• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

sen kendine acımazsan sana kimse acımaz. onca senede nasıl tanıyamadın bu adamı? tanıdın da gözardı ettin bence. kadınların şu an çok yaptığı şey aman düzelir demek fedakarlık etmek. etmeyeceksin anacım. bir senede iki sene düzelmeyen adam üçüncü sene düzelmeeeeeeez.

Bu düşünce yapısına sahip birine, en iyisinden en kötüsüne kadar lafları sıralasanız da asla anlamaz, sabit fikirli ve bencil çünkü. Adamın dünyasında sen ve ben yok, sadece ben ve bana ait olanlar var. Boşanmayacaksanız lütfen bu adamdan çocuk yapmayın, bırakın kendi bencil dünyasında bir başına kalsın.
Dönüş dolaşı hep yerde tıkanıyorsunuz .. Problemleriniz çözülmüyor, aksine tekrar ediyor ..
Adam herşeye sinirleniyor ve sinirlenince kendini kaybediyor ..
Sana sarfettiği hiçbir kelimesinde mantık yok .. Aklı başında insanın etmeyeceği kelimeler bunlar ..
Bu sefer ayrılmasan da lütfen kararlı görün, burnunu iyice sürttürmeden eve dönme en en azından ..
Senin eşin gibileri maalesef ki düzgünce konuşmadan anlayacak olgunlukta tipler değiller ..
Eşimi tanıyan biri yazmış sanki bu yazıyı.Ben o lafları duyunca kendime olan güvenimi saygi mi kaybetmekten korkuyorum kararım kesin

Adam resmen ailen gelecek diye kavga çıkarmış sizin evliliğiniz sen bitki gibi olmayı kabul edersen yürür, bir ihtimal oda,her gün annesini ağırlasan hediyeler alsan salyaların aka aka annecim annecim.desen kendi aileni silsen...

Anasınınmış ev. O oturmasa cadırda oturcakmışın.
Ne kadar sığ bi düşünce.
Kendini anasının kollarına girmiş yavru kuzu sanıyor. He kaf dağıda çabası.

Bu adamla evlilik asla ama asla yürümez. Sizi insan olarak bile sevmiyor.
Gitsin anasının dizinin dibinde otursun. Artık anasının evindemi kalır.
Anneler günü kendi kendilerine planmı yaparlar. Ana-oğul.

Eşimi tanıyan biri yazmış sanki bu yazıyı.Ben o lafları duyunca kendime olan güvenimi saygi mi kaybetmekten korkuyorum kararım kesin

Ben daha önce ki konularınızı bilmediğimden, boşanın ya da boşanmayın diyemem demiştim ama o yorumu es geçelim lütfen, boşanın ve arkanıza bile bakmayın.

Dünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir

Cadirda oturma kismina kadar dayanabildim gerisini okumadim Allah sabir versin siz nasil bu kafada bir adamla yasayabiliyorsunuz. Tek bir ornek veriyorum annesinin size ve verecek durumu olmasa calisan hayatini kazana insanlarsiniz dimi ? Tutarsiniz bir ev oturursunuz gerekirse borca girer alirsiniz. Bu ne bicim bir olay carpitma ne bicim hastalikli bir beyni var kocanizin.
Ben Alsin anasinida yasasinlar sonsuza kadar birlikte oluncede yanya gomsunler. Tiksiniyorum soyle erkeklerden, bunca yil flort ederken hicmi fark etmediniz bu adami ve annesini nasil koru korune yillarinizi verdiniz bu hastalikli aileye.
Kendinize yazik etmissiniz boylelerine iyilik fedakarlik yaramaz, basacaksin tekmeyi defolup gidecekler hayatinizdan.
Madem anam anam diye yanip tutusuyordu sizle niye evlendi.

o nasıl bir uslup öyle? 7 sülalene küfür edebilirmiş.Ne için? Nesin sen onun gözünde.Annesi gece 4 te bile gelebilirmiş ama senin annen misafirmiş.Ba ba ba.Onun annesi olmasa çadırda bile oturamazmışsın.Eeee adam değil o zaman o.Evlenmiş ama annesi olmasa demek karısını çadırda bile oturtamayacak.Yazık...

Kendisini geliştirememiş ve annesinden başka kendi evliliğine odaklanamamış bir insan..
annesine tabi ki değer versin ama evlendikten sonra da şu aile olmayı bir idrak ediversin kafaaları bir zahmet.Evliliklerin çoğu erkeklerin evlendikten sonra bunu idrak edememeleri yüzünden bitiyor.

İyice yüz göz de olmuşsunuz.Bırakın annesiyle birlikte yaşayıp yaşlansınlar.
Hakkınızda hayırlısı, güçlü olmak zorundasınız bundan sonra..
Ne annesi ne de kendi bi türlü idamrak edemediler evlenip aile oldugunu çok cabaladim elimden geleni yaptim

diğer konularınıda biliyorum.kadın seni kursta bile rahat bırakmadı hep peşinde iyi sabrettin. kocan olcak kişide zaten saygı yok sana karşı. sen kimsin ne demek insan eşine hayatını paylaştığı kişiye bnu nasıl söyler. hakkında hayırlısı olsun çocuk olmaması çolk büyük bi şans.
Aynen rahat bırakmadı ona rağmen hiç bi saygısızlık yapmadim ama gördüğüm muamele bu

Back
X