- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
- 248
süpersin yaaaa hakkaten bir tutku aama bu çiçek işi, bazen bana gelenler diyorki yeter artık heryer çiçek olmuş ormana dönecek yakında ev diyorlar :))Ben toprağınıda çam diplerinden topluyorum.Pencere kenarlarım dolduğu icin alt kat ablamın pencerelerini de doldurdum menekşeyle hızımı alamadım komşu pencereleri kiralıycam yakında.Bi ara gidince onlarıda çekiym .
evet diyorum bende " orman genel müdürlüğüne hoşgeldiniz" :)))
ayyyy varya bayılırım böyle süper tasarım fikirlerine accayipp hoşuma gitti süpersin maşallah diyorum harika bişey olmuş.Telefonumda varmış bir tane onu ekleyeyim aklıma gelmişken :)
Bu miniği migrostan almıştım. Yeni saksısı ise biten yüz peelingimin kabı olmuştukapağı da tabak yaptım altına. Eşimin kullanmadığı bilekliği de vahşi batı havası katmak üzere yerini almıştı :) şimdi biraz büyüdü boy attı yeni halini de eklerim. Kaktüs ve sukulent benim için tutku adeta
![]()
benimde resimlerde görmüşsündür belki geçen hafta bir bonzai aldım, öyle tasarım yapmışlar altına sandalye ve süpürge koymuşlar ufacık, dibine sarmaşık ekmişler filan çok güzel bişey. albümümden görebilirsin