Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

maşallah maşallah bin maşallah çok çok güzel. ömrün de hep böyle huzurlu geçsin inşallah canım. Hayırlı uğurlu olsun.

genel olarak huzur verici bir ev...sade şık ve bırbırını tamamlayan aksesuarlar.gule gule oturun.

salon hariç çok şık...mutfaga ve yatak odasındakı yataga bayıldım...başlıgı cıbınlıgı cok guzel ben de hep cibinlikli bir model isterdim.evinizdeki sadelikte harika
inşallah salonunuzu da değişir eklersiniz,bu güzel seçimlerle nasıl bir salon olacak merak ediyorum.

Güzel yorumun için çok sağol:)) inşallah değiştirdiğim zaman paylaşacam.ama öyle çok iddialı bişey olmayacak.rahat,ferah ve en önemlisi benim ona değilde onun bana hizmet edeceği bir salon olacak inşallah.

Çok güzel bir evin var Allahım huzurla oturmanızı nasip etsn inşallah

Evin her tarafı farklı bir tarz, hol minimalist, mutfak romantik, salon eski-klasik...vs o yüzden hiçbir şeyde aklınız kamamıştır, çok akıllıca bir fikir Güle güle oturun

mutfağının masa bolumune bayıldım:)..
turkuaz odana hele o lambasına.. cok hoş:)
kırmızı yatağıda cok sevdım...huzurlu saglıkla oturun ınşaallah..

Masaallah barakAllah :) eviniz çok zarif güle güle oturun huzurla muhabbet ve sağlıkla Insaallah :)

evınız çok güzelmış herşeyi özenle almışsınız belli. yalnız oturma odası mobilyanız pek hoşuma gıtmedı onun harıcınde hersey süper...

Evinize bayıldım maşallah Allah nazarlardan saklasın, ağız tadıyla oturun. Mutfak ve oturma odasındaki halılarınızı nereden aldınız acaba benimde halıya ihtiyacım var fakat bu tarz bulamadım.

evinize bayıldım kaç m2 ??? bide oturma odanız daki o istanbul manzaralı sandalye mi sehpa nasıl bişeyyy nasıl ulaşabiliriz ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…