• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

Dedigin gibi olabilir, kafasini toparlama asamasinda insan kimseyi gormek bile istemiyor bazen..
Benim korkum; acaba esiyle baristi ve tepki almaktan cekindigi icin buraya yazmiyor mu?
Kendi hayatı,kendi bilir tabii...
Yeter ki üzülmesin arkadaşımız...
Ben sıkıntıdayken hiç kimseyi görmez gözüm.
O yüzden öyle düşündüm...
Allahım yardımcısı olsun inşallah,kolay değil şu an yaşadıkları...

Kendi hayatı,kendi bilir tabii...
Yeter ki üzülmesin arkadaşımız...
Ben sıkıntıdayken hiç kimseyi görmez gözüm.
O yüzden öyle düşündüm...
Allahım yardımcısı olsun inşallah,kolay değil şu an yaşadıkları...
Amin..

elbette barışabilir eşiyle. önemli olan eşinin düzelmesi ve kv ile mesafe koyabilmesi. yoksa bir 15 sene daha boşa kürek çeker düzelsin diye.

Arkadaşlar özür dilerim yazdiklarinizi okuyamadım ama merak etmişsiniz kusura bakmayın.
Önce bi kaç gün değişiklik olsun diye şehir dışına çıktım. Dönüşte tekrar şehir dışında olan ablamın taşınması için yardima gittim .açıkcası çok da internetle hasır neşir olmak istemedim.eşimle ayriyiz barissam yazardim.Kendi rahatsızlığına ilgili sıkıntılar da var çok önemli deil ama kafam karıştı.
O yurt dışına çıktı üç hafta kadar olmayacaktı aşağı yukarı iki haftası geçti dönüşe hallederiz diyor ama beni oyalıyor yokuşa sürüyor ama arkadaşımın avukatyla konuştum anlaşmalı yada çekişmeli süreç hakkında ilgiliyim durum bu eşim denemekten yana ama değişen bisey olacağını sanmıyorum boşa emek sarfetmek olur

Arkadaşlar özür dilerim yazdiklarinizi okuyamadım ama merak etmişsiniz kusura bakmayın.
Önce bi kaç gün değişiklik olsun diye şehir dışına çıktım. Dönüşte tekrar şehir dışında olan ablamın taşınması için yardima gittim .açıkcası çok da internetle hasır neşir olmak istemedim.eşimle ayriyiz barissam yazardim.Kendi rahatsızlığına ilgili sıkıntılar da var çok önemli deil ama kafam karıştı.
O yurt dışına çıktı üç hafta kadar olmayacaktı aşağı yukarı iki haftası geçti dönüşe hallederiz diyor ama beni oyalıyor yokuşa sürüyor ama arkadaşımın avukatyla konuştum anlaşmalı yada çekişmeli süreç hakkında ilgiliyim durum bu eşim denemekten yana ama değişen bisey olacağını sanmıyorum boşa emek sarfetmek olur

Hakkında hayırlısı olsun inşallah minnie minnie iyi olmana çok sevindim ..

Back
X