• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Bunlarda yeni guzellerimmmmm

Eklentiler

• $1402522430111.webp
    $1402522430111.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 132
  • $1402522447197.webp
    $1402522447197.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 125
benimde evde olmadığım için sabahtan akşama yanıyor çiçekler
bir de ev güney cephe tam güneş alıyor
akşam hemen balkona çıkartıyorum
kuruyacaklar diye çok korktum ama çok şükür sağlam duruyor hepsi
sadece menekşe dayanamıyor benim eve bir müddet sonra yemyeşil çiçek kökünden çürüyor
Menekşelerin çürümesi genelde fazla sulamadan olur, çok sıcaktan zarar gelseydi benim evde tek menekşe yetişmezdi.Bence yeniden bi menekşe alın, ve menekşe susamadıkça su vermeyin, çünkü suyu çok sevmez menekşe.Geçen gün ben de menekşelerimi sularken bi baktım elime geldi menekşe, çok su vermişim farkında olmadan çürüttüm maalesef.

çiçeğin adını bilmiyorum ama uzadıkca uzadı yakına tavanı delip komşuya çıkcak

Eki Görüntüle 1159918 Eki Görüntüle 1159917

Bu çiçeğin adı şeflera , benimde var :40:

Menekşelerin çürümesi genelde fazla sulamadan olur, çok sıcaktan zarar gelseydi benim evde tek menekşe yetişmezdi.Bence yeniden bi menekşe alın, ve menekşe susamadıkça su vermeyin, çünkü suyu çok sevmez menekşe.Geçen gün ben de menekşelerimi sularken bi baktım elime geldi menekşe, çok su vermişim farkında olmadan çürüttüm maalesef.

Bu çiçeğin adı şeflera , benimde var :40:

annem bir komşudan çalmış dalından koparmış derler ya çalınan çiçek tutar diye tuttu işte

İste meneksem kopan dalindan urettigim:-):-):-)

Ve ciceklerimmmm

Eklentiler

• $1405345969454.webp
    $1405345969454.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 166
  • $1405346021140.webp
    $1405346021140.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 189
  • $1405346033817.webp
    $1405346033817.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 157
Canim cok guzeller masallah.cok fazlalar menekse cenneti sanki.celiktenmi urettin canim.nasil bakiyorsun sulamasini falan ve gunesli yerdemi duryolar.

Teşekkür ederim:42::42::42:
Evet evim çiçek bahçesi gibi hamdolsun :119::119::119::119:
Zaten ben de bir çiçek hastalığı var sanki , ot görsem onu bile ekerim:1::1::1:
Canım çelikten de ürettğim oldu yavrulayanları ayırarak da. Yerleri çok önemli, direkt olmayan ama güneşin bolca vurduğu yeri seviyor menekşe. Kışın camın kenarındaydılar, şimdi çok güneş vurduğu için camın önündeki masaya koydum, ama güneşliğim hep kapalı çünkü o kadar güneş vuruyor ki bu havalarda yanar menekşeler. Birde çok su vermemek gerek az az 3-4 günde bir sulamak gerekiyor. Arada bir de çiçek coşturan da veriyorum. Ama en önemlisi canım yakmayah güneşin olduğu bir yere koyarsan çok harika menekşeler yetiştirirsin sen de:40:
Ama yanlış hatırlamıyorsam senin de çok güzel çiçeklerin vardı :44:

Teşekkür ederim:42::42::42:
Evet evim çiçek bahçesi gibi hamdolsun :119::119::119::119:
Zaten ben de bir çiçek hastalığı var sanki , ot görsem onu bile ekerim:1::1::1:
Canım çelikten de ürettğim oldu yavrulayanları ayırarak da. Yerleri çok önemli, direkt olmayan ama güneşin bolca vurduğu yeri seviyor menekşe. Kışın camın kenarındaydılar, şimdi çok güneş vurduğu için camın önündeki masaya koydum, ama güneşliğim hep kapalı çünkü o kadar güneş vuruyor ki bu havalarda yanar menekşeler. Birde çok su vermemek gerek az az 3-4 günde bir sulamak gerekiyor. Arada bir de çiçek coşturan da veriyorum. Ama en önemlisi canım yakmayah güneşin olduğu bir yere koyarsan çok harika menekşeler yetiştirirsin sen de:40:
Ama yanlış hatırlamıyorsam senin de çok güzel çiçeklerin vardı :44:

masallah canım :nazar::nazar::nazar:bende cok seviyorum cicekleri aMA BENİM EVİM sadece cam kenarı günes alıyo oda salonun o yüzden günesi sevenleri cam kenarına koydum diger yerler hiç günes almıyor.:26:anladım canım cok tesekkür ederim bende ilk cok su döküyodum simdi azalttım.bide suyunu saksının dibine koy diolar sendemi öyle yapıyosun.sagol canım:16::16::16:

çok güzel çiçeklerin kuuzm benmkisi 1 tanecik ben pek bakamıyorum çabuk kuruyolar Eki Görüntüle 1190005

canım benim tesekkür ederim.neden bakamıyon gülüm benimkilerde idare eder iste ev günes görmüyo benim ondan istediğim gibi olmuyolar.hangi ciceğin var canım

aaa simdi gördüm gayet güzel bacım demekki bakabilyomussun masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
canım benim tesekkür ederim.neden bakamıyon gülüm benimkilerde idare eder iste ev günes görmüyo benim ondan istediğim gibi olmuyolar.hangi ciceğin var canım

aaa simdi gördüm gayet güzel bacım demekki bakabilyomussun masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

bakıyorum ama kuruyolar neden bilmyorum pek anlamıyorum ondan sanırım eşim anneler gününde almıştıııı 2 tane çiçeği açtı önceden çiçeği yoktu 3.de çıkıyorrr

canım cicegin cok güzel:nazar::nazar::nazar:cicek 3. yü acıyo sizin yuvanızada 3. gelecek demekki:49::49::49::49::55::55::55::55:

inşallah canım ebnimde içimden aynı şey geçtiiii biliyormusun

daha filizleniyor çiçeğim evladım gibi inşllh eşim çok heyecanlı onu mutlu görmek benm enbüyük arzum o üzülsün istemiyorummm inşallah yavrum benimledir teyzesiiiii inşallh birbirimize müjdeler veririz bir an önceeee

inşallah canım ebnimde içimden aynı şey geçtiiii biliyormusun

daha filizleniyor çiçeğim evladım gibi inşllh eşim çok heyecanlı onu mutlu görmek benm enbüyük arzum o üzülsün istemiyorummm inşallah yavrum benimledir teyzesiiiii inşallh birbirimize müjdeler veririz bir an önceeee

insallah canım ben ona yorumladım valla:16::16::16::16:.insallah yüzünüz gülecek insallah:21:.o cicek gibi 3 kişi olacaksınız insallah.insallah canım benim insallahhhhhhhh:21::21::21::21:

Back
X