Evden atıldım..

pamukprensess123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
2
0
16
Almanya
Merhabalar.. Ben 20 yaşındayım, yurtdışında yaşıyorum sevgilim türkiyede. Ailemden izinsiz onun yanına gittim ve ögrendiler.. Sonuc olarak evden atıldım burda bütün ailem karşı bana evden atıldım ve ben istanbula taşınmaya karar verdim. Bu kararı gercekleştirmek icin sevgilimin yanında kalmak istemiyorum kesinlikle. Karar verdik evlenmek istiyoruz ama bunun icin calısıp para biriktirmemiz gerekiyor. Nerde kalabilirim, nerde calısabilirim nolur yardım edin

ailenden özür dıle ve kendını affettır..evden atmakta haksızlar fakat kızmakta sonuna kadar haklılar..daha 20 yasındasın hayat lay lay lom degıl..sevgı ask dedıgın evlenmek dedıgın okadar kolay bırsey degıl..ınan gelıp gecer elınde pısmanlık kalır..maddı yetersızlıkler pısmanlıklar 3 aya kalmaz bıtırır askınızı..aılenden ızınsız gıtmen hata sımdı hata uzerıne hata yapmak uzeresın..cok ıyı dusun.

Bu olay yaklaşık 2 ay önce oldu. Cok kez özür diledim ama fayda etmedi. Her seferinde eve bile almadılar, halama teyzeme amcama gittim hepsi sırtını cevirdi baska da kimsem yok. Bu yüzden aklıma baska birsey gelmiyor..

Almanya'da yaşıyorsun canım galiba. Almanya bizim burası gibi değildir. Orada sen gerekli devlet makamlarına başvur onlar sana yardım ederler. İstanbul'a gelme, çok para lazım, İstanbul ailesi ile ters düşen kızlar için sığınılacak bir liman değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…