Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

ayyyy ne güzel asıl benim demem lazım
ne güzel yeşildir oralar ordunun dereleri aksa yukarı aksa vermem seni ellere ordu üstüme kalksa sürmelim amman
bol bol fındık yiyosunuzdur

Hehehe yok bu sene yiyemedik bahçemiz yok ve fındıklar bu sene hep yandı çok az vardı olan da çok pahalıydı :KK57:

Karadeniz çok seviyorum ben yeşil mavi birarada ama bugün taşınma ihtimalimizin olduğunu öğrendim uykularım kaçtı ya bakalım hayırlısı

Allaha şükür iyi ki buralarda doğup büyümüşüm :KK51:
Trabzona artık hep araplar yerleşmeye başladı cennette yaşıyorsunuz diyorlardı, ben pek anlamıyordum ama Trabzon dışına şöyle Antalyaya falan gidnce anladım gerçekten bir başka :KK52:
Ne reklam yaptım ama :KK53:

kız kendi eviniz değilmiydi bak duam tuttu belki daha geniş bi ev alacaksınız
kısss yoksa öğlen konuştuğum sen değilmisin odanın küçüklüğünden muzdarip olan
ayy ben iyice kafayı yedim yarın gidiyorumya :confused:

Mandalina çekirdeği ekim aşamalarım :)
20150313_230135.webp
20150313_230256.webp
20150313_230435.webp
20150313_230504.webp

kız kendi eviniz değilmiydi bak duam tuttu belki daha geniş bi ev alacaksınız
kısss yoksa öğlen konuştuğum sen değilmisin odanın küçüklüğünden muzdarip olan
ayy ben iyice kafayı yedim yarın gidiyorumya :confused:

evet benim canım ya sabah böyle bir şey yoktu eşim işten gelince söyledi ya Amasya ya Sinop dedi haber bekliyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah. kız yoksa tam dua saatinde mi söyledin de tuttu ne :KK48::KK48:

Zeynep cim canım inşallah tam işinin ehli ve uzman bir doktora denk gelirsin ve onun vesilesi ile hamile olup 9 ay sonra sağlıkla doğum yaparsın. Vatana millete ailesine hayırlı bir evladın olsun inşallah. Dualarım seninle

Kızlar yahu 2 tane limon kestim içlerinde 1 tane bile çekirdek çıkmadı inanamadım. Bizim yediklerimiz nedir böyle. Allahım genetiği bozulmuş meyve ve sebzeler yiyoruz...
bende umudumu kaybedip bir mandalina yiyim dedim o da zaten koca bir mandalina portakal aşısı yapmışlardı galiba. Bi açtım her tanesinde çekirdek var. Dedimki bu işte bir iş var hadi bunu ekim

Back
X