• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

Babamda abimlere gider en az bir ay kalırdı ve yengemin yanına alkollü giderdi vs. Kaç kez uyardık sonuç değişmedi. Hatta Yengen bir gün dayanamayıp babama "bu evde içki icecekseniz gelmeyin " demiş salak abim bunu duymuş ve yengeme kızmış. Sonuç Boşandılar;( yani anlamayan anlamiyo. Babama kaç kez dedik anlamıyor. Bizede gelir bazen bir hafta falan kalır ve hergün içer. Kaç kez uyardım kavga ettim yok anlamıyor. En son yanına alkolik kuzenini almış geliyor. Olmaz baba o adamı eşim eve almaz geleceksen sen gel o gelemez dedim. Çünkü eşim kesinlikle olmaz baban neyse ama tanımadığım alkolik adamın kızımın ve eşimin yanında işi yok dedi. Babam bize küstü gelmedi ve aylardir konuşmuyor bizimle.bende aramadim hiç.
Bazı uyarılar dikkate alınmazsa sonuç maalesef hüsran oluyor erkekler bunu anlamıyor gerçeği göremiyorlar ne söylense ailelerine hakaret olarak kabul ediyorlar.keşke kardeşin de eşini azarlamak yerine ne demek istediğini anlamaya calissaymis

sanki buyumemiş, çocuk yoksa ayrılma hemennn:stop: duzelecek mı bır bak zaten kafanda bır karar var, zayıf yanlarını kesınlıkle gosterme. kararlı dur, şartlarını koy peşinden gelecektır..gelmez ise de zaten kararını verdın =) duzelirse amenna, duzelmezse zaten alıp verdiğin bir kararın var demem okı KARAR...:cool:
Evet çocuk gibi gelişmesi için çok yol katetmesi lazim

Minnie kızdırmak üzmek yada sinirlendirmek için söylemiyorum ama bana hiç boşanıcaksın imajı vermiyorsun..Ilk gün evden çıkmak yerine kocanın uyanmasını beklemen şimdide davayi hemen açmak yerine 1-2 hafta kafa dinlicem sonra bakıcam demen bana kararlı olmadığın imajı yaratıyor...
Muhtemelen şuan gecen yıllarına üzülüyorsun çok emek verdim die düşünüp gitmeyi kendine yediremiyorsun yuva yıkmak kolaymı die üzülüyorsun ama suan farkında olmadığın yada aslında farkında olup kabul etmek istemediğin sey ortada aslında bir yuva olmayışı..Sen o eve o adamla annesinin hayatına misafir gelmişsin.Ve artık bitmeli bu misafirlik gör bunu.Adamın,sana ailene hayatına değerlerine hiç saygısı yok..Anlattıklarından bana çizdiği imaj senin onun hayatında olup olmaman çok bir anlam ifade etmio kocan için...Ama sen hala bi umut bisiler düzelir die bekliosun.O kadar belliki yazdıklarından..Evi terkettin ama kararının arkasında duramayacaksın..Bu terketme esine vermek istediğin bir ders aslında ama tersi olucak sen dönünce adam birkez daha emin olucak onu kaybetmekten korktugunun..Sana aslında olmayan saygısı dahada yerlebir olacak.Çünkü zaten şişkin olan özgüvenini iyice tavan yaptıracaksın...
Suan çocuk olmaması öyle bi nimetki farkında değilsin.Çünkü o olunca gitmek 10 kat zor oluo.Gitsen de omür boyu muhatap oluosun o insanla.Senin en büyük şansın davayı açtığın an bir omür yüzünü görmek zorunda kalmayacaksın eşinin ve annesinin..
Ama dediğim gibi bana çizdiğin imaj senin boşanmak yerine birilerine ders vermek için bu eylemi gerçekleştirdigin...
Inanın bu kadar olay üstüne siz beni ne uzebilir ne de kizdirabilirsiniz.
Yaşadıklarımı ne eşim ne ailem anlayabilir kaldı ki sizden de anlamanızı beklemem.
Evet verdiğim emek lere yıllarıma üzülüyorum buna hakkım vardır heralde.evli misiniz başınızdan böyle birşey geçti mi bilemiyorum ama bazı şeyler söylemde kolay eylemde zor oluyor.psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum bi hafta salim kafayla oturmaya hakkım var diye düşünüyorum bu benim kararından döndüğüm anlamına gelmiyor.ayriyeten aileminde benimde sakinlesmeye ihtiyacimiz var.ayrıca bi umut içinde de değilim ben bu kararı bir günde vermedim.bildiğim şeyleri de burda üstüne başa basa yapmanıza gerek yok

Ben ailemleyim ne yaptığı bilmiyorum şu an. Planlarını yaptim dilekçe verdikten sonra evde kalan eşyalarımı da almak istiyorum

Psikolojin nasıl emin misin ? İyice düşün taşın artıları -eksileri iyi tart. En önemlisi bu adamla bir gelecek görüyor musun ? Seviyor musun ? Evlenmek kolay ama boşanmak çok zor bir süreç . Boşanma taraftarı diilim ama bu evlilik benliğini , saygınlığını , huzurunu alıp götürüyorsa boşanmak çok yerinde bir karar. Diğer taraftan hala umudun varsa karşı tarafın düzeleceğine inanıyorsan ve eşin seni yeteri derecede değiştiğine veya değişeceğine ikna edeceğini düşünüyorsan tekrar evliliğini gözden geçirmen daha sağlıklı.

Psikolojin nasıl emin misin ? İyice düşün taşın artıları -eksileri iyi tart. En önemlisi bu adamla bir gelecek görüyor musun ? Seviyor musun ? Evlenmek kolay ama boşanmak çok zor bir süreç . Boşanma taraftarı diilim ama bu evlilik benliğini , saygınlığını , huzurunu alıp götürüyorsa boşanmak çok yerinde bir karar. Diğer taraftan hala umudun varsa karşı tarafın düzeleceğine inanıyorsan ve eşin seni yeteri derecede değiştiğine veya değişeceğine ikna edeceğini düşünüyorsan tekrar evliliğini gözden geçirmen daha sağlıklı.
Psikolojik olarak çok iyi durumda değilim bazı şeyler kolay olmayacak biliyorum ben eşime daha bir hafta önce terapiste gidelim dedim bana göre o ona verdiğim son şanstı kabul etmedi ilimizde birşey cozemiyoruz zaten olmuyor

Sevgili minnie..olaya kabataslak bakıldığında tercih meselesi gibi duruyor, adam seni değil annesini tercih ediyor "sevgililer gününde bile sana değil annesine hediye alması" yok devenin nalı dedirten bi durum keza. Herşeyden ziyade başarısızlık hissi bi de bunu elaleme anlatmak durumunda kalmak galiba başedilmesi güç gibi geliyor insana. Evlilik belli bir seviyenin üstünde not alınca başardığını düşüneceğin birşey değil ki. İki tarafın karşılıklı sevgi-saygı-özveriyle yürütebileceği birşey. Sen bunları fazlasıyla sağlayarak kendini tüketmişin zaten. Geriye çekilerek şunu görmelisin: sen yıllarca insanüstü bir çaba sarfederek öyle bir adamı ve kv yi idare etmişsin ve gayet başarılı olmuşsun. İlişkiler idare edilmez, yürütülür. İteklenmez de:( bi süre tatile falan çıksan, uzaklaşsan bulunduğun ortamdan. Yok mu böyle bir ihtimal?

Psikolojik olarak çok iyi durumda değilim bazı şeyler kolay olmayacak biliyorum ben eşime daha bir hafta önce terapiste gidelim dedim bana göre o ona verdiğim son şanstı kabul etmedi ilimizde birşey cozemiyoruz zaten olmuyor

Bence biraz daha zamana yay dilekçeni ver kararlığını görsün , iletişime hiç geçme bakalım napıcak. Çünkü bazı erkekler kendilerini vazgeçilmez sanıyor sanki naparlasa yapsınlar kadınlar onlara boyun eğmek zorundaymış gibi aslında kadın ya sevgiden ya da çaresizlikten dolayı alttan alıyor. Senin ki anladığım kadarı ile sevgiden dolayı katlanma var ama görsün ki ne kadar seversen sev kendine olan sevgin ,saygın daha büyük ki ondan bile vazgeçebiliyorsun.

Sevgili minnie..olaya kabataslak bakıldığında tercih meselesi gibi duruyor, adam seni değil annesini tercih ediyor "sevgililer gününde bile sana değil annesine hediye alması" yok devenin nalı dedirten bi durum keza. Herşeyden ziyade başarısızlık hissi bi de bunu elaleme anlatmak durumunda kalmak galiba başedilmesi güç gibi geliyor insana. Evlilik belli bir seviyenin üstünde not alınca başardığını düşüneceğin birşey değil ki. İki tarafın karşılıklı sevgi-saygı-özveriyle yürütebileceği birşey. Sen bunları fazlasıyla sağlayarak kendini tüketmişin zaten. Geriye çekilerek şunu görmelisin: sen yıllarca insanüstü bir çaba sarfederek öyle bir adamı ve kv yi idare etmişsin ve gayet başarılı olmuşsun. İlişkiler idare edilmez, yürütülür. İteklenmez de:KK43: bi süre tatile falan çıksan, uzaklaşsan bulunduğun ortamdan. Yok mu böyle bir ihtimal?
Şu an.tatile gitme gibi bi imkanım yok

Bence biraz daha zamana yay dilekçeni ver kararlığını görsün , iletişime hiç geçme bakalım napıcak. Çünkü bazı erkekler kendilerini vazgeçilmez sanıyor sanki naparlasa yapsınlar kadınlar onlara boyun eğmek zorundaymış gibi aslında kadın ya sevgiden ya da çaresizlikten dolayı alttan alıyor. Senin ki anladığım kadarı ile sevgiden dolayı katlanma var ama görsün ki ne kadar seversen sev kendine olan sevgin ,saygın daha büyük ki ondan bile vazgeçebiliyorsun.
Vereceğim zaten dilekçemi ondan sonrası bi şekilde gelir eşimle bu olaylardan önce bosanma ile ilgili konuşmuştuk o anlaşmalı boşanmadan yanaydı ama ben bunu istemiyorum

Şu an.tatile gitme gibi bi imkanım yok
O zaman bol bol fiziksel aktivite yap. Bak bu tür durumlarda öyle şeyler önerilir. Yürü, spor aleti kullan. Koşabiliyorsan koş, en iyisi bu. İmkanın varsa spor salonuna, yüzemeye git. Elişi yap özellikle örgü, sarmalı, dolanalı, kasnaklı lifler var ya onlardan bul. Bak çok işe yarıyor, denedim ben. O ipi sararken öyle bir deşarz oluyordum ki içinden bişeyler akıp akıp gidiyordu, iplik azaldıkça. Bak mutlaka bunları dene, es geçme

Vereceğim zaten dilekçemi ondan sonrası bi şekilde gelir eşimle bu olaylardan önce bosanma ile ilgili konuşmuştuk o anlaşmalı boşanmadan yanaydı ama ben bunu istemiyorum

Eşin blöft'e yapmış olabilir nasıl olsa benden vazgeçemez bakalım zaman ne gösterecek. Senin için hayırlısı ne ise o olsun bi arkadaşta yazmış tatil olayını. Durumun ve zamanın müsait ise tatile git en azından ruhun nefes alır.

Ev ev yapan aile ortamı yuva sıcaklığıdır... Eşiniz soğuk duvarları ve dünyalık birkaç eşyayı ev sanıyor ve büyük değer yüklüyor sırf annesi aldı diye yazık ne diyeyim Allah Hakkı'nda hayırlı olanı versin, üzücü.... :110:

Eşin blöft'e yapmış olabilir nasıl olsa benden vazgeçemez bakalım zaman ne gösterecek. Senin için hayırlısı ne ise o olsun bi arkadaşta yazmış tatil olayını. Durumun ve zamanın müsait ise tatile git en azından ruhun nefes alır.
O zaten blöf yapıyor bundan eminim ama umrumda değil.şu an tatile gidemem en azindan bir iki ay sorumlu olduğumbi durum var

Ev ev yapan aile ortamı yuva sıcaklığıdır... Eşiniz soğuk duvarları ve dünyalık birkaç eşyayı ev sanıyor ve büyük değer yüklüyor sırf annesi aldı diye yazık ne diyeyim Allah Hakkı'nda hayırlı olanı versin, üzücü.... :110:
Buyursunlar evlerini bıraktım geldim işte. Ben olmayınca o ev evlikten cikar.anasiyla ikisi tadini çıkarsınlar

Back
X