• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

canım eğer barış çiçeğini saksıya dikerken köklerine zarar verdiysen küser tekrar köklenmeye başlar ve yaprağı durur eğer öle değilse bi toprağını havalandır besinli toprak koy köklerine zarar vermeden
bide suya bayılır bence hemen ona bi banyo yaptır fiskiyeyi tut üzerine iyice suyunu sızsın ve sadece ışık alan yere koy bak nasıl güzelleşiyo sakın güneşe koyma
kılıç ise ben kılıca hiç özenmem onun bi durma zamanı olur yılda 3 yada 4 yaprak verir o nazlıdır biraz toprağını havalandır herzaman su verme şöle 2 ayda bir ver ve üzerine ayda bir fıs fıs sık ışık alan yere koy

Bunlar da benimkiler Zeynebinki kadar çok değil ama :confused:
Uzun saksının bir tarafında Hüsnü Yusuf, diğer tarafında karanfil var mutfak camının önüne içeriye koydum ışık yüzünden garip çıkmış:KK53: dışarıda gözüken de laleler kışın soğan dikmiştim hepsi çıktı ama çiçekleri görebilecek miyim bilmiyorum :KK48:
Fesleğeni de büyük dondurma kabına diktim ama küçük mü olmuş ya :KK43:
Menekşelerim yeni yerinde yeni saksılarıyla eda ediyorlar :KK48:
Annemden kurdela almıştım biraz büyüyünce değiştirecektim saksısını ama hemen büyüdü ya:KK57: ben de şimdilik bu saksıya aldım :KK48:

çok güzeller canım eline sağlık, dondurma kabı hiç de küçük değil bende dondurma kabına ektim fesleğeni, ne zaman filizilenir acaba aşırı meraktayım :D
menekşelerin saksılarına bayıldım çok şirinler...

Bunlar da benimkiler Zeynebinki kadar çok değil ama :confused:
Uzun saksının bir tarafında Hüsnü Yusuf, diğer tarafında karanfil var mutfak camının önüne içeriye koydum ışık yüzünden garip çıkmış:KK53: dışarıda gözüken de laleler kışın soğan dikmiştim hepsi çıktı ama çiçekleri görebilecek miyim bilmiyorum :KK48:
Fesleğeni de büyük dondurma kabına diktim ama küçük mü olmuş ya :KK43:
Menekşelerim yeni yerinde yeni saksılarıyla eda ediyorlar :KK48:
Annemden kurdela almıştım biraz büyüyünce değiştirecektim saksısını ama hemen büyüdü ya:KK57: ben de şimdilik bu saksıya aldım :KK48:
çok tatlılar kız seninkine bakarak ben manyak fazla almışım saksı :KK53: gözüm doymadı bi deli gibi ama napıyım seviyorum
bu arada hüsnüyusuf bulamadım yaaa
neyse bir büyük saksım daha var haftaya toprak alıp ekerim :KK70:

canım eğer barış çiçeğini saksıya dikerken köklerine zarar verdiysen küser tekrar köklenmeye başlar ve yaprağı durur eğer öle değilse bi toprağını havalandır besinli toprak koy köklerine zarar vermeden
bide suya bayılır bence hemen ona bi banyo yaptır fiskiyeyi tut üzerine iyice suyunu sızsın ve sadece ışık alan yere koy bak nasıl güzelleşiyo sakın güneşe koyma
kılıç ise ben kılıca hiç özenmem onun bi durma zamanı olur yılda 3 yada 4 yaprak verir o nazlıdır biraz toprağını havalandır herzaman su verme şöle 2 ayda bir ver ve üzerine ayda bir fıs fıs sık ışık alan yere koy

aaaa suyu çokmu sever, şoktayım şuan... bende haftada bir azcık veriyordum... hemen su vereyim ozaman ben az su sever diye duymuştum..
ışık alan camda duryor...
ya birde saksısı çok büyük geldi bu çiçeğe, acaba biraz küçültsem mi saksıyı, ondan da kaynaklanıyor olabilir mi ne dersin??
hem saksıyı değiştirirken kökü de havalanmış olur... hemde sularım...
kılıç da güneş alan camda duryor.. gayet canlı ama hiç bir değişiklik yok filiz yok hareket yok...:(o da severmi suyu??

çok güzeller canım eline sağlık, dondurma kabı hiç de küçük değil bende dondurma kabına ektim fesleğeni, ne zaman filizilenir acaba aşırı meraktayım :KK70:
bencede bi filizlenseler neyse hepberaber bakıcaz artık sen saksı aldınmı tohum felan
senle grapı sürekli karıştırıyorum başım döndü iyice:KK45:

aaaa suyu çokmu sever, şoktayım şuan... bende haftada bir azcık veriyordum... hemen su vereyim ozaman ben az su sever diye duymuştum..
ışık alan camda duryor...
ya birde saksısı çok büyük geldi bu çiçeğe, acaba biraz küçültsem mi saksıyı, ondan da kaynaklanıyor olabilir mi ne dersin??
hem saksıyı değiştirirken kökü de havalanmış olur... hemde sularım...
kılıç da güneş alan camda duryor.. gayet canlı ama hiç bir değişiklik yok filiz yok hareket yok...:KK43:o da severmi suyu??
hemen küçült saksıyı açta bak boyuna çil vermiştir menekşe saksısına ek
yok kılıç su sevemz

ço k güzeller canım eline sağlık, dondurma kabı hiç de küçük değil bende dondurma kabına ektim fesleğeni, ne zaman filizilenir acaba aşırı meraktayım :KK70:

Sağol canım inşallah filizlenir de salatalara yemeklere falan atarız ya çok güzel olur :KK48:

çok tatlılar kız seninkine bakarak ben manyak fazla almışım saksı :KK53: gözüm doymadı bi deli gibi ama napıyım seviyorum
bu arada hüsnüyusuf bulamadım yaaa
neyse bir büyük saksım daha var haftaya toprak alıp ekerim :KK70:

Canım benim fazla çiçeğim yok zaten sen çiçeğine göre gene iyi almışın :D
benim 2 uzun saksım ve 1 yuvarlak saksım boşta :KK53: kılıcı toprak alınca yuvarlağa geçirmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum :KK51:
Eşime dedim eve gelmeden toprak aaallll :KK62: :KK69:

Rabia çok güzel olmuş çiçeklerin. İlk resimdeki ne difenbahya mı. Tanıyamadım.
kurdele çiçeği çiçek açıyormu tanır gibiuim onu sanki. Menekşelerin Saksıları çok sevimli ve yerleri de süper. Maiaşşalh diyorum.

Rabia çok güzel olmuş çiçeklerin. İlk resimdeki ne difenbahya mı. Tanıyamadım.
kurdele çiçeği çiçek açıyormu tanır gibiuim onu sanki. Menekşelerin Saksıları çok sevimli ve yerleri de süper. Maiaşşalh diyorum.

Evet tatlım yine 101'den almıştım difenbahyayı da geçen haftalarda :KK48:
Canım çiçek değil de uçları böyle oluyor çiçek mi bilmiyorum anneminki böyleydi ucunu aldı bana verdi dik diye :KK48:

21d15648-c8b0-4463-a94e-b441b0c619b5.jpg

Evet tatlım yine 101'den almıştım difenbahyayı da geçen haftalarda :KK48:
Canım çiçek değil de uçları böyle oluyor çiçek mi bilmiyorum anneminki böyleydi ucunu aldı bana verdi dik diye :KK48:

21d15648-c8b0-4463-a94e-b441b0c619b5.jpg
yok canım çiçek değil kendisinden öle uzatıp tekrar veriyo rabbimin güzellikleri işte

amaaann ben de daha takmıyorum zaten hamilelikle ilgili sitelere girmiyorum baktıkça insanın morali bozuluyor aman neyse işte :KK53:
geçende regl olduğumda kv gelmişti benim de moralim çok bozulmuştu yine olmadı diye :KK43:
dün bana soruyor takıyor musun kafana moralin çok bozuktu falan canım çok üzülmüş benim moralim bozulunca :KK22:

Back
X