Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

bayıldım çok beğendim :) baya da genişmiş eviniz maşallah huzurunuz hiç bozulmasın inşallah

çok beğendim evinizi hersey yepyeni tertemiz mis gibi sağlıkla sıhhatle oturun insallah...oturma odasındaki tv ünitesinin yanında manzaralı olan ne sehpamı öyle bişye ihtiyacım var benimde nerden aldın bide yatak örtünü çok beğendm markası ne şimdiden tesekkür ederim

Son düzenleme:
Maşallah bayıldım evine !!! özellikle çocuk odası ve yatak odası tam benlik. Ama bir şey sorucam sanırım küçük çocuğunuz var evde çocuğun ilgisini çekecek birçok aksesuar var hem de yerlerde hiç sizi uğraştırmıyor mu? Biran kendi kızımı düşündüm her şeyi merak edip hallederdi heralde)

Canım bir sen sorumu fark ermişsin.ben sadece tv arkasındaki duvara istiyorum.salon ve yatak odasındada tek duvar yapmıştım öyle daha çok hoşuma gidiyor.onu nasıl yapsam diye düşünüyorum.

Salon koltuklarının kumaşı değilde kendisi değişecek zaten canım.evler benziyor deyince hemen baktım.salonun çok şeker istediğim renkler salon için.ya o renklerde ekru ve su yeşili düşünüyorum ztn renk olarak.bakacaz hayırlısı.teşekkür ederim canım.

SElam .
Amedyacim aynı şekil yine geçerli .geometrim Yada koltuklarinkrlentlerindeki çiçekli bir kağıt seçebilirsiniz.

SElam .
Amedyacim aynı şekil yine geçerli .geometrim Yada koltuklarinkrlentlerindeki çiçekli bir kağıt seçebilirsiniz.

Bende öyle düşündüm aslında ama çokmu karışık olurmu diye düşünmüştüm.ama orayada düz bir kağıt olmaz gibi.mavili kahveli çiçekli kibar bir kağıt hoş olur gibi.

Allah güle güle oturmayı nasip eder inşAllah.herkes farklı bişey beğenmiş benm en cok beğendiğim girişteki dresuar ve aynası onu nerden aldın çok beğendim :))

bayıldım çok beğendim :) baya da genişmiş eviniz maşallah huzurunuz hiç bozulmasın inşallah

Çok sağol canım.aslında çokta geniş değil ama eşya yerleştirme işi doğru galiba o nedenle geniş duruyor.150 m2 brüt net bile değil yani.amin seninde huzurun artsın çoğalsın inşallah.

Çok sağol canım.aslında çokta geniş değil ama eşya yerleştirme işi doğru galiba o nedenle geniş duruyor.150 m2 brüt net bile değil yani.amin seninde huzurun artsın çoğalsın inşallah.

neee 150 m2 mi ???çokta geniş diil mi ?? bence senin evin kocamaaaan benim evim 90 m2 o yüzden bana kocaman geniş geldi tekrar güle güle otur canım

bayıldım eridim bittim Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bizde ev yaptırıyoruz ama bizimkisi 130 m2 acaba biliyorsanız odalarınızın tahmini ölçülerini paylaşabilir misiniz. birde duvar rengi ve markası lütfen teşekkürler

Âmin çok sağol canım.evet 4lü sehpa canım o iç içe geçiyor.sehpayı modoko milenyum mağazasından aldım.örtüde yatak odasını alırken üzerinde bu vardı.çok beğendik bize de diktirdiler.

Çok teşekkür ederim canım.evet Eylül'de 3 yaşını dolduracak kızım.ben kızım doğduğundan beri ne bir süs eşyamı nede sehpamı bilmem üzerindekileri falan hiç kaldırmadım.kurcaladığı ellediği olurdu ama yanında dururdum 3 kere eller yerine koyardı sonrada bir daha ellemezdi merakı olmazdı.maşallah hiç bir şeyimide kırmadı bu zamana kadar.galiba işin sırrı kaldırmamak.ellerse merakı kalmaz.misafire gittiğim zamanlarda da ellemez çünkü kendi evide öyle garip gelmezdi.

Âmin çok sağol canım.evet 4lü sehpa canım o iç içe geçiyor.sehpayı modoko milenyum mağazasından aldım.örtüde yatak odasını alırken üzerinde bu vardı.çok beğendik bize de diktirdiler.

acaba üzerinde yemek yenecek kadar büyükmü ben oturma odama yemek yemen çay falan içmek için istiyorum tv karsında fiyatı ne kadar birde başka nerde vardır acaba çok uzak orası avrupa yakasındayım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…