• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

bu da bneim bahçemdeki saksı
ismi de serseri

$DSC_8933_küçük.webp$DSC_8932_küçük.webp

slm kızlar ayy ben bu sayfayı yeni gördüm
çiçekleri bende çok seviyorum sayfayı yeni gördüğüm için atamadım en kısa sürede atarım resimleri
herkes çalışıyorsun ne ara uğraşıyorsun diyor ama çok seviyorum

bu da başka bir saksı, içindeki arap saçı

$DSC_8951_küçük.webp

Eklentiler

• $DSC_8950_küçük.webp
    $DSC_8950_küçük.webp
    36 KB · Görüntüleme: 63
  • $DSC_8948_küçük.webp
    $DSC_8948_küçük.webp
    55 KB · Görüntüleme: 54
en kesin yöntem bitli goncayı kırıp ayak altında bitlerini öldürmek üzere üstüne basmak ve çöpe atmak. goncalar gitti diye üzülmeyin, tekrar yeniden çıkarlar. 3-5 defa aynı işlemi uygulamak gerekebilir. canınız sıkılmasın, gördükçe öldürün bitleri. goncalar yeniden daha sağlıklı açar

en kesin yöntem bitli goncayı kırıp ayak altında bitlerini öldürmek üzere üstüne basmak ve çöpe atmak. goncalar gitti diye üzülmeyin, tekrar yeniden çıkarlar. 3-5 defa aynı işlemi uygulamak gerekebilir. canınız sıkılmasın, gördükçe öldürün bitleri. goncalar yeniden daha sağlıklı açar

Tamam canim oyle yapayin goncayi koparayim.cok sagol canim :o

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401262436.164550.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401262481.482731.webp bunlarda benim balkon çiçeklerim :) hıdırellezde aldığım Gül fidem :):) orkidem ve bir sürü horoz ibiği çiçeklerim :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[/QUOTE]
gölgede duruyor ama çok iyi büyümüyor. hasta gibi, yapraklarında küçük beyaz lekeler vardı. şimdi de yeşil böcekler tünemiş.:(

Back
X