Evden ayrılmaya karar verdim

Eski konularinizi biliyorum, siz ayrilmazsiniz.
Sizi o kadar asagilamis, o kadar sindirmis ki farkinda degilsiniz belki ama tavrinizdan anlasiliyor ne kadar kendine güveninizin olmadigi.
Gercekten bosanacak olsaydiniz bu saate beklemezdiniz zaten.
Adamin umrunda degil cikmissiniz girmissiniz hic sallamiyor. Öğlene kadar da horul horul uyuyor. Siz de bir umut vazgecirirse diye uyanmasini bekliyorsunuz baska turlu soyleseniz de.
Ne diyeyim, gencliginize yazik
Valla düşüncelerime tercüman olmuşsunuz tekrar yazma gereği duymadım bile...

Dünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir

Doğru kararı vermnişsiniz, umarım geri adım atmazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

"Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış"

Şu kısma da anlam veremedim
Israrla konuşup gitmek istemen, kendi annen dururken kv ye boşanıyoruz diye mesaj atman bana kararlı olmadığını düşündürüyo

Annesi de gayet sakin uyanınca ara demiş ciddiye alan yok

"Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış"

Şu kısma da anlam veremedim
Israrla konuşup gitmek istemen, kendi annen dururken kv ye boşanıyoruz diye mesaj atman bana kararlı olmadığını düşündürüyo

Annesi de gayet sakin uyanınca ara demiş ciddiye alan yok
Ya ben hemen kötü senaryo yu yazarım
Bu kadın konusunca kavga edip adam da dövmüş olmasın ya da kötü bişe ?
Hayır şimdiye kadar konuşup evden çıkmış olması lazım telefondan falan yazardı bi şekilde
Kötü bişe olmasın sakın

Hayır şimdiye kadar konuşup evden çıkmış olması lazım telefondan falan yazardı bi şekilde
Kötü bişe olmasın sakın
Hep aynısını düşünüyorum...
Hatta o yüzden uyanmadan gitsin istedim...

Kötü bişe olmasın sakın
Allah korusun
Bence gitti, yoldadır inşallah
İnternete girince yazar

Tüm yorumları da okudum umarım kararlı olursunuz daha fazla kendinizi ezdirip hiçe sayıp üzmezsiniz :KK14:

Hep aynısını düşünüyorum...
Hatta o yüzden uyanmadan gitsin istedim...
Off sinirlerim bozuldu vallahi tanıyor gibi üzülüyorum buradaki herkese
Insallah bişe yoktur
Kimleri de gitmeye niyeti yok ondan konuşma bahanesiyle bekliyor falan yazmışlar ya ben anlıyorum ne kadar kötü olsada bize burdan yazması kolay çekip gitmek kolay degildir belki ama niye yazmadı diye de düşünüyroum minnie minnie olumlu ya da olumsuz durumundan haber ver lütfen

Konu sahibi bir süredir mesaj yazmamışsınız inşallah iyisinizdir ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz . Bu ne ya burası annemin evi istediği zaman gelir seninkiler misafir gibi gelir .

Bundan sonra değişmez bacım, anca işkence olur sizin için o evde kalmak ,idare ettiğin süre kadar sürünürsün.. Kendimden biliyorum. ..
Herkesin ailesi kıymetli, herkesin annesi kıymetli,bi ana onlarda var sanki !

Sorun eşinin annesi değil eşin.
Sana karşı saygısı yok ki ailene de olsun. Kahvaltı sofrası bir konun vardı yanlış hatırlamıyorsam ordada ailene terbiyesizlik yapmıştı.
Ayrıl, ayrılma yuva senin yuvan ama esin ile olmaz. İnşallah değişir ve senin kıymetini anlar.

Ay nolur bosanirken sunun 7 sulalesine sen kufur et bak de o oyle olmaz boyle olur ogrendin mi kimmisim ben ! kurban olsun o sana da babasina da senin ailenede terbiye yoksunu mahluk..:KK20:

Back
X