Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzz bu bonsai olmuş harbiden![]()
benimki de yapsa yaa uff anca bana sataşır![]()
bizde epey sataşma yaşadık canım hiç üzülmehalının ortasına getirmiş testere toprak saksı maka sfalan filan, bi düşünsene, heryer toprak oldu epey dil döktüm ama nafile
neyse dedim uğraşsın bakalım, sonra süpürürüm... keyfi hevesi kaçmasın diye..
bitince inanamadım zaten şok gibi oldu bana :)
5 liraya bonzaiçok da basitmiş yaa... ben zor bişey sanıyordum....
nasıl izin verdinnn ayyy batmıştır halı falan sağlam mı kız
aman ne güzel eşinin de bir hobisi oldu işte kafa dağıtır![]()
tamam canım şu an ev siliyorum işim bitsin tekrar çekicemGAZELİM AYYY muhteşem yaaa eşine bak sen hakkaten ne güzel olmuş kız, evet benim eşimde seviyor hatta dün kendisi suladı, ben kızdım ona " ne biçim çiçeğin var yaa dedim suluyorum dökülüyor küçücük saksısı var bunu sulamakta dertmiş yaaa filan derken, tamam dedi bundan sonra ben sulıycam sen elleme dedi, hakkaten de suladı ve 1 damla taşırmadı :)))) dediğin gibi bonzailerin saksıları tabak gibi özel, bizimkide öyle biliyorsun tepeleme doldurmuşlar birde üstüne sandalye süpürge gibi figürleri var sula sulayabilirsen. neyseki bu görevi ona verdim artık. hatta eline almışken evdeki bütün çiçekleri suladı sağolsun :)))
Rabia gerçekten resim bekliyoruz kuzucum gönder bakalım ne var ne yok.
Zeynepcim resimleri çekerken telefonu yan tutup çek, ozaman sitede düz görünür, yani dik çekilen resimleri otomatik yan çeviriyor site.
GAZELİM AYYY muhteşem yaaa eşine bak sen hakkaten ne güzel olmuş kız, evet benim eşimde seviyor hatta dün kendisi suladı, ben kızdım ona " ne biçim çiçeğin var yaa dedim suluyorum dökülüyor küçücük saksısı var bunu sulamakta dertmiş yaaa filan derken, tamam dedi bundan sonra ben sulıycam sen elleme dedi, hakkaten de suladı ve 1 damla taşırmadı :)))) dediğin gibi bonzailerin saksıları tabak gibi özel, bizimkide öyle biliyorsun tepeleme doldurmuşlar birde üstüne sandalye süpürge gibi figürleri var sula sulayabilirsen. neyseki bu görevi ona verdim artık. hatta eline almışken evdeki bütün çiçekleri suladı sağolsun :)))
Rabia gerçekten resim bekliyoruz kuzucum gönder bakalım ne var ne yok.
Zeynepcim resimleri çekerken telefonu yan tutup çek, ozaman sitede düz görünür, yani dik çekilen resimleri otomatik yan çeviriyor site.
selamlar ben bir adet lale almuştım evde bakmak için ama bakamadım galiba. çiçek nası yetiştirilir en kolayı hangisidr bir kaç öneri alsam.
aaa oldu kızlarsize yamuk baktırdığım için kusura bakmayın
![]()
selamlar ben bir adet lale almuştım evde bakmak için ama bakamadım galiba. çiçek nası yetiştirilir en kolayı hangisidr bir kaç öneri alsam.
Canım çok güzel olmuş güle güle büyüsün eşini de takdir ettim iyi iş çıkarmış temiz :)kızlar eşimi bir bonzai merakı sardı sormayın
sürekli netten bonzai yapılışı videoları izliyordu, bende hep diyordum niye sürekli izliyor diye :)
bugün botaniğe gitmiş, bir tane minik ağaç almış.. onu saatlerce uğraşığ bonzaiye çevirdi
ilk getirdiğinde inanmamıştım, bundan bonzai olmaz, bildiğin çalı bu dedim... dalga geçtim hatta
sen gör dedi.. kaç saat uğraştı makaslarla, testereyle öyle güzel yaptı ki inanamadım
son halini görünce şok oldum gerçekten çok güzel olmuş.. aynısını koçtaşta 65 liraya satıyorlardı, eşim 5 liraya ağacı alıp kendi yaptı
şimdilik evdeki bir saksıya dikti, ama bonzai saksısı biraz farklı oluyor tabak gibi oluyor... burda bulamadık küçük bir ilçedeyiz, merkeze gidince hafta sonu ordan alacakmış... hatta ağacın dibine farklı objeler koyacakmış.. bu haliyle bile çok güzel oldu, bu bahsettiklerini yapınca kimbilir nasıl güzel olur,...
resmini eklicem sizede fikir olsun.. beş liralık minik ağaç, bonzaiye dönüştü
çok kolaymış...
grapcım sanırım senin eşinde ilgileniyordu değilmi bonzai ile.. ona göster kendi yapsın
eşim bunu ilk deneme olarak yaptı ama daha çok yapacakmış, hediye edecekmiş arkadaşlarına falan...![]()
en kolay barış çiçeği bol su ver yeter sonra kılıç fazla suda istemezselamlar ben bir adet lale almuştım evde bakmak için ama bakamadım galiba. çiçek nası yetiştirilir en kolayı hangisidr bir kaç öneri alsam.
büyür canım kılıç öle fazla detay istemez ışık olsun yeter suda aramaz öleŞu sarmaşık mum çiçeğini çok sevdim ya maşallah barekallahhepsi birbirinden güzel ve sağlıklı görünüyor
ben diktim ama fazla olmadı ya toprağım yetmedi kılıç çiçeğinin de saksını değiştirecektim ama toprak bittibu arada kılıcın da çok güzelmiş benimki de öyle büyür inşallah
birazdan foto çekip atıyorum unutmuşum![]()
aaa oldu kızlarsize yamuk baktırdığım için kusura bakmayın
![]()
en kolay barış çiçeği bol su ver yeter sonra kılıç fazla suda istemez
şimdi öyle bir yere sordunki biz çiçek manyağıyız hiçbir çiçek bakımı bize zor gelmez çünkü severek baktığımız için