Evdeki tüm ekonomik yük bende

onları çok sevdiğin ve değer verdiğin belli ama kendini de düşünmen lazım tatlım :)

Yaşınız kaç 25 altıysa biraz destek yapabilirsiniz ama üstüyse artık kendinizi düşünmenizin zamanıdır

Sizinki bambaşka bir durum. Çocuk okutmak için dişinden, tırnağından artırıp çocuk okutunca doğal olarak insan vefa borcunu gibi hisseder ve yardım etmeniz çok doğal.

Burda "Babanın maaşı" kilit nokta? Bir de "Sen artık büyüdün" diyerek yapılan bir vicdani baskı ve sorumluluğa diretme var.

Evin sizin dışında geliri bir emekli maaşı ise tabiki kira da verilir fatura da ödenir ama tek başınıza buna zorlanmanızı anlıyorum. Kenar da para biriktirin gizli olsun gerekirse . Alışveriş yapın kendinize . Kıyafet alın ayakkabı alın kendinizi geri bırakmayın . Eve de verin kirayı veriyorsanız faturalar da babanıza söyleyin zorlanıyorum bu ay faturaları öder misin deyin . Hem birikmiş paranız olur hem kendinizi şımartmış olursunuz hem de eve katkınız olur . Hem vicdanen rahat olursunuz hem de kendiniz için çalıştığınız için çalışma aşkınız bitmez

En sonunda sanki bize ne yaptinla biter bu işin sonu.
Çünkü emekler hep boş.

Haklısınız konu sahibinin durumu çok başka..Sadece şunu söylemek istedim konu sahibine, insan ailesine yardım etse bile kendi için bişeyler yapmalı çünkü belli ki dediğiniz gibi vicdani bir baskı altında , desteğini keserse kötü hissedecek bu yüzden ilk önce kendi için yeni şeyler yapmalı, borca girip araba almak gibi mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…