyalar bizler olmadan özel olmazlar sonucta kendimiz yokuz...

herşey çok güzel olmuş emeklerinize sağlık mutfak tama hayalimdeki gibi mutfak masasını ve perdelerini nerde yaptırdın birde koridorlardaki boya rengin nediir ögrenebilrmiyımm çok begenndiimm:)

evin harikaa canım huzurla otur inşallah bu arada oturm odndaki halıya bayıldımmm nerden aldın acaba sanırım aynısından mutfağında da var

Kesinlikle katılıyorum..bakıp bakıp sonra da aaa çok ayııııp demenin bir manası yok.

herşey çok güzel olmuş emeklerinize sağlık mutfak tama hayalimdeki gibi mutfak masasını ve perdelerini nerde yaptırdın birde koridorlardaki boya rengin nediir ögrenebilrmiyımm çok begenndiimm:)

Teşekkürler canım.boya rengi kum beji.mutfak masam modoko milenyum mağazası perdede yine modoko harmancı home.

evin harikaa canım huzurla otur inşallah bu arada oturm odndaki halıya bayıldımmm nerden aldın acaba sanırım aynısından mutfağında da var

Âmin çok sağol canım.oturma odamdaki halı angora markası Üsküdar cappo home dan aldım.mutfakla aynı tarz ama desenler farklı.

Gerçekten çok beğendim, her şey birbirinden zevkli.
Böyle evim olsa çıkmak istemem , en güzel günlerde oturun :)

maşallah evinizv çok güzel herşey özenle seçildigi çok belli allah saglıklı mutlu sevdiklerinizle yaşamayı nasip etsin bu güzel evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…