Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

acaba üzerinde yemek yenecek kadar büyükmü ben oturma odama yemek yemen çay falan içmek için istiyorum tv karsında fiyatı ne kadar birde başka nerde vardır acaba çok uzak orası avrupa yakasındayım ben

Senin için açıp çektim bak bakalım anlıcakmısın.eşimle çay kahve keyfi yapıyorum eğer teksem tepsiye yemek koyup üzerinde yiyebiliyorum.genelde aksesuar mağazalarında bulursun pek moda bişey.ben geçen sene aldım tam hatırlamıyorum ama 400 veya 500 tl civarıydı.

cnm çok tesekkür ederim cok güzelmiş normal dörtlü sehpalardan daha büyük bende böyle şık bişey arıyodum sağol cnm insallah bulurum bakınıcam

bende çok bğendiğimi yazdım evinizi ama farketmediniz sanırım.evinizin odalarının ölçülerini ve dresuarı nereden aldığınızı ve badana renginizi sormuştum teşekkürler

birde dresuar ve aynası da çok hoş olmuş acaba nerden ve kaça aldınız

bende çok bğendiğimi yazdım evinizi ama farketmediniz sanırım.evinizin odalarının ölçülerini ve dresuarı nereden aldığınızı ve badana renginizi sormuştum teşekkürler

Hayır gördüm yazınızı ama öncekileri cevapladım ilk başta sizide cevaplıcaktım benim cadı kız tableti elimden aldı.duvar rengi emin olmamakla birlikte kum beji galiba.ilk sayfalara yazmıştım.markasını bilmiyorum canım.dresuar takımıda modoko milenyum Mağazası'ndan aldım ama fiyatını hiç hatırlamıyorum canım.odaların m2 İnan hiç aklımda değil.evin için fikir olur diye düşünüyorsun sanırım.ama eşim akşam gelsin eğer onun aklındaysa yazarım burdan sana.iftardan sonra ok?

Bu arada güzel yorumun için çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallah

gerçektende eviniz huzur yuvası bende böylesine güzel bir evde oturmak isterdim fikirleriniz çok hoş.ilerde sizden yardım talebinde bulunacağım. çok sağolun

gerçektende eviniz huzur yuvası bende böylesine güzel bir evde oturmak isterdim fikirleriniz çok hoş.ilerde sizden yardım talebinde bulunacağım. çok sağolun

Ay sağol canım Rabbim daha güzellerini sana nasip etsin.her zmn yardım ederim.şimdi yazacağım m2 aşağı yukarı aklımızda olduğu kadar.mutfak 16 m2, salon 27 m2, yatak odası 18 m2, çocuk odası 13 m2, oturma odası 10 m2, küçük oda 6 m2,balkon 9m2 banyolar ve hol aklımızda değil.

Allah güle güle oturmayı nasip eder inşAllah.herkes farklı bişey beğenmiş benm en cok beğendiğim girişteki dresuar ve aynası onu nerden aldın çok beğendim :))

Âmin canım .çok sağol dresuarı ve aynayı modokodan milenyum Mağazası'ndan aldık.

Çok güzel bi evin var tatlım mutfaktan, halılara salonundan beebk odasına kadar herşeye bayıldımmm

koca bi maşallah ile başlamak istiyorum :)) Eviniz şahane olmuş,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :))

Merhaba yatagin uzeribdeki yatak ortusu mu nevresim takimimi ogrenebilir miyim ve tabi markasini fln coj begendim

Maşallah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Bütün odaları bayilarak gezdim.Sadece salon çok klasik geldi

Merhaba yatagin uzeribdeki yatak ortusu mu nevresim takimimi ogrenebilir miyim ve tabi markasini fln coj begendim

Yatağın üzerindeki örtüyü yatak odası takımını alırken üzerindeydi.bende çok beğenmiştim.özel diktirdiklerini söylediler bize de aynısından diktirin demiştik.bir mağazadan almadım yani özel dikim canım.

Koridor halılarınızı çok beğendim, bende halımı yenilemek istiyorum memnun musunuz acaba kullanışlı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…