- 1 Şubat 2007
- 5.425
- 1.588
- 698
onlar nanemi canım![]()
nane değil dometes fidanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlar nanemi canım![]()
Bende evime yeni çiçekler aldım fakat birinin adını bilmiyorum. bunun adı nedir?
kızlar güllerimin yapraklarının arkasında kücük yesil böcekler var bunlardan nasıl kurtulabilirim??
bir çorba kaşığı arap sabunu, 2 çay kaşığı karbonat 1 litre su, fıs fıs içinde karıştırıyorsun ve bitkiye sıkıyorsun
canım ben direkt bu karısımın içine cicegi soktum yıkadım ama hala gitmemişler![]()
en kesin yöntem bitli goncayı kırıp ayak altında bitlerini öldürmek üzere üstüne basmak ve çöpe atmak. goncalar gitti diye üzülmeyin, tekrar yeniden çıkarlar. 3-5 defa aynı işlemi uygulamak gerekebilir. canınız sıkılmasın, gördükçe öldürün bitleri. goncalar yeniden daha sağlıklı açar
Tamam canim oyle yapayin goncayi koparayim.cok sagol canim![]()
Eki Görüntüle 1133716 Eki Görüntüle 1133720 bunlarda benim balkon çiçeklerim :) hıdırellezde aldığım Gül fidem :):) orkidem ve bir sürü horoz ibiği çiçeklerim :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya da uğur böceği bulabilirsen al, güllerinin üstüne koy, bitleri kıtır kıtır yiyorlar :)
Eki Görüntüle 1133716 Eki Görüntüle 1133720 bunlarda benim balkon çiçeklerim :) hıdırellezde aldığım Gül fidem :):) orkidem ve bir sürü horoz ibiği çiçeklerim :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
masallah canım![]()