- 18 Haziran 2013
- 126
- 4
- 48
Maşallah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Bütün odaları bayilarak gezdim.Sadece salon çok klasik geldi
canım salonun harıc butun odalarına hayran kaldım güle güle kullan
canım herşeyin maşallah cok güzel güle güle otur
canım maşallah
evinin her köşesini beğendim ama en çok mutfak masana ve koltuklarına bayıldım.
anladığım kadarı ile İstanbul da oturuyorsun mutfaktaki yemek masasını ve koltuklarını nereden ve ne kadara aldın?:):)
benimde bir buçuk ay sonra düğünüm var mutfak masamı almadık henüz mor detayları var benim mutfağımda da o masadan almak istiyorum bende:):)
favorim mutfak, oturma kısmı ve o saksıları koyduğunuz bisiklet ne tatlı
Salon disinda evin her bolumunu cok begendim
Saglikla oturun insalka
Çok sağol canım sanada en güzelleri nasip olsun.mutfak masa ve koltuklarnı modoko milenyum Mağazası'ndan aldım.ama fiyatını hatırlamıyorum o sıralar o kadar eşya aldık ki ne nekadara hiç hatırlamıyorum.
sağol canım benim ben girdim netten ama seninkini bulamadım:):) bulmam lazım acayip bayıldım gidip bakmıyorum bile başka yerlere ondan istiyorum:))
ya köşe takımı çok tatlı nereden aldınız bunun oturma grubu şeklinde olanı varsa alacağım.
Cok güzel ev heryerini cok begendim ben laminat parkelerinizin rengini ve markasını öğrenebilirmiyim??
canımmm maşallahhhh allahım enkısa zamanda sana istediğin salon takımını alacak paracıkları da versin ne diyeyimBaktım baktım baktım çok güzel he benim tarzım mı değil yani görmekten çok zevk aldım çok hoşlandım ama ben öyle bi evde yaşayamam terelelli extra rahat bir kocası olunca insanın böyle tüllü yataklar süsler püsler biraz zor benim evim daha kooocaman mobilyalar pufff diye gömüldüğün koltuklar dev tvler falan filan olacak yani herşey rahatlığa hizmet edecek biraz spor modern ve doğal çizgisi olan bi evim olacak inşallah eşyaları öle almaya çabalıyoruz ama senin evine bayılmadım desem allah çarpar herşeyin çok güzel sadece salonun sanki o evin salonu değil gibi diyecektim ki sen söylemişsin değişeceğim ama bu ara masraf var diye allahım tez zamanda bol paracıklar versin de onu da öyle şıkır şıkır bi salon yap inşallah Ağız tadıyla oturun harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?