Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Sanırım ilk kez bu kadar hayranlıkla baktım bir eve hemde inceleye inceleye. Bayıldım harika maşallah
Çok para harcanmış belli ki ama değmiş, herşeyi o kadar güzel seçip yakıştırmışınızki söyleyecek söz bulamıyorum. Allah ağız tadıyla ömür boyu sağlık, huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin inşaallah. Darısı bizimn başımızada inşallah, allah olmayan herkese sıcak bir yuva ve ev nasip etsin..

Ve unutmadan halı ve perdeleriniz nereden, hiç sevmezdim öylelelerini ama sizinkiler bambaşka olmuş.. Güle güle kullanın..

Nasıl bu kadar içten ve güzel bir yorumu bu denli geç görmüşüm.çok teşekkür ederim güzel yorumların için.halılarım angora,perdelerim ise modoko harmancı home.

Selam oncelikle evinizde gule gule oturun.Gercektende zevkle dösenmis bir ev helede mutfak coook sirin olmus Rabbim once saglik sonrada yuvamizda huzurumuzu eksik etmesin Aminnn
Yalniz yatak odanizdaki cibindirigi pek uyumlu gormedim hakkinizi helal edin tabiki bu sizin tercihiniz Yavrunuzla bir omur boyu mutluluklar diliyorum.Sevgiler

Selam Nil yazılan tüm yorumlara bakınca mutfak için tek bir şu olmasaymış yazılmadı.ortak en beğenilen yerim mutfak oldu:))cibinlik gerçekten herkes beğenmez ama ben oldum olası çok severim.zevk meselesi.yorumun için çok sağol canım.

öncelikle güle güle oturun ben evinizde en çok begendıgım yatak odanızda çok sık mobılya yanı hep tarz beyaz mobılyalardan farklı çok hosuma gıttı :)) mutfaktakı kucuk detaylarda bır harıka tekrar gule gule oturun

Çok teşekkür ederim beren.son yıllarda herkeste aynı yatak odaları var.güzel değilmi güzel tabi ama artık sıradanlaştı.ben hem farklı hemde istediğim tarzı bulduğum için mutluyum.en güzelleri senin olsun.

çok güzel evin canım zevkle döşendiği belli hele çocuk odan ve mutfağına bitti diyebilirim :))

Ay çok sağol canım.kendi zevkimce döşedim herkese hitap etmiyebilir ama bana hitap ettiği kesin.daha güzelleri senin olsun inşallah.

Kızlar selam.oturma odama (mavi oda) duvar kağıdı yapmak istiyorum sizce nasıl yaptırmalıyım?fikirlerinizi bekliyorum.

Maşallah ilham verici bir ev açıkçası.Özellikle mutak,yatakodası ve koridor.koridor halılarının markasını öğrenebilirmiyim.

Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin .
Her şey mükemmel .
Heyecanlandım :)

Kızlar selam.oturma odama (mavi oda) duvar kağıdı yapmak istiyorum sizce nasıl yaptırmalıyım?fikirlerinizi bekliyorum.

tv arkasını odadaki renk ve desenlere göre desenli yada çiçekli bir kagıt. diger duvarlarda krem(kırlent içindeki renk) renkde düz bir kagıt kulanabilirsin . tüm duvarları renkli ve desenli kagıt yaptırmanı tavsiye etmem amedyacım .

salon koltuklarının kumaşları hariç (onları değiştirdiğinde eminim salonun havası çok daha güzel olur:) herşey çok güzel. Maşallah. Rabbim hzuurla otrmayı nasip etsin evlerimiz birazcık benziyor sanki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…