Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

en arka soldaki yaprak güzelimin ilk ana kökü. Kartlaştı diye tüm dallarını kırıp başka başka saksılara dikmiştim. Şimdi güçlendi yeni yapraklar veriyor. Bunu soğuk yerde alıştırayım dedim bakim olacakmı diye oldu. Diğerleri malum zaten. Mum çiçeğimin biri evin içinde birinide balkona koydum bakalım hangisi büyüyecek.

Burasıda üretim bölümüm :) en baştaki apartman boşluğundaki barış çiçeği onu büyütücem inşallah koca bir saksıdaydı ufak saksıya aldım. Diğer yaprak güzellerimde üretip isteyenlere vermek için. Yada yazın açık balkonuma koyarım güneşten coşarlar

.
Beğenmeme sevindim canım. Daha güzelleri senin olsun :) tavsiyelerine uyacağım teşekkürler :)

new ayyyy maşallah 41 kere çokk tatlı olmuşlar ve fiyatları inanılmaz iyi almışsın. inşallah yerlerinide sever sürekli açarlar sana teşekkür olarak.

Teşekkürler canım :) gerçekten çok uyguna aldım. Dediğin gibi inşallah beni ve yerini severler de bırakmazlar beni :)

Senin çiçeklerinde pek güzel canım Maşallah. Yaprak Güzeli özellikle çok çok hoş :)

grap cnm arkadaşım arapsaçı saksı çiçeği olduğu için yerlerde pek olmaz kıyamam nerelere bakmışın öyle :)
kargo işini sorup peketini en kısa zmnda yollucam bnm için de büyük bi mutluluk.
ayrıca çiçek köşende çok cici onları ayırman çok iyi olmuş yedek yapmanda iyi fikir saksılar yine göz dolduruyo
sardunya cam kenarını çok sever yazın dışarda balkonda çok iyi büyür belki cam önüne koysan sararan yaprakları temizlersen kendini yeniler...
ne güzel adında çiçek adı yasemin çok memnun oldum :)
bnm kızımın adıda çiçek ismi

sağol grapcım
ben zaten doğal yemeye çalışıyorum tablet su kullanmıyorum 2 senedir konserve türüde yemiyorum hazır dondurulmuş gıdalarda almıyorum ama biraz abur cubur yiyorum yalan söylemiyim cips çikolata falan ama bu günden itibaren azaltıyorum inşallah nefsime hakim olabilirsem

Nilayımmm sabah namazında gördüm mesajlarını valla o saatte cevap yazdım sevincimden :) ayy gelir gelmez resimleri de paylaşacağım burda. Artık topikte çiçek kardeşliği başladı süppperrr Allah razı olsun canım benim yaaa dediğin gibi sardunyayı balkona koyucam ama bizim buralar inanılmaz rüzgarlı oyüzden yazı bekliyorum birazdaha

Rabiacım ayy merskla bekliyorum resimleri canımmm

Zeynebim aman aman heleki cipsi en önce bırak kuşum. O tehlikenin ele başı çünkü. Çikolata isteğinide evde puding yaparak gider ben öyle yapıyordum. Hem süt içmiş oluyoruz hemde çikolata krizimiz geçiyor

tamam canım evdeki cipsi çöpe atıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…