Eki Görüntüle 1455760
en arka soldaki yaprak güzelimin ilk ana kökü. Kartlaştı diye tüm dallarını kırıp başka başka saksılara dikmiştim. Şimdi güçlendi yeni yapraklar veriyor. Bunu soğuk yerde alıştırayım dedim bakim olacakmı diye oldu. Diğerleri malum zaten. Mum çiçeğimin biri evin içinde birinide balkona koydum bakalım hangisi büyüyecek.
Burasıda üretim bölümüm :) en baştaki apartman boşluğundaki barış çiçeği onu büyütücem inşallah koca bir saksıdaydı ufak saksıya aldım. Diğer yaprak güzellerimde üretip isteyenlere vermek için. Yada yazın açık balkonuma koyarım güneşten coşarlarEki Görüntüle 1455807
evet bencede bugun biraz sesizlik var cnm :)
bugun bizde hastane dönüşü semt pazarına gittik eee tabi pazar bahane çiçekler şahane
bi adet küpeli 1 lira kızlar şok valla ama minnacık bi tanede anneme aldım oda çok sever
birde 11 ay aldım oda 1 lira çok ucuzdu kalanşolar vardı hepsi 1 liraydı
aslında böyle ucuzluktan faydalanmak lazım.... hepsini akşam saksılara ektim
gazel cnm nerelerdesin kuzum hiç yoksun alıştık iyice buraya alıcak çiçek bulamayınca napcaz bilmem
rabia cnm senin yeni çiçeklerde güzel olmuş çok yakışmış kalanşolar yani
Nilayım süpersin en geç perşembe günü bende olur Allahın izniyle inşallah ayyyy bütün ekipmanlarım hazır bekliyorum, saksısı toprağı sıvı besin gübresi tam teşkilat vaziyetteyim :)))evet bencede bugun biraz sesizlik var cnm :)
bugun bizde hastane dönüşü semt pazarına gittik eee tabi pazar bahane çiçekler şahane
bi adet küpeli 1 lira kızlar şok valla ama minnacık bi tanede anneme aldım oda çok sever
birde 11 ay aldım oda 1 lira çok ucuzdu kalanşolar vardı hepsi 1 liraydı
aslında böyle ucuzluktan faydalanmak lazım.... hepsini akşam saksılara ektim
gazel cnm nerelerdesin kuzum hiç yoksun alıştık iyice buraya alıcak çiçek bulamayınca napcaz bilmem
rabia cnm senin yeni çiçeklerde güzel olmuş çok yakışmış kalanşolar yani
Bu gün balkonuma 2 tane diktim.kızlar karanfilde diksek çıkarmı
Kızlar bende bir hareket yok ama selam vereyim dedim
geçmiş olsun canım Allah şifa versinkızlar bende bi halsizim bir hastayım sormayın ya, ilaç içtiğim halde baya sarstı beni, hapşırık burun akıntısı halsizlik filan. aman bol bol meyve yiyin vitamin alın ortalık fena.
hadi bakalım çıkarsa bende dikerimBu gün balkonuma 2 tane diktim.
çiçeklerin çok güzel maşallahEki Görüntüle 1458459 kızlar bu yaprakgüzelim yeni ektim saksıya arkadakiler sardunya epey büyüdüEki Görüntüle 1458460 buda bnm benjamınım Eki Görüntüle 1458461 fesleğen Eki Görüntüle 1458462 küpelim Eki Görüntüle 1458463 karanfilEki Görüntüle 1458464 bunuda annemdem aldım beyaz çiçek açıyoEki Görüntüle 1458467 veeeeeee 11 ayım
Kızlar bende bir hareket yok ama selam vereyim dedim
Enemmm maşallah yerim ben bunu :)Kızlaaaaaaaarrr ilk benimki yaprak verdi yaşşasınnnnnnn
Eki Görüntüle 1458650 Eki Görüntüle 1458650 Eki Görüntüle 1458651
Biraz daha derine dik .bişey olmaz tepeden kök salsın.Çürümüş .kıslar acilll kalanşomun kökleri yanmış
napıcam şimdi nasıl kurtarabilirimEki Görüntüle 1458662 Eki Görüntüle 1458663
gazelimmm hoşgeldin canım seni özlemez olurmuyuz hiç, topiğimizin 1 numaralı heyecanısın sen :))
çiçeklerin hayırlı olsun yaaa süper çok sevindim ve inanki çok heyecanlandım biran evvel görebilmek için. ayyy şu 11 ay çiçeğini çok merak ettim google dan bi bakim.
koçtaş süper bi indirim yapmış ayy inanamadım hele şükür güzel bir hareket yapmış yani.
sardunya için verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. ben kapalı balkonuma koydum şuanda direk güneş gelmiyor ama çokkk aydınlık bir balkon. birde soğuk baya inşallah orayı sever.
kızlar bende bi halsizim bir hastayım sormayın ya, ilaç içtiğim halde baya sarstı beni, hapşırık burun akıntısı halsizlik filan. aman bol bol meyve yiyin vitamin alın ortalık fena.
Eki Görüntüle 1458459 kızlar bu yaprakgüzelim yeni ektim saksıya arkadakiler sardunya epey büyüdüEki Görüntüle 1458460 buda bnm benjamınım Eki Görüntüle 1458461 fesleğen Eki Görüntüle 1458462 küpelim Eki Görüntüle 1458463 karanfilEki Görüntüle 1458464 bunuda annemdem aldım beyaz çiçek açıyoEki Görüntüle 1458467 veeeeeee 11 ayım
grapcım cnm evet bayağı bi çiçeğim oldu dün çoğunu yeni saksılara ektim bi kaçına toprak yetmedi birde soğanlı çiçeklerim büyümüyo onları bahçemize yollucam bende senin gibi bi düzenleme yapıcam elicem bi kısmını evde büyümeyenleri özellikle menekşemi hala değiştiremedim çok büyükkkkkkkkkkk tatlım valla tırsıyom o kadar genişki bugun eşime verip anneme yollasın orda beraber ayıralım dedim daha iyi olucak .çiçekleri düzenleme yapınca hepsinin fotosunu güzelce çekicem sözzzzzzzzz
inşallah çiçeklerin yrn elinde olur şimdi bnde sende görmek için sabırsızlanıyom
mutfak siparişini yrn halledicez cnm eşim aradı 1 ayda hazır olurmuş aynen bi başlasak epey yoğun olucam ama olsun yavaştan hallederiz :)
gazelcim tekrar hoşgeldin cnm 1 gün yoktun ama gözler hep seni aradı bklım senin 11 ayın nasıl.
rabia evet tatlım inan hepsi 1 liraydı çiçeklerin
Kızlaaaaaaaarrr ilk benimki yaprak verdi yaşşasınnnnnnn
Eki Görüntüle 1458650 Eki Görüntüle 1458650 Eki Görüntüle 1458651
kıslar acilll kalanşomun kökleri yanmış
napıcam şimdi nasıl kurtarabilirimEki Görüntüle 1458662 Eki Görüntüle 1458663
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?