- 3 Nisan 2014
- 36.341
- 148.398
- 798
- Konu Sahibi Kedisssizzz
Yöneticide anahtarınız ne arasın yahu olur mu öyle şey. Kilidi değiştirin ne biçim apartman orası.
bi bende yok anahtarları..
kendimi eksik hissettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yöneticide anahtarınız ne arasın yahu olur mu öyle şey. Kilidi değiştirin ne biçim apartman orası.
Tabiki de korkarım neden olmasın. Anahtarlar varsa Ben hep kapıyı kitlerim zaten arkasına genellikle bir anahtar olur. Bunu binayla görüşmek gerekHanimefendi nerden biliyosunuz girmediklerini yaw o evde siz otururup kira odediginiz surece o ev sizindir neden anahtar baskasinda olur kocan buna nasil musade edio dunyanin bin turlu hali var siz hic mi korkmuyosunz
Yozgat kucuk yer falan hepsi hikaye sizi cok guzel keklemisler esinizde saf biraz galiba her onune gelen alsn anahtar sora burda bole desinler.Gozunuzu acin turkiyenin hic bir yerinde eminim boyle bi uygulama olamaz kaldiki o eve para veriorm ne munasebet ev sahibinde anahtar olmasi veya yoneticide evinize hirsiz girse polise bunlari anlatsaniz inceleme bile yapmazlar sizin dalga gectiginizi dusunupTabiki de korkarım neden olmasın. Anahtarlar varsa Ben hep kapıyı kitlerim zaten arkasına genellikle bir anahtar olur. Bunu binayla görüşmek gerek
Hala anlamıyorum. Yozgatta olması neyi değiştiriyor? Alacaksın yeni bir kilit, getirip kendin bile söküp takarsın. Oldu bitti. Yedeklerini de kimseye vermeyeceksin. Öyle şey mi olur, şimdi evinde eşyan kayıp. Şikayetçi olsan ev sahibi, yönetici hepsinde anahtar var hepsi zan altında kalır. Hiç kafa çalışmıyor bunlarda galiba.O eski bir bina ben Yozgatta yaşıyorum küçük bir yer burası binada bir tek ev sahibine vardır anahtarlar bir de yönetici de sahibi çok yaşlı olduğu için binada fazla ilgilenemiyor o yüzden
Öncelikle herkese merhaba bir yıllık evliyim birkaç günlük için Ankara’ya gitmiştim kaynanam ve görümcem evimin eşyalarının yerlerini değiştirmişler sırf iş yapmak için yani evdeki nerdesi yere eşyalarım yok görümceme mesaj atıyorum nerede diye hiç oralı bile olmuyor neredeyse yere eşyalarım kayıp birkaç günlük bir yere gittim diye lazım olan eşyalarımı ortada yok böyle olan var mı hiç ben bunlara nasıl cevap vereceğim artık bilemiyorum Ne yapmam lazım kızsam sövsem olmuyacak Bütün her şeyimi izinsiz götürmüşler bunları nasıl bir cevap vereceğim hiç bilmiyorum
Yani sizinki de abartı siz yokken eve eşiniz niye annesini getiremesin ya da arkadaşını akşam sohbet etmeye. Bu evin hanımı yokken kimse gelemez cümlesine de ayrı hastayım. Herhalde o mantıkla istemiyorsunuz. Sanırsın neyse:)Ya burda bazen cok sasiriyorum sizden mi yuz buluyorlar ben anlamiyorum benmi cok sertim diktator gibiyim ben evimin anahtarini asla kimseye vermem. Esimi elli defa ararim eve kimse gelmeyecek. Gelen olirsa esyam giderse rezillik cikar canini okurum siz ne diyorsunuz yaaa watsapp durumu herkes gorsun sekilde ayarlarim ditek yazarim evime gelen gorumcem ve kayinvalidem sizi kutluyorum goturdugunjz esyalarimi getirin diye. Gecekten tavrinizo koyun biraz bu ne ya
Ayyy buna cok guldum istemsiz kahkaha attim cok yasayin emibi bende yok anahtarları..
kendimi eksik hissettim.
Hala binayla görüşmek gerek diyorTabiki de korkarım neden olmasın. Anahtarlar varsa Ben hep kapıyı kitlerim zaten arkasına genellikle bir anahtar olur. Bunu binayla görüşmek gerek
Yine de mantıksız bir uygulama, zamanında çok kiracılık yaptım, eve ait kaç anahtar varsa ev sahibi hepsini bana teslim ederdi, başka eve taşınırken de tüm anahtarları ev sahibine geri iade ederdim.O eski bir bina ben Yozgatta yaşıyorum küçük bir yer burası binada bir tek ev sahibine vardır anahtarlar bir de yönetici de sahibi çok yaşlı olduğu için binada fazla ilgilenemiyor o yüzden
Ben boyle bisey olduguna inanmıyorum, konu sahıbı yalan soyluyor demiyorum ama mumkun degıl o anahtar yonetıcı de olsun yonetıcı onune gelene versin. Suc bir kere bu.Hala anlamıyorum. Yozgatta olması neyi değiştiriyor? Alacaksın yeni bir kilit, getirip kendin bile söküp takarsın. Oldu bitti. Yedeklerini de kimseye vermeyeceksin. Öyle şey mi olur, şimdi evinde eşyan kayıp. Şikayetçi olsan ev sahibi, yönetici hepsinde anahtar var hepsi zan altında kalır. Hiç kafa çalışmıyor bunlarda galiba.
Bence direkt bu bayani alir polisEşyalarım çalındı diye şikayet et, hepsi zan altında kalsın
Akıl alır gibi değil. Anası bacısı görmemiş gibi kek kalıplarını alıp götürüyor beyimiz de izliyor. Şaka gibi ev.Ben boyle bisey olduguna inanmıyorum, konu sahıbı yalan soyluyor demiyorum ama mumkun degıl o anahtar yonetıcı de olsun yonetıcı onune gelene versin. Suc bir kere bu.
Istersen Koyde yasa.
Kocaya yuklenıcez anahtarı o verdi cunku, aılesı de ondan yuz buldugu ıcın evdekileri goturup konu sahıbıne cevap dahi vermiyor.
Is kocaya gelmesin diye yonetıcı de de var, o verir isterse oldu bır Anda. Hanı kocam durdursa yonetıcı verir gıbı.
Bence bu.
Ayyy buna cok guldum istemsiz kahkaha attim cok yasayin emi![]()
Hiç korkmuyor da, yani sapığı var hırsızı var katili var, var da varBence direkt bu bayani alir polissen hangi ulkede yasiyon anahtarlarini nie dagittin onune gelene die
![]()
Şehrin anahtarı gibi, Yozgat’a her gelene evin anahtarını veriyorlarmış.benim bildiğim bir eve taşındığında ister satın al ister kiraya çık ilk kilit değiştirilir.
ev sahibinde yönetici de anahtarın işi ne.. kapıcıya da versinler bari oldu olacak.
yol geçen hanı mübarek. kesin eski kiracıda da vardır anahtar.
Hahahahha sizin kayınvalideniz koltuğunuza mı işemiştiAyni durumdayız benim durumumda ek olarak evimi kirletip, ayakkabilarla gezip yatagimi kullanip oyle gidiyorlar. Keske esyalarim kaybolsa onlari goturseler de baska zarar vermeseler diyorum. Gardrobumda kendi esyalari benim esyalar bazanin altinda oluyor bi de utulenmis kiyafetlerimi ozensiz ativeriyorlar ben su an sehir disinda çalışıyorum. Hep konuştum cok konuştum olmadi gerci gecen geldigimde her yere not yapistirmistim. Yatakodam bana ait kimse giremez diye kapisini kilitledim, buzdolabima lutfen bosaltilinca dolduralim yazdim tahtaya. Dis kapi girişine ayakkabiyla girenlerin ayaklari kopsun yazdim evin bazi yerlerinde gizli kamera var gözüm uzerinizde yazdim ....derken 1 2 kezdir gelmiyorlar. Bayagi esime de soylenmisler ama cok konuştum ben anlamadilar artik esyalarimin yerini gereksiz degistirenin elleri kopsun tarzi seyler yaziyorum umarim bu sekilde gelmeden devam ederler
![]()
Kiz kari koca bunlari bu ev sizin die kandirdilarmi ki yakin da yonetici gelir koltuklar aslinda benimdi der kaynana gelr yatak odasi benimdi sonra ev sahibi gelir halilar benimdiHiç korkmuyor da, yani sapığı var hırsızı var katili var, var da var![]()
Ahhh evet malesef. onceki konularimda yazmistim ama cok şükür 2 kezdir evden ayrildigimda gelmiyorlar bakalimHahahahha sizin kayınvalideniz koltuğunuza mı işemişti![]()
Nasıl koltuga ısemısHahahahha sizin kayınvalideniz koltuğunuza mı işemişti![]()