acaba üzerinde yemek yenecek kadar büyükmü ben oturma odama yemek yemen çay falan içmek için istiyorum tv karsında fiyatı ne kadar birde başka nerde vardır acaba çok uzak orası avrupa yakasındayım ben
Eki Görüntüle 767620
Senin için açıp çektim bak bakalım anlıcakmısın.eşimle çay kahve keyfi yapıyorum eğer teksem tepsiye yemek koyup üzerinde yiyebiliyorum.genelde aksesuar mağazalarında bulursun pek moda bişey.ben geçen sene aldım tam hatırlamıyorum ama 400 veya 500 tl civarıydı.
bayıldım eridim bittim Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bizde ev yaptırıyoruz ama bizimkisi 130 m2 acaba biliyorsanız odalarınızın tahmini ölçülerini paylaşabilir misiniz. birde duvar rengi ve markası lütfen teşekkürler
birde dresuar ve aynası da çok hoş olmuş acaba nerden ve kaça aldınız
bende çok bğendiğimi yazdım evinizi ama farketmediniz sanırım.evinizin odalarının ölçülerini ve dresuarı nereden aldığınızı ve badana renginizi sormuştum teşekkürler
bende çok bğendiğimi yazdım evinizi ama farketmediniz sanırım.evinizin odalarının ölçülerini ve dresuarı nereden aldığınızı ve badana renginizi sormuştum teşekkürler
gerçektende eviniz huzur yuvası bende böylesine güzel bir evde oturmak isterdim fikirleriniz çok hoş.ilerde sizden yardım talebinde bulunacağım. çok sağolun
Allah güle güle oturmayı nasip eder inşAllah.herkes farklı bişey beğenmiş benm en cok beğendiğim girişteki dresuar ve aynası onu nerden aldın çok beğendim :))
Çok güzel bi evin var tatlım mutfaktan, halılara salonundan beebk odasına kadar herşeye bayıldımmm
koca bi maşallah ile başlamak istiyorum :)) Eviniz şahane olmuş,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :))
Bayildim evinize.sadece salonun biraz renklendirmeye ihtiyaci var.diger yerler hsrika.
Merhaba yatagin uzeribdeki yatak ortusu mu nevresim takimimi ogrenebilir miyim ve tabi markasini fln coj begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?