Aaa süper yakınımda yani. Ayıp olmazsa fiyatta sorabilir miyim? Angora halıya bakmamıştım istediğim tarzda inceleyeceğim çoook sağol gerçekten.
Huzurlarda oturun mutluluklar dolsun evinize maşallah zevkinizi beğendim
evin çok güzel güle güle oturun. Bende bu yaz evleneceğim. Ev aldık tadilat yapıyoruz. Evi hangi renk boyatacağımız konusunda kararsız kaldık. Senin duvar rengin çok hoşuma gitti. Rengi ne acaba?
herşey çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Salon konusunda söylenenlere katılmıyorum. Gayet hoş antika gibi görünüyor. Her yerin aynı tarz olması ıkıcı olurdu bence
merhaba .Teşekkürler.bende evin tüm odalarının aynı tarzda olmasını sevmem.hele bazıları salon yatak odası hepsini aynı mobilya alıyor hiç bana göre değil.salon konusunda bende salonumu seviyorum ama modern bir takımda almak istiyorum bir zaman sonra.fakat gerçekten hiç olmamış olsaydı yorumlardaki gibi beğenmemiş olsaydım muhakkak değiştirirdim kendimi biraz sıkar yapardım.ama gerçekten salonumu seviyorum pek takılmıyorum o konuda.zevkler farklıdır saygı duyarım. Oda nazarlığı olsun güzel evimin.
merhaba .maşallah diyim öncelikle
.....benim salonumla oturma odamda tam zıt . salonu eşim klasik istedi ama baya klasik oldu .tabi beraber şeçtik herşeyi .çok agır bir takım .
oturma odamsa tam zıttı, tamamen benim zevkim . 2 ay öncede kumaşlarını degiştirdim tam oldu .halım hafif gözüme batıyor ama neyse şimdilik idare eder.
amedia zevklerımız baya yakın . ben meslek sahibi olsam kesin iç mimar olurdum .bayılıyorum iç dekorasyona . hatta 2 sene önce yaptırdıgım mutfagımın cizimleri bile bana aid..hatta çzimleri götürdügüm iç mimar abla senin melek ne, mimarmısın demişti .
bu arada mutfak demişken . küçük bir önerim var mutfagın çok hoş ve şık .fakat karşı duvardaki konsolunu mutfagına uyumlu bulmadım. oraya daha farklı birdolap yaptırmayı düşünürmüsün ?. aslında kastettgigim tam dolap deyil . çünki mutfagının eni dar biraz ,geniş mutfak dolabini kaldırmaz. benim mutfagın karşı duvarında yukarda sürgülü bir dolap ve altındada ışıklı raflar var .bir ara albüme koyucam .burda arkadaşlar fikir almak için bakmak istiyorlar ama albüme koyuyorum . koydugumda sanada haber veririm .
Teşekkürler güzel ve ayrıntılı yorumun için.seninde evini çok merak ettim resimleri bekliyorum.önerine gelince sana tamamen katılıyorum.konuyu açtığımdada demiştim hala eksikliklerim var.herşey tamamen biranda olup bitmiyor.hadi Buda kalsın taşındıktan sonra yaparız diyorsun.bizimde öyle dediğimiz çok şey var.mutfak karşı duvarındaki dolap benim diğer evimde de vardı.tabi oraya uygundu.bende karşı duvara çok hoş dediğin gibi eni anca bu dolap kadar olabilecek mutfak dolabının aynısından tezgah elektroniklerimi koymak için yanında boylamasına bir kiler dolabı ve üstüde dekoratif raf şeklinde mutfaklada takım olacak ve işimede yarıcaktı.daha mutfağın tezgahını da değiştirecem ve daha aklımda bir kaç şeyde var.ama bizim acelemiz yok.çünkü bunlar keyfe keder şeyler.olsa daha iyi olur dediğimiz şeyler.yeteri kadar taşınma sırasında yorulduk.önümüzdeki sene aklımdakileri yapabilirim.
41 bin kere maşallah ALLAH cc sağlıkla huzurla oturmanızı nasip etsin
oturma odanıza
mutfağınıza
banyoya
çocuk odasına antreye
heryere ayrı ayrı ayrı
ba-yıl-dımm
hemen hemen hayalimdeki ev ama olur mu bilmem
Çok teşekkürler Rabbim dahada güzelini nasip eder size inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?