• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

Olay dün akşam oldu ben bi anda çıktım yanımda param kimliğim hiç bi eşya yoktu en azından bi kaç parça birşey almak zorundayım geldiğimde tv izliyordu ben odaya geçtim hiç görüşmedik konuşmadık evet utansın ona bunun öylesine bi gidiş olmayacağını soyleyecegim

Karısı saatlerce dışarda adam tv izliyo

Benim ailem böyle bi fedakarlık yapmiyormus annesi fedakarmis

ay ne fedakarlığı ya yapmasın madem bu kadar büyük bişey. aaaaayhhhh delircem şimdi valla bu nasıl bi çirkinlik ya. ana oğul sapık mı bunlar bu kadar bağ bilmem ne bana hastalıklı geliyor.

bakın annesinin size ev vermiş olması karışacağı anlamına gelmiyor
biz eşimle 3 sene benim babamın evınde oturduk ve kira vermedik
inanki benım babam bırakın bize karışmayı söyleyeceği lafını 40 kere düşünüp söylerdi acaba bişe desem damat yanlış anlar mı hani benim evimde oturuyorsun gibilerinden konusmus durumuna düşüp damadı üzer miyim diye
bırakın bize karışmayı adam bize ev verdiği için keni ezilip büzülüyordu lafını tartarak konuşmaktan
şimdi kendi evimizi aldık
anneler babalar evlatlarına karşılıksız yapar
benım de cocugum var evım olsa nıye vermeyeyım ? ama ev verdım dıye karışma hakkım mı olacak?

çok ciddi özür dilemesi gerek ve radikal kararlarla dönmesi gereke şartlar aynı olacaksa özrün bi anlamı yok
lütfen kararınızın arkaasında olun o zaman
ananıza babanıza yazık el bebek gül büyüyo bi çocuk yetiştirmek kolay degil
bunun için büyütmediler sizi
Annesi evle ilgili birşey söylemiyor zaten oturmamizi kendisi istedi ama eşimin sürekli dilinde.
Eşim radikal kararlarla dönmez diyelim ki öyle göründü uygulamaz

Aynen ha, insanı insan yapan hiçbir niteliğe sahip değil bu adam,tam bir pislik
Babama küfretmeyi başardım gerisi vız gelir onlara küfretmek daha kolay diyo
Sanki ülkeyi temsil etmiş ve derece almış edalarında
Zihniyeti böyle olan birinden zaten hayır gelmez
Terbiyesiz mahluk

Babama küfretmeyi başardım gerisi vız gelir onlara küfretmek daha kolay diyo
Sanki ülkeyi temsil etmiş ve derece almış edalarında
Zihniyeti böyle olan birinden zaten hayır gelmez
Terbiyesiz mahluk

Babası ağzının ortasına çakamadıysa demek ki hakkı oymus çünkü

Bunlar ağır şeyler, saygısızlığı boyunu aşmış bir tip...
Sana mı soracağım ne demek, tabi ki soracak hayat arkadaşına sormayıp kime soracaksın?
"Annem seni insan evladı sanıyor" ...Cümleye bak...
Burada bir zamanlar insan evladı sanarak evlendiğiniz bir koca var,
üzgünüm bildiğin hayvanat çıkmış içinden.
Babasına küfür etmeyi, başkalarına küfür etmeye hak ve maharet sayıyor Allah'ın kerestesi.
Okudukça ben de sinirlendim ya bi de hırpalamış.

Şu yukarıdaki kısımları da ayırdım, böyle bencil bir yaratıkla ömür geçer mi bir daha bak, kararın hakkında daha da emin ol diye. Çocuk da yok sanırım? Kaldı ki şu saldırgan ortamda çocuğa ne verebilir sürekli kırılan, aşağılanan bir insan?
Kolay gelsin diyorum, umarım kararınızda muvaffak olursunuz, mutlu huzurlu günlere kavuşursunuz, hakkınızda hayırlısı olsun.
Daha bunlar aklımda kalanlar neler söyledi neler allah a havale ettim

Aynen ha, insanı insan yapan hiçbir niteliğe sahip değil bu adam,tam bir pislik
Aynen!!!
İşte böylesine binbir küfür etsen anlamaz yani.
Aradan yıllar geçse de haklıyım diyecek hatta giderken de bir de bana şunu şunu dedi der böylesi.
Hiç bir zaman kendini/ailesini haksız bulmaz!!!!
İyi bilirim ben iyi!!!
Ayyy nasıl sinirlendim!
Tüm öfkemi kusasım var şu anasının koynuna yapışık adamlara ve koynundan evlatlarını çıkarmayan analara!!!!!

Annesi evle ilgili birşey söylemiyor zaten oturmamizi kendisi istedi ama eşimin sürekli dilinde.
Eşim radikal kararlarla dönmez diyelim ki öyle göründü uygulamaz
üzgünüm ama eşinizle olmaz malesef bence uyanmasını beklemeyin toplayın esyalarınızı gidin konusmaktan anlayan biri değil bence
zaten ne konusacaksınız kı daha kötü olur bence
gidiyorum deyınce gitme dese ne yapacaksınız?
ya nereye gıdersen gıt dese daha cok canınız yanmayacak mı?
en iyisi gidin ve geri dönmeyin
daha oncede oldugu ıcın belkı de nasıl olsa donecek dıyor

minnie minnie sen elinden gelen herşeyi yaptın
Seni bile bıktırdılarsa buraya kadardır
Geç saatte kapınızı çalıp eşinin üstü çıplakken bile eve giren karpuz yiyen kayınvalideni hiç unutamıyorum
Oh eşinle beraber ondan da kurtulacaksın inşallah
Yeter ki dik dur

Bununla gurur duyuyor resmen

Normal geldi bana.
Karakter olarak ortaya koyabileceği hiç birşey yok.
Annesinin verdiği ev ile eşine lutfetmiş gibi bir tavra girmesinin nedeni de bu.
Annem verdi, annem yaptı, annem aldı..
o olmasaydı, o yapmasaydı, o vermeseydi..
Yani kendi ağzıyla ben bir hiçim diye bağırıyor.

Konuşmak için neden diretiyorsunuz anlamadım.
Zaten bu adamın en büyük sorunlarından biri: insan gibi diyalog kuramamak.
Evet sorunu bu.sadece diğer ayrılıklarının gibi düşünmesin üç gün sonra geri dönmeyeceğini bilsin eşyalarımı alacak bi de

Şu "sen kimsin" diyene şu an etrafımda elime ne geçerse fırlatasım var şöyle kafasına kafasına!!!
Telefon,çakmak,yazıcı,sigara,kolonya şişesi,fotoğraf çerçevesi,çöp kovası,klavye,scanner!!!!!

Eşine diyemedin mi
adam olsaydın da kendi evini alsaydın bende orada otursaydım
embesıl ya kocan ınankı senelerdır actıgın konuları bılıyorum
Ayrıca sızın cocugunuz olmuyor sızın dert edecegınız tek sey annesı olamaz , hadsız herıf
Onun tek derdi dünyası annesi annesinin doğum günü annesinin anneler günü vs vs......

Back
X