Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Evin genel havası modern yönde,soft renkler ve huzurlu tertemiz...

Mutfağınızı çok beğendim;

oturma odanızda güzel,

yatak odanız harika,

bebeğinizin odası tartışılmaz tüm masumiyetiyle evin en güzel odası: )

Salonunuzu pek sevmedim,diğer odalarla uyum açısından bana karışık ve ağır geldi.

Zaten onunda açıklamasını yapmışsınız,inşallah en kısa zamanda salonunuzu da yenileme şansını elde edersiniz..

Pırıl pırıl,misler gibi harika dekore edilmiş oldukça zevkli tarz eviniz de mutluluklar İnşallah.

Allah olmayanlara da nasip etsin..İyi günler de oturun.

Son düzenleme:
çok güzel dekore etmişsin eşyalrın halılaırn perdelerin uyumu fevkalede
tebrik ederim
çocuk odanın dekoresine ayrıca bayıldım ve ben ne kadar baştan savmışım dedim
güle güle otur canım
Allah nazarlardan saklasın

nasıl böyle döşemeyi başardın mimardan yardım falan mı aldın?

Çok teşekkür ederim.yok hayır mimar sokmadık eve.aslında başta düşündük hatta şu evim şahanedeki mimarla görüştük 100 küsür milyar para isteyince tamamda ne yapılacakki dedik ev sıfır zaten yapım aşamasında yer döşemelerini,mutfak dolaplarını,banyo fayanslarını ben seçtim zaten bunları kırıp dökme gibi birşey olmayacak.sadece beraber gidip eşya bakacaz yine benim bu beğendiğim eşyalara benim yerime o para verecek.gerek yok dedik biz herşeyimizi yaparız varsın iki niş eksik olsun dedik.ki isteseydik niş falan filanda yapardık.ama zaten bizim evimiz hersene bişeylerle oynar bişeyler değiştirip veya ekleriz dedik.bizede hersene değişik şeyler çıkar diye düşündük.o nedenle eşimle beraber çıkıp bir kaç günde beğenip siparişleri verdik.büyük eşyalar değilde teferruatlar insanı yoruyor.ama o yorgunlukta çok hoştu.birde evlendiğim zamanki yorgunluğum çok güzeldi aaaaa kızımın odası için yorgunluğumuda es geçemem en güzel en anlamlı yorgunluğum oydu.

Mutfağınızı çok beğendim, o bisikletli aksesuar, sonra banyonuz ve ordaki havluluğunuz çok şık detaylar gerçekten, ben de salonunuzu diğer yerlerle uyumlu bulmadım. Sanırım yenileyecekmişsiniz oranın da şık olacağını tahmin edebiliyorum . Kızınızın odasına ise diyecek söz yok şeker gibi.
Huzurla,sağlıkla oturun inşallah.

salonun harıc herseyı cokcok begendım.. özelııkle mutfagın ve oturma odanı perlederını. begendım antrelerınde cok hossss:))))

mutlulukla oturun
yani 100 bin az para değil
niş de olmayı versin

evinizi çok beğendiğimi daha önceden de söylemiştim ama evim şahanedeki mimarı iyiki sokmamıssın evine rezil ediyo bence:)))perde fiyatlarını sorabilirmiyim ben bu modokaya bayıldım fon fiyatları rica ediyorummmmmmm

Modoko da harmancı home Mağazası'ndan tüm perdeler ama oda oda veya sadece tül ,sadece fon gibi fiyat aklımda değil.tüm evin perdeleri,kornişleri toplamda hesaplandı tek tek fiyat çıkarmışlardı ama unuttum yani.aradan zaman geçti bayağı.bide sadece perde almadığımız için o sırada birçok şey aldık bütün fiyatlar birbirine karıştı yani.

Bu bölümdeki en beğendiğim evlerin arasında evin
Çok beğendim
mutfak çok güzel, kızının duvar kağıtları ve avizesi harika
beğenmediklerim; koridordaki avize, kızının odasındaki mor koltuk, salondaki tv, yatak odasının cibinliği karma karışık gibi geldi
cibinliğin örtüsünün daha özenli takılması mümkün değil mi?

Çok teşekkür ederim yorumun için.cibinliğin tarzı o zaten.diğer cibinlikler gibi kitap gibi düzenli değil bende böyle oluşunu çok sevdim açıkçası.zevkler değişik oluyor işte.

Maşallah güzel günler görün huzurla oturun. Mutfak masanızı ve mutfakla anterinin halilarını nerden aldığınızı markasını sorsam ?
Bu ara benim de taşınma telaşım var da beğendim zevkinizi

salonun haricinde heryeri beğendim..güle güle oturun.salonunuzun konsepti evinizin genel görünümüne hiç uymuyor daha geride kalmış gibi.yatak odanızı çok beğendim..

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim.mutfak masa ve oturma grubunu modoko milenyum Mağazası'ndan aldım. Halılarımda angoranın halıları.sizede iyi taşınmalar.

salonun haricinde heryeri beğendim..güle güle oturun.salonunuzun konsepti evinizin genel görünümüne hiç uymuyor daha geride kalmış gibi.yatak odanızı çok beğendim..

Çok teşekkürler.doğru bildiniz salonum 6 yıl geride kalmış durumda.salon hariç bütün mobilya,halı ve perdeler birkaç ay önce alındı.bizaman sonrada bu yeni eşyalar salonumun gerisinde kalacak galiba.düzen böyle tüketim toplumu olduğumuzdan herşey çok çabuk değerini ve güzelliğini kaybediyor.

Herşey mükemmel görünüyor..Çok çook beğendim rabbim huzurla sağlıkla oturmanızı nasip etsin..Saymaya başlarsam bitiremem çünkü kusursuz temiz iç açıcı evlerden biri maşallah süphanallah güle güle mutlulukla oturun inşallahh.....

Çok teşekkür ederim.mutfak masa ve oturma grubunu modoko milenyum Mağazası'ndan aldım. Halılarımda angoranın halıları.sizede iyi taşınmalar.

Aaa süper yakınımda yani. Ayıp olmazsa fiyatta sorabilir miyim? Angora halıya bakmamıştım istediğim tarzda inceleyeceğim çoook sağol gerçekten.
Huzurlarda oturun mutluluklar dolsun evinize maşallah zevkinizi beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…