Evdekiler beni hiç uyutmuyor

pembebulut111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
31
60
3
41
Böyle bir sorun yaşayanınız var mı? Ben çalışıyorum. Ve yorucu bir işim var. En azından gece 11 gibi en geç uyumak istiyorum. Fakat annem ve kardeşim hiç uyumazlar. Annem sürekli mutfakta iş yapıyor. Takır, tukur. Ve gece 2-3 e kadar oturur. Kardeşim de öyle. Bilgisayar oyunları, bağırışları filan gece geç saatlare kadar. Tabi ikisi de evde. Sabah 7de kalkıp işe giden bir ben oluyorum. Bir kaç kez söylendim dikkat edin diye ama napalım diyorlar. Aynen devam. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?

Beni de valla.
Kocam zırt pırt tuvalete kalkar
Çocuk 2 saatte bir anneeee diye uyanır
Hepsi dursa kedim pat pat koşar yatağa iner çıkar yıldım uykusuzluktan

Ama sizin durumunuzda anne ve kardeş düşüncesiz. Hem 2 lere kadar gürültü nedir, komşularınız da rahatsız oluyordur.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşıma şunu almistim, çok memnun. Tavsiye ederim, kulak tıkacı alın.
Kimse daha sessiz olamaz ya, anneniz demek ki gece topluyor bulaşıkları ,onun da yapısı öyle. Bazı insanlar yemek biter bitmez kalkar makinaya dizer falan, demek ki annenizin yapısı böyle. Ben de gece yaparım temizliği, çamaşıri, dolap düzeltmeyi bile. Sabah sadece süpürge açarım. Onu da anlıyorum o yüzden

Gece temizlik yapanları hayatın boyunca hiç anlamadım. Neden gece yaparlar diye. Komşularınız hiç rahatsız olmuyor mu?

Kbakmayın ama saygısızlık oluyor bu biraz. Biraz sert mi çıkışsanız acaba . Ben çalışırken haftasonu annem ses yapsa bile kızardım yaa .. yeğenlerim akşam gelirdi annem halanız uyuyo derdi .

Ben uykusu olan insanın her koşulda uyuyabileceğini düşünüyorum. Elbette bu karşıdaki düşüncesizliği yok saydırmaz. Üniversitede öğrenci evleri yurtlar malum sesli olurlar. Ama vurup kafayı yatardım. Kapatın kapınızı ışığı örtün gerekirse sert çıkışın

Kulak tikaci alip rahat rahat uyuyabilirsiniz,belli ki uykuya duskun bir insansiniz,siz de rahatsiz olmayin,evdeki digerleri de islerine baksinlar. Ben 1-2 gibi yatar 5te kalkarim yillardir. Calissam da calismasam da rutin aynidir. Siz de otutturursunuz umarim,uyku hafifliginden de kaynaklaniyor sorununuz. Bana davul calinsa uyanmam

eskiden anneannem mutfak toplamayı gece 12den sonra yapardı. uyardım mesela, çok ses oluyor uyuyamıyorum dedim o davranışından vazgeçti. hakkınıza giriyor resmen. gerçi evdeki sessiz olsa bu defa komşu gürültü yapar.

mesela bizim de üst kattan daha önce gelmeyen sesler geliyor. halıyı mı kaldırdılar ne yaptılarsa, arada terlik sesi geliyor. 3 erkek kalıyorlar, baba, oğul, amca. ev dubleks. ama sanki topuklu ayakkabı ya da terlik gibi. bir kişi yapıyor bunu ve diğerleri evden gittikten sonra yapıyor. hayır tek başına koskoca adam, evin içinde topuklu ayakkabıyla mı geziyor anlamadım, ne zevk alıyorsa... biz aile apartmanı diye gelmiştik ama

arka taraftaki inşaat yüzünden kulak tıkacı aldım eczaneden, o günden beri mutluyum.
gece uyuyamıyorum gündüz uyuyorum ancak, inşaat bir başlıyor ki uyumak imkansızdı
sesleri kesti, artık eşim işe giderken kalktığında hemen takıyorum hazırlanma tıkırtısını bile duymuyorum
deneyebilirsiniz

Günde 3-4 saat mi uyuyorsunuz Nasıl yetiyor, ben 8 saate bile yataktan zor kalkıyorum.

Kulak tıkacı kullanın .napsinlar insanlar sizin yüzünüzden hizaya mi geçsinler.

Ben kulak tıkacı kullanıyorum mis gibi

Gece temizlik yapanları hayatın boyunca hiç anlamadım. Neden gece yaparlar diye. Komşularınız hiç rahatsız olmuyor mu?
Anlamayacak birşey yok aslında gündüz evde insanlar olduğu için temizlik yapamıyorum ben, yapsam da kardeşim o odadan diğerine gidiyor, dağıtıyor falan.
Ayrıca ben kendimi bildim bileli annem evi biz uyuduktan sonra toparlar. Ayak altında kimse olmadığı için.
Annenizin iş yapmasına birşey diyemem ama kardeşinizi uyarabilirsiniz. Olmazsa kulak tıkacı işinizi görür.

Diğerleri evden gittikten sonra eve kadın getiriyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…