gazelcim menekşelerin yeri iyi olmuş arada kontrol et mutlaka yaprakları yanmasın tek yaprak menekşlerin yeri orda iyi değil galiba az daha gölgeye alsan yaprak güzeli grap cım doğru sölemiş güneşi çok sever yaprakları kızarır gölgede yaprağı soluk olur suyuda çok sever bnmki kocaman oldu maşallah son bişey tatlım kılıç güneşi sevmez bide seninki çok yeni cam altına felan koysan :)
nilaycım sorma bugün kırk sefer kontrol ettim :)
güneş yukardayken birazcık değdi yapraklara, bende ikişer kağıt daha ekledim kağıtların yarısı kadar...
şimdi tam denk geliyor.. güneş cama her yönden vursa bile hiç değmiyor yapraklara.. güneşin ışığını alacaklar ama güneş değmeyecek, inşallah coşarlar bol bol çiçek açarlar.. :)
çocuk gibi ilgilendim bugün onlarla gözüm hep camdaydı, şimdi içim rahat :)
bu arada kılıç güneşi çok severmiş canım herkes öyle diyor.. ne kadar güneş alırsa okadar uzar ve filiz verirmiş.. bende duyduklarıma istinaden koymuştum, şimdilik gayet canlı duruyor ama bi sıkıntı hissedersem alırım hemen diğer cama :)
yaprak güzeli evet çok haklısınız güneşe koyunca rengi döndü birden, bende şaşırdım :)
ismini güneş güzeli diye değiştirsek hiç fena olmaz
Gazelcim süper profesyonel bir görüntü olmuş cam önü çiçeklerin ve gölgeleme sistemin. Inşallah coşarlar burda.
ayy senin yaprak güzelinin yaprakları negüzel miş tırtıklı tırtıklı. Benimkiler daha düz ovalimsi .
Yeni aldığın begonya bence sende coşacak süper olacak paylaşırsın resimlerini ozaman birdaha. Çünkü baya diri ve canlı görünüyor.
Zeynep süper bir haber bu a101 tam bir çiçek sever market yaaa.
New smile hoşgeldin canım aramıza saksıların çokkkkk şirinn. Tedi diye bir mağza var burda orda görmüştüm sen nerden aldın. Bence onların içine kaktüs tarzı bitkiler çok yakışır. Yada google dan sukulent diye yaz arat bak o cinsler süper gider.
Nilayım ayyy sen yarın pazarda coşarsın eminim. Bakalım hangi güzellikler ile Döneceksin aramıza merakla bekliyorum
grap'cım teşekkür ederim beğenmene sevindim.. bugün epey vaktimi aldılar.. ama olsun yerlerini everler inşallah... çelikleri de poşet geçirdim. onlar ne olacak bakalım :)
yaprak güzeli evet çok değişik geldi bana da ilk gördüğümde tırtıklı...
ben sendeki gibi bilirdim hep öyle görmüştüm bu baya ilginç :)
inşallah birsürü dal verirler de bende sevdiklerime dağıtırım :)
begonyayı bende merak ediyorum.. bi tanecik tomurcuk var, inşallah solmaz açar da görürüz hep beraber rengini :) heyecanlıyım :)
Bakin iyice budadim kökü iyi galiba sert
zeynepcim sen kötü dedin ama kalanşon gayet iyi durumda... budaman iyi olmuş...frahlamış biraz.. ama bak nette okudum aynen şöyle yazıyor.. kalanşo çiçeksiz zamanlarında yaprakları diri ve sağlamdır.. parlaktır ...
çiçeklendiğinde ise gücü çiçeğe verdiği için yapraklar hafif pörsür...
eğer yapraklar canlansın istiyorsanız çiçeklerden bir iki dal kırın.. ama çiçekli olmasını tercih ederseniz yaprakları hiç ellemeyin... bende bunu okuyunca mantığıma yattı...
bu aralar benim de kalanşom pek nazlandı, çiçek açmıyor artık, döküldü...
ve yaprakları yumuşadı.. benimki iyice bir tuhaf...
bende fazla takmadım kafaya.. sanırım çelik kopardım diye küstü bana :)
arkadaşım çelik istemişti bir tane ona verdim, bir tane de ben çelik aldım, tutmadı gerçi o :) oğlum yere düşürdü bardağı kökü hareket edince tutmadı..
sanırım fazla çelik aldım diye toparlanmaya çalışıyor bu aralar çiçeğim :)