Yaprak dökümü Şevket olmuşsunuz tebrikler...Kendiniz için de birikim tatil için para ayırın. Aileniz kardeşlerinizi yaparken size güvenmediler.Kendinize iyi bakın önce kendiniz.Tabiki arada yardımlar olur ama aileniz sizi ağır bir sorumlulukla başbaşa bırakmış ..Sevket'in sonundan ders çıkarın ve babanızla konuşun ve birikim yapın bence.Merhabalar. Ailemle yaşıyorum. Evin tüm ihtiyaçlarını ben karşılıyorum. Kirayı ve faturaları ben ödüyorum. İki kardeşim var. Biri okuyor, biri de iş arıyor. Onların harçlıklarını ben veriyorum. Annem çalışmıyor, ev hanımı ama babam emekli. Dolayısıyla maaşı var ama pek bir şeye karışmaz. Sen büyüdün, evin büyüğüsün diyor. En son film izlemeyi çok sevdiğim için güzel bir televizyon aldım eve. Ama tabi bana kalmadı bu televizyon. Benden başka herkes izliyor. Sanki ailem için çalışıyormuşum gibi geliyor. Yani yapmasan kendimi vicdanen sorumlu hissediyorum. Yapsam da bana çok bir şey kalmıyor. Ailem için mi yaşıyorum diyorum bazen. Onlat için var olmuşum diyorum. Ondan dolayı çalışmaktan da zevk almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?