Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Ayyyy çok beğendim yaaa çok güzel maşallah huzurla oturun
Ben fiyat istiyorum mutfaktaki morlu yemek masası ve yatak odası takımı
fiyatını ve nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Ayyyy çok beğendim yaaa çok güzel maşallah huzurla oturun
Ben fiyat istiyorum mutfaktaki morlu yemek masası ve yatak odası takımı
fiyatını ve nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun.mutfak masa takımınının tek fiyatını bilmiyorum.aynı mağazadan bir çok şey aldık toplu ödeme yapmıştık.mıdoko milenyum Mağazası'ndan aldık.yatak odamı da modoko dan aldım adını hatırlamıyorum magazanın.fiyatınıda söylemim burdan hoş olmaz.

Güle güle oturun ama ben mutfak dışında bir yeri öyle abartı beğenmedim.
Zevkler farklı tabi. Ancak bide salonu acilen değiştirin derim. Mesela sadece salon resimlerini koysaydınız 60 yaşında birinin evi derdim. Sanki diğer odalarla bir arada bakınca ayrı bir ev gibi duruyor.Ama ağız tadıyla güle güle oturun önemli olan o.

Öncelikle güle güle oturun yeni evinizde :)

Mutfagi bende cok begenddim, perdeler ve aksesuarlar ile cok guzel olmus..

Ama salon bencede cok agir kalmis evin diger odalarina gore.. ayrica holdeki dresuar da cok fazla göz yorucu.. ama halilar guzel..

Salon icin nacizane onerim bir sonraki asamada koltuklarinizin formu cok guzel, kesinlikle tekrar daha açık ve ferah tonlarda döşetin.. sehpa ve mobilyalarinizi da boyatirsaniz super olur..

Oturma odasinda da perdeler cok guzel .. ve ayrica aydinlatma super..

Yatak odasinda neden cibinlik tercih ettiniz bilmiyorum bnce zevk meselesidir ama ben beyaz antik veya country tarzi yataklara yakistırıyorum sadece cibinligi..

Kizinizin odasi cok sirin.. diger konunuzda da bakmistim.. takı cekmecesine bayildim :)

Son düzenleme:
huzur mutlulukla oturun evinizde inş. bu ara mavi koltuklar çok hoşuma gidiyor evlenirken mavi koltuk gözüme çarpsaydı kesinlikle mavi alırdım.koltuklarının rengi çok güzel,ferah.oturma grubumun kumaşı kötü olaydı eskiyeydi iyiydi :)çünkü maviye döşetmek istiyorummmmm :)kaça mal olur ki??

Güle güle oturun.Evini genel olarak çok beğendim.
Zevkli olduğun çok belli oluyor.Hakikaten ferah ve huzurlu bir ortam yaratmışsın.
Eşya,halı ve perde seçimlerin çok güzel.

Nazarlık olsun diye,1-2 ufak yorum yapmak isterim:)
Koridordaki dresuar çok şık,ayna ve halı da çok yakışmış.
Fakat o gümüş nazarlıklar oraya hiç uymamış.
Bir de istasyon saati,daha çok mutfağın tarzına uygun,koridorun değil.
Avizeyi de keşke kızının odasındaki gibi klasik seçseydin.

Kızının odası rüya gibi maşallah.Fakat mor koltuk sanki buraya ait değilim der gibi bağırıyor.
Yatakodanı ve cibinliği ben çok beğendim.Yatakörtünü de çok zevkli seçmişsin.

Klasik sevdiğim için,salon mobilyaların bana kötü gelmedi.Modası geçmeyecek,rahat ve klas bir havası var.
Yalnız aksesuarlarda bir değişiklik yaparsan daha şık olabilir.
Sehpa,masa ve büfe üzerindeki aksesuarlar biraz alaturka kalmış.
Bir de parlak kırlentler olmasa daha güzel görünebilir.
Banyo takımı çok güzel fakat düz renk bir havlu ve daha az aksesuarla daha hoş olabilir.

Teşekkür ederim.abartı beğenmeyenler yorum yazmasın diye bir durum yok:)zevkler farklı ki ben bunu göze alarak resimleri ekledim.abartı güzel mobilyaların olur inşallah.

Çok teşekkür ediyorum yorumların için.dresuar hiç göz yorucu değil bu yoruma kesinlikle katılmıyorum.salona gelince baştan aşağı değişecek kesinlikle bende açık tonlar düşünüyorum.yatak mobilyam aynen böyleydi cibinlikli diye seçtim biraz tuzluydu ama iyiki diyorum almışım.

Çok teşekkür ediyorum canım.mavinin bu tonlarını bende çok beğeniyorum.kaça mal olur hiç bir fikrim yok canım.

Teşekkür ederim.abartı beğenmeyenler yorum yazmasın diye bir durum yok:)zevkler farklı ki ben bunu göze alarak resimleri ekledim.abartı güzel mobilyaların olur inşallah.

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Yeni evli olduğum için evimi de mobilyalarımı da abartı beğeniyorum zaten :) nerdeyse ufak bir servet harcadık valla, Alah tüm yeni evleneceklere yardım etsin.

Aslında burdaki evleri görünce o kadar zamanım olmasa da bazen gaza geliyorum bir topik açayım diye, bazen fotoğraf bile çekiyorum ama çok üşeniyorum sonra yine kalıp gidiyo. İşlerim hafifleyince yazın açarım belki :)

Uzun ve güzel yorumun için teşekkür ederim.girişte klasık avize vardı fakat tavanda kiriş olduğu için kötü durdu ve değiştirdik.nazarlıklara gelince onlar diğer evlerimdede vardı olmazsa olmazım girer girmez ilk görünen nazarlıklar olmalı.saate gelince eşim orayı deldi ve koydu bende hiç uymamış holün havasına dedim ama 2 koca delik kalınca mecbur kaldı.kızımın odasındaki mor koltuk için bayağı gerekçeler yazmıştım.o koltuk çok işimize yarıyor emin ol.salona gelince hem fikiriz demekki parlak kırkentleri bir kaç aydır kaldırdım.koltuklardanda birer kırlent kaldırdım.orta sehpayı kaldırdım.tv yi değiştirdim ve fotolardaki aksesuarlar yok şuanda değiştirdim.zaten seneye hepsi değişecek.

Taze ev desene herşey gönlüne göre olmuş şanslısın.yeni evlendiğimde bende öyleydim çok beğeniyordum eşyalarımı.ama modası geçiyor yeni eve yeni eşyalar aldık salon hariç.bende abartı beğeniyorum eşyalarımı ama herkesten bukadar beğenmesini bekleyemem önemli olan benim çünkü.evet eşyalar bayağı maliyetli oluyor.bizde çok harcadık.bekleriz evinin fotolarını.eşya bahane huzurun daim olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…