- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
evin çok güzel vallahi :) mutlulukla oturun
Maşallah ilham verici bir ev açıkçası.Özellikle mutak,yatakodası ve koridor.koridor halılarının markasını öğrenebilirmiyim.
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin .
Her şey mükemmel .
Heyecanlandım :)
tv arkasını odadaki renk ve desenlere göre desenli yada çiçekli bir kagıt. diger duvarlarda krem(kırlent içindeki renk) renkde düz bir kagıt kulanabilirsin . tüm duvarları renkli ve desenli kagıt yaptırmanı tavsiye etmem amedyacım .
salon koltuklarının kumaşları hariç (onları değiştirdiğinde eminim salonun havası çok daha güzel olur:) herşey çok güzel. Maşallah. Rabbim hzuurla otrmayı nasip etsinevlerimiz birazcık benziyor sanki:)
SElam .
Amedyacim aynı şekil yine geçerli .geometrim Yada koltuklarinkrlentlerindeki çiçekli bir kağıt seçebilirsiniz.
bayıldım çok beğendim :) baya da genişmiş eviniz maşallahhuzurunuz hiç bozulmasın inşallah
Cook zevkli dosenmis masallah:)
Çok sağol canım.aslında çokta geniş değil ama eşya yerleştirme işi doğru galiba o nedenle geniş duruyor.150 m2 brüt net bile değil yani.amin seninde huzurun artsın çoğalsın inşallah.
çok beğendim evinizi hersey yepyeni tertemiz mis gibi sağlıkla sıhhatle oturun insallah...oturma odasındaki tv ünitesinin yanında manzaralı olan ne sehpamı öyle bişye ihtiyacım var benimde nerden aldın bide yatak örtünü çok beğendm markası ne şimdiden tesekkür ederim
Maşallah bayıldım evine !!! özellikle çocuk odası ve yatak odası tam benlik. Ama bir şey sorucam sanırım küçük çocuğunuz var evde çocuğun ilgisini çekecek birçok aksesuar var hem de yerlerde hiç sizi uğraştırmıyor mu? Biran kendi kızımı düşündüm her şeyi merak edip hallederdi heralde)
Âmin çok sağol canım.evet 4lü sehpa canım o iç içe geçiyor.sehpayı modoko milenyum mağazasından aldım.örtüde yatak odasını alırken üzerinde bu vardı.çok beğendik bize de diktirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?