- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
- 248
.ayyy yerim ben bunları new'cim.. çok tatliş ve miniş bunlar yaa... renklerde çok hoş... bol ışık alan ama fazla güneş görmeyen bir cama koy canım.ışığı çok sever...
birde sakın sık sık sulama, haftada bir kere bir kahve fincanı versen yeter.. suyu fazla sevmiyor...kökü çürüyor..
he
new ayyyy maşallah 41 kere çokk tatlı olmuşlar ve fiyatları inanılmaz iyi almışsın. inşallah yerlerinide sever sürekli açarlar sana teşekkür olarak.
Eki Görüntüle 1455760
en arka soldaki yaprak güzelimin ilk ana kökü. Kartlaştı diye tüm dallarını kırıp başka başka saksılara dikmiştim. Şimdi güçlendi yeni yapraklar veriyor. Bunu soğuk yerde alıştırayım dedim bakim olacakmı diye oldu. Diğerleri malum zaten. Mum çiçeğimin biri evin içinde birinide balkona koydum bakalım hangisi büyüyecek.
Canım bildiğim kadarıyla her koşulda yaşayan bir bitki o. Onun için istediğin yere dik bence sorunsuz büyürKızlar burda olan var mı ya annemden kılıç çiçeği aldım da seramik saksıya diksem olur mu acil cevap verir misiniz
kılıç çok arsız ve çabuk büyüyen bi çiçek cnm seramikte olur tabi niye olmasınKızlar burda olan var mı ya annemden kılıç çiçeği aldım da seramik saksıya diksem olur mu acil cevap verir misiniz
Canım bildiğim kadarıyla her koşulda yaşayan bir bitki o. Onun için istediğin yere dik bence sorunsuz büyür
kılıç çok arsız ve çabuk büyüyen bi çiçek cnm seramikte olur tabi niye olmasın
Nilayımmm sabah namazında gördüm mesajlarını valla o saatte cevap yazdım sevincimden :) ayy gelir gelmez resimleri de paylaşacağım burda. Artık topikte çiçek kardeşliği başladı süppperrr Allah razı olsun canım benim yaaadediğin gibi sardunyayı balkona koyucam ama bizim buralar inanılmaz rüzgarlı oyüzden yazı bekliyorum birazdaha
Rabiacım ayy merskla bekliyorum resimleri canımmm
Zeynebim aman aman heleki cipsi en önce bırak kuşum. O tehlikenin ele başı çünkü. Çikolata isteğinide evde puding yaparak gider ben öyle yapıyordum. Hem süt içmiş oluyoruz hemde çikolata krizimiz geçiyor
tamam canım evdeki cipsi çöpe atıyorum şimdi
oy oyyy maşallah çok sevdim çok tatlı duruyor kalanşolar aman su verme kalanşoya ölüyo sonraİşte evimin yeni fıstıkları
Kurdela çiçeğini de annem yani kayınvalidem verdi kılıçla birlikte inşallah tutar
at kız çöpe
çikolatayı atmaya kıyamadım 2 parçacık kalmış yiyim bari
çaktırma
bizde
biz eşimle çok seviyoruz napıcez bilmiyorum
oy oyyy maşallah çok sevdim çok tatlı duruyor kalanşolar aman su verme kalanşoya ölüyo sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?