Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

eviniz eşyalarınız aksesuarlarınız mükümmmel çok beğendim ben de su an yeni eve tasınacağım hazırlık pesindeyim kızımn odasının yenileyeceğim sizin kızınızın odası fikir oldu bana 2 duvar kağıdı kullanılmıs bendi o sekilde düsünüyorumm. markası varmı o odanın

Çok sağol canım.sana da kolay gelsin.zor ve keyifli bir süreç daha güzelleri senin olsun.benim kızımın duvar kağıdı 3 lü setti.3 farklı duvar kağıdı var.simli pembe,çiçekli ve çizgili.resimde pek belli değil ama daha güzel duruyor.kızımın odası da 3 sene önce modoko dan almıştım.bu model benim karma oluşturduğum bir model.ama mağazanın adını hatırlamıyorum.modokoda mavi boncuktu galiba.yanlışda hatırlıyor olabilirim 3 yıl geçti.

yatak odası çok abartılı dantelli havlular falan biraz çeyiz gösterme gibi oturma odası çok tatlı mutfağaise bayıldım onu bana verin(((((((((((((((

yatak odası çok abartılı dantelli havlular falan biraz çeyiz gösterme gibi oturma odası çok tatlı mutfağaise bayıldım onu bana verin(((((((((((((((

Çeyiz gösterme mi:))ama ben kullanıyorum o havluları napabilirm.evet yatak odam abartılı yatak odasına yakışır abartı bence.orası özel oda .mutfağımıda kimseye vermem ama daha güzeli senin olsun diye dua ederim.

eviniz çok güzel maşallah,Allah güle güle oturmayı nasip etsin. sormak istediğim mutfak dolaplarınızın malzemesi nedir? renkleri de çok çok begendim onların da varsa özel adları söylerseniz sevinirim.

eviniz çok güzel maşallah,Allah güle güle oturmayı nasip etsin. sormak istediğim mutfak dolaplarınızın malzemesi nedir? renkleri de çok çok begendim onların da varsa özel adları söylerseniz sevinirim.

Çok teşekkürler canım üstler lake beyaz altlarda abanoz.

koridor ve mutfakta ki tarz tam benlik:) maşallah çok güzel, yatak odası ve oturma odası bana göre biraz ağır ama yine de çok şık ve gösterişli. güle güle oturun :)

gerçekten çokk güzell eviniz var, sımsıcak bir havası var, heryer pırıl pırıl ve çok güzel detaylar var, emeğinize ve ellerinize sağlık güle güle huzurla oturun evinizde :)

sevgilerr

Maşallah,

İnanın gördüğüm en şık, en klas evlerden biri. Halı ve aksesuar seçimlerine özellikle bayıldım. Çok aydınlık ve ferah bir eviniz var. Allah huzurla ve sağlıkla yaşamayı nasip etsin. Olmayanlara da tez zamanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Sevgiler...

Kızının odasındaki çizgili duvar kağıdını nerden aldınız, bende yatak odamın yatak başına tam böyle duvar kağıdı istiyorum
Ve mutfakta tezgah alnında fayans yok mu, orda kullanılan malzeme ne acaba?
bu arada eşiniz avukat sanırım, kitaplardan anladım

Çok teşekkür ederim canım.amin herkese nasip olsun.

Duvar kağıdını modoko harmancı home dan aldık canım.mutfakta evet fayans yok ama malzemenin adını bilmiyorum.çok dikkatlisiniz 2 kitaptan anladınız evet eşim avukat.

evine gerçekten bayıldı ve bir sorum olacak oturma odandaki koltuk turkuaz mavisi ve benim oturma odamda turkuaz temizligi nasıl oluyor acaba kolay temizleniyormu benim koltuklarımık oturma yerleri koyulastı ilk günkü gibi parlak deiller siliyorum siliyorum hala kirli gibi duruyorlar sende öyle bir sorun yaşıyormusun benimde ev fotolarım kayıtlı istiyorsan bakabilirsin işte tubişin evi başlıgı altında

Teşekkür ederim canım.senin evine baktım canım çok hoş gerçekten ama koltuklarımızın kumaşı farklı.birde şöyle bir durum var biz daha 8 aydır kullanıyoruz.gerçi çayda meyve suyuda döküldü kızımın çikolata meyve lekeleri hep oldu.ben bir kaç kere sildirdim.loc la sildiriyorum.lekenin üzerine de direk damlatıyorum.ama ben genelde lekeleri bekletmem anında koltuk olsun halı olsun anında silerim leke kalmaz .sen kaç senedir koltuklarını kullanıyorsun oda etken tabi.benimki daha yeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…