ben evinizi cok begendim ozellikle yatak odasi takiminizi nereden aldiniz acaba?
fikir olsun bizlere de..
çok güzel dekore etmişsin eşyalrın halılaırn perdelerin uyumu fevkalede
tebrik ederim
çocuk odanın dekoresine ayrıca bayıldım ve ben ne kadar baştan savmışım dedim
güle güle otur canım
Allah nazarlardan saklasın
nasıl böyle döşemeyi başardın mimardan yardım falan mı aldın?
Çok teşekkür ederim.yok hayır mimar sokmadık eve.aslında başta düşündük hatta şu evim şahanedeki mimarla görüştük 100 küsür milyar para isteyince tamamda ne yapılacakki dedik ev sıfır zaten yapım aşamasında yer döşemelerini,mutfak dolaplarını,banyo fayanslarını ben seçtim zaten bunları kırıp dökme gibi birşey olmayacak.sadece beraber gidip eşya bakacaz yine benim bu beğendiğim eşyalara benim yerime o para verecek.gerek yok dedik biz herşeyimizi yaparız varsın iki niş eksik olsun dedik.ki isteseydik niş falan filanda yapardık.ama zaten bizim evimiz hersene bişeylerle oynar bişeyler değiştirip veya ekleriz dedik.bizede hersene değişik şeyler çıkar diye düşündük.o nedenle eşimle beraber çıkıp bir kaç günde beğenip siparişleri verdik.büyük eşyalar değilde teferruatlar insanı yoruyor.ama o yorgunlukta çok hoştu.birde evlendiğim zamanki yorgunluğum çok güzeldi aaaaa kızımın odası için yorgunluğumuda es geçemem en güzel en anlamlı yorgunluğum oydu.
Çok teşekkür ederim.yok hayır mimar sokmadık eve.aslında başta düşündük hatta şu evim şahanedeki mimarla görüştük 100 küsür milyar para isteyince tamamda ne yapılacakki dedik ev sıfır zaten yapım aşamasında yer döşemelerini,mutfak dolaplarını,banyo fayanslarını ben seçtim zaten bunları kırıp dökme gibi birşey olmayacak.sadece beraber gidip eşya bakacaz yine benim bu beğendiğim eşyalara benim yerime o para verecek.gerek yok dedik biz herşeyimizi yaparız varsın iki niş eksik olsun dedik.ki isteseydik niş falan filanda yapardık.ama zaten bizim evimiz hersene bişeylerle oynar bişeyler değiştirip veya ekleriz dedik.bizede hersene değişik şeyler çıkar diye düşündük.o nedenle eşimle beraber çıkıp bir kaç günde beğenip siparişleri verdik.büyük eşyalar değilde teferruatlar insanı yoruyor.ama o yorgunlukta çok hoştu.birde evlendiğim zamanki yorgunluğum çok güzeldi aaaaa kızımın odası için yorgunluğumuda es geçemem en güzel en anlamlı yorgunluğum oydu.
evinizi çok beğendiğimi daha önceden de söylemiştim ama evim şahanedeki mimarı iyiki sokmamıssın evine rezil ediyo bence:)))perde fiyatlarını sorabilirmiyim ben bu modokaya bayıldım fon fiyatları rica ediyorummmmmmm
Bu bölümdeki en beğendiğim evlerin arasında evin
Çok beğendim
mutfak çok güzel, kızının duvar kağıtları ve avizesi harika
beğenmediklerim; koridordaki avize, kızının odasındaki mor koltuk, salondaki tv, yatak odasının cibinliği karma karışık gibi geldi
cibinliğin örtüsünün daha özenli takılması mümkün değil mi?
Maşallah güzel günler görün huzurla oturun. Mutfak masanızı ve mutfakla anterinin halilarını nerden aldığınızı markasını sorsam ?
Bu ara benim de taşınma telaşım var da beğendim zevkinizi
salonun haricinde heryeri beğendim..güle güle oturun.salonunuzun konsepti evinizin genel görünümüne hiç uymuyor daha geride kalmış gibi.yatak odanızı çok beğendim..
Çok teşekkür ederim.mutfak masa ve oturma grubunu modoko milenyum Mağazası'ndan aldım. Halılarımda angoranın halıları.sizede iyi taşınmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?