- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.299
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkolsun cnm bnm rica olurmu hiç seve seve pazara kadar bak grapcım bulamazsan hiç kendini yorma üzülürüm sonra arapsaçı ve yeni yaprak güzelimden yollarım hatta biber tohumu var büyüdükçe 3 renk oluyo acıbiber hmn yollarımNilayımmmmmm canım arkadaşım ayyy çok sevindim yaa, seni yormamak için bu haftasonuda araştırim soruşturim bakim ki büyük ihtimal bulamayacağım, ama son şansımı deniyim. Ümitlerim tamamen tükenince senden öyle bir ricada bulunurum hemde çiçek kardeşliğimiz başlamış olur, bende sana yollarım ne güzel olur yaa, benim işyerimin alt katı kargo firması, kim ne isterse yollayabilirimçokkkk teşekkür ederim çok mutlu oldum valla. onu adını "arapsaçlı nilay" koyarım bende ozaman :)))
bu arada yeni içeklerin çokkkkk şirin yaa maşallah maşallah maşallah, hele o karanfilin toprağındaki çim mi ne tatlı yaa bayıldımyaprak güzelide hakkaten değişikmiş yaprakları süper renk almış çok güzel, fesleğen hani yazın sivrisinek gelmesini engelleyen bitki değilmi??? daha önce böyle tatlı olduğu hiç dikkatimi çekmemişti çok güzel. kaktüs çok değişik yaa o üzerindeki onun çiçeğimi ayy Alllahım nekadar büyüksün sen yaa, kaktüsten çıkan güzelliklere bak sen. işte bir insanı hayvanı yada bitkiyi dış görünüşüne bakıp yorumlamamamız lazım olduğunu bu kaktüs bize öğretiyor bence. dıştan çiçeksiz halini görüp ayy ne dikenli ne sert bir bitki diye düşünenlere kapak olsun. kimseyi dış görünüşü ile yargılamamak adına bir ders çıkarttım sabah sabah :)
dimi ama küçük olunca herşeye sığar...Mektup gibi zarflada gelirbişey olmaz.
bununla ilgili dün gece yazmıştım cnmKızlar limon ile ilgili bilgiler buldum, sizlerle de paylaşayım.
Meyer (yediveren limonu) denilen bir limon var. Mandalina ile limon arası bir meyve.
Bunun çekirdeğinden ekerseniz, çıkan ağaç meyer meyvesi vermiyor, başka bir tür oluyormuş
Gerçek meyve alabilmek için ağacı aşılamamız gerekiyor.
Diğer normal limonların birinden çekirdek alıp ektiyseniz onun meyvesi kendine benziyormuş.
cnm kızlara katılıyom grapın dediği gibi biraz seyrelt suya koy hmn köklenir
aynısı bendede vardı hemde kırmızı yapraklı benimki birazdaha uzundu çok güzeldi her gelen çok seviyordu sadece 1 gün içinde öldü nazardanHaklısın canım güneş almak istiyor ama annemden geldiğindede böyle uzundu. Bizim evde bir karış kadar daha uzadı ama dalları zayıf işte. Boyunu çok seviyoruz nasıl kıyar da keserim bilmiyorum :)
benimde toprağım yoktu akşam her saksıdan bir tutam aldımMerhaba bayanlar nasılsınıızz ? burada hava çok karanlık gök gürültülü ve yağışlı sanki akşam olmuş gibi bir hal var
Limon çekirdeklerimi suya koydum limon kardeşliğinde ben de varım
ama toprağım yok toprak almam lazım![]()
gazelcim hadi Allah kolaylık versin dersinde inşallah.sana da hayırlı cumalar canım arkadaşım
rabbim bütün dularımızı hayırla kabu etsin inşallah.. günahlarımız aksın gitsin üzerimizden bu günün hürmetine...
evet dün gece nilay'ın tavsiyeleri ile hemen kalkıp ektim... inallah tohum vardır içinde de tutarlar...
elin için geçmiş olsun tatlım.. aman dikkat et.. bende pek sakarım, çok kesmişliğim vardır biyerlerimi..:)
benjamini kapatmakla iyi etmişsin, çünkü yavrular toprağa tutunabilmek için neme ihtiyaç duyuyorlarmış.. bende menekşe çeliklerini poşetledim...
bugün direksiyon dersim var oraya gidecem inşallah gelince görüşelim kızlar...
hepinizi öpüyorum...![]()
aşkolsun cnm bnm rica olurmu hiç seve seve pazara kadar bak grapcım bulamazsan hiç kendini yorma üzülürüm sonra arapsaçı ve yeni yaprak güzelimden yollarım hatta biber tohumu var büyüdükçe 3 renk oluyo acıbiber hmn yollarım
he he he cnm ismide iyi olmuş arapsaçı nilay saçlarım normalde düz kısa ve çakma sarıyinede sevdim bu işi
sen tmm de gerisi kolay kafaya taktım yani
sağol cnm bnde çok beğendim evet karanfilin üst toprağında çimen var yaprak güzeli değişik bi yaprak bnde olmayan bakımı çok kolay diye aldım hmn
sanırım kaktüs konusunda haklısın sana katılıyom :) önceden bnmde hiç dikkatimi çekmezdi cazip gelmezdi şimdi çok seviyorum görüntüsü harika duruyo :)
gerçekten çok çabuk nazara gelen bir çiçek o yaprak güzeli, çok kere denedim biri beğensin hemen ya bozluyor ya kırılıyor ya ölüyor ya düşüyoraynısı bendede vardı hemde kırmızı yapraklı benimki birazdaha uzundu çok güzeldi her gelen çok seviyordu sadece 1 gün içinde öldü nazardan
bence kesme öyle çok güzel sadece güneşi görüp biraz güçlenmesi lazım o kadar
maşallah
benimde toprağım yoktu akşam her saksıdan bir tutam aldım
eeee evde 15 tane saksı olursa![]()
ayy çok sevindim yaa ne güzel bir gelişme bu. ama şu orkidene bir çare bulamadıkSelam kızlar...
Bugün çok sevindim , sümbülüm boy veriyor yavaş yavaşPembe pembe açıcak, çok da güzel kokcak
Lalemde bi gelişme yok toprağı kuruduğunda suluyorum, inşallah o da beni hayal kırıklığına uğratmaz.
Orkidemin çiçekleri tek tek dökülüyor![]()
Gunes cikmayinca kendine gelemicek heralde, cam kenarinda tutuyorum ama hava kapali, isik gormuyor kiayy çok sevindim yaa ne güzel bir gelişme bu. ama şu orkidene bir çare bulamadık((
orkidene üzüldüm mavi çok güzeldiSelam kızlar...
Bugün çok sevindim , sümbülüm boy veriyor yavaş yavaşPembe pembe açıcak, çok da güzel kokcak
Lalemde bi gelişme yok toprağı kuruduğunda suluyorum, inşallah o da beni hayal kırıklığına uğratmaz.
Orkide ne zamandan beri çiçekliydi?Selam kızlar...
Oyle mi diyorsunOrkide ne zamandan beri çiçekliydi?
Soğanlılardan korkma yaşama tutunmanın bir yolunu bulurlar :)
aynısı bendede vardı hemde kırmızı yapraklı benimki birazdaha uzundu çok güzeldi her gelen çok seviyordu sadece 1 gün içinde öldü nazardan
bence kesme öyle çok güzel sadece güneşi görüp biraz güçlenmesi lazım o kadar
maşallah
benimde toprağım yoktu akşam her saksıdan bir tutam aldım
eeee evde 15 tane saksı olursa![]()
Oyle mi diyorsunİnsallah tutunurlar
Orkide bana hediye geldi gecen ay, o zamandan beri cicekliydi, uc cicek simdiden koptu bile![]()
O zaman normaldir canım o çiçekler bir süre sonra dökülüyor :)Oyle mi diyorsunİnsallah tutunurlar
Orkide bana hediye geldi gecen ay, o zamandan beri cicekliydi, uc cicek simdiden koptu bile![]()