mutfağına bayıldım ...herşey çok güzel..
herşey harika güle güle sağlıkla oturun inş.
Gercekten evin cok güzelmis.güzel günlerde oturursunuz insallahhh
Sanırım ilk kez bu kadar hayranlıkla baktım bir eve hemde inceleye inceleye. Bayıldım harika maşallah
Çok para harcanmış belli ki ama değmiş, herşeyi o kadar güzel seçip yakıştırmışınızki söyleyecek söz bulamıyorum. Allah ağız tadıyla ömür boyu sağlık, huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin inşaallah. Darısı bizimn başımızada inşallah, allah olmayan herkese sıcak bir yuva ve ev nasip etsin..
Ve unutmadan halı ve perdeleriniz nereden, hiç sevmezdim öylelelerini ama sizinkiler bambaşka olmuş.. Güle güle kullanın..
holdeki dresuar ve aynaya bayıldmm :) :) mutlu geçimleriniz olsun
Selam oncelikle evinizde gule gule oturun.Gercektende zevkle dösenmis bir ev helede mutfak coook sirin olmus Rabbim once saglik sonrada yuvamizda huzurumuzu eksik etmesin Aminnn
Yalniz yatak odanizdaki cibindirigi pek uyumlu gormedim hakkinizi helal edin tabiki bu sizin tercihiniz Yavrunuzla bir omur boyu mutluluklar diliyorum.Sevgiler
öncelikle güle güle oturun ben evinizde en çok begendıgım yatak odanızda çok sık mobılya yanı hep tarz beyaz mobılyalardan farklı çok hosuma gıttı :)) mutfaktakı kucuk detaylarda bır harıka tekrar gule gule oturun
çok güzel evin canım zevkle döşendiği belli hele çocuk odan ve mutfağına bitti diyebilirim :))
Kızlar selam.oturma odama (mavi oda) duvar kağıdı yapmak istiyorum sizce nasıl yaptırmalıyım?fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?