Evden ayrılmaya karar verdim

Hmm 5 yıldır evliyim dediniz de ondan dükkatimi çekti çocuk yoksa düşünmeden bitirin bence saygı kalmamış aranızda.
Yani eşinin sana karşı saygısı desek daha doğru olur..Rabbim hayırlı bir çıkış kapısı gösterir inşallah
konu sahibine diyon demi kiz bunlari ya aslinda oturup konussalar belki bosanma olmayabilir de kendi icine sinen neyse onu yapsim insan hisseder sonucta

konu sahibine diyon demi kiz bunlari ya aslinda oturup konussalar belki bosanma olmayabilir de kendi icine sinen neyse onu yapsim insan hisseder sonucta
Pardon evet cnm konu sahibine dedim
Yani öyle seviyesiz bir hal aldıysa evlilikleri konuşmakla çözeceklerini sanmıyorum huylu huyundan vazgeçmez sonuçta..Çocuk olmadığı için de bu hale gelmiş olabilir evlilikleri

Babamda abimlere gider en az bir ay kalırdı ve yengemin yanına alkollü giderdi vs. Kaç kez uyardık sonuç değişmedi. Hatta Yengen bir gün dayanamayıp babama "bu evde içki icecekseniz gelmeyin " demiş salak abim bunu duymuş ve yengeme kızmış. Sonuç Boşandılar;( yani anlamayan anlamiyo. Babama kaç kez dedik anlamıyor. Bizede gelir bazen bir hafta falan kalır ve hergün içer. Kaç kez uyardım kavga ettim yok anlamıyor. En son yanına alkolik kuzenini almış geliyor. Olmaz baba o adamı eşim eve almaz geleceksen sen gel o gelemez dedim. Çünkü eşim kesinlikle olmaz baban neyse ama tanımadığım alkolik adamın kızımın ve eşimin yanında işi yok dedi. Babam bize küstü gelmedi ve aylardir konuşmuyor bizimle.bende aramadim hiç.
İyi olmuş
Hayret küsmeyi biliyormuş
Küssün daha hiç barışmasın, daha iyi

minnie minnie çocuk olmaması çok büyük bir avantaj, ailen yanında, bunlar çok güzel fırsatlar.

Allah bu süreçte sana selamet versin kolaylık versin, sonu güzel olsun.

Senin bütün özverine rağmen eşin bir gram değişmemiş, sen ona çok çok fazlasın.

Bundan sonraki hayatın güzel olsun.

Şu an yerinde olmayı ne kadar isterdim tahmin edemezsin :(

Bende merak ettim şimdi durum nedir gittin mi kaldın mi eşinin yaptığı ayıp den kimsin ne demek ya seni eşi olarak görmüyor denek gitsin anası yla takılsın analar baş tacı tabi ama denge yi kurmak lazım arada
Şu an annemdeyim pismanda de ilim açıkçası

minnie minnie çocuk olmaması çok büyük bir avantaj, ailen yanında, bunlar çok güzel fırsatlar.

Allah bu süreçte sana selamet versin kolaylık versin, sonu güzel olsun.

Senin bütün özverine rağmen eşin bir gram değişmemiş, sen ona çok çok fazlasın.

Bundan sonraki hayatın güzel olsun.

Şu an yerinde olmayı ne kadar isterdim tahmin edemezsin :KK43:
Ailem benim tek şansım her koşulda yanimdalar.çocuk olsa bu kararı alamazdim açıkçası zor olurdu bazı şeyler

Yani öyle seviyesiz bir hal aldıysa evlilikleri konuşmakla çözeceklerini sanmıyorum huylu huyundan vazgeçmez sonuçta..Çocuk olmadığı için de bu hale gelmiş olabilir evlilikleri

Evlat nasip meselesi , olan olmayan üzerinden konuşmak yanlış belki de ama olsaydı belki daha da zorlasacakti hayatları.

Adamın karakteri bu. Çocuk olmadığı için değil aile olmayı bilmediği için böyle oluyor.
Evliliğini idrak edemeyen beyinsizlere on çocukta gelse değişmez.

Bence çocuk olsaydı daha evvel ayrılırdin çünkü bu sefer bebisinle yalnızlık çekecektin önce annesi sonra sonra sonra siz olucaktiniz siz mutsuz bebis mutsuz hiç yanasmazdin devam etmeye bence yine de Allah bilir ama bence sen zor ayrılırsin o kelimeyi bile yazmaya korkuyorsun seni yargilayamam çok seviyorsun belli ama canım karşılığı yok seven adam o kelimelerin bir tanesini kullanamaz .değişmedi de gördün kaç kez!!! revami bu çektiğin ailenin asagilanmasi, sana yapılan değil de annesi o kadar lafı hakederken Susup bir şey yapmaman aileni düşman gibi görmesini hazmetmemen orada yikman lazımdı herseyi ama senin yapın Dada yok ki böyle şeyler Asaletli hanımsın .gerek yok adalet iyi niyet hakedene olmalı aksi enayilik olur.Ne diyeyim yine sinir olarak okuyorum konunuzu .sana inanıyorum istersen sende mutlu olabilirsin ama bu adamla değil! !!değişen birseyler varmı ?konuşmak istedi mi?

Bilmiyorum çocuk nasıl etki ederdi olumlu mu olumsuz mu kafamda canlandiramiyorum açıkçası ama üzerimizde olmamasının yarattığı bi gerginlik vardı o da bir gerçek

Bence çocuk olsaydı daha evvel ayrılırdin çünkü bu sefer bebisinle yalnızlık çekecektin önce annesi sonra sonra sonra siz olucaktiniz siz mutsuz bebis mutsuz hiç yanasmazdin devam etmeye bence yine de Allah bilir ama bence sen zor ayrılırsin o kelimeyi bile yazmaya korkuyorsun seni yargilayamam çok seviyorsun belli ama canım karşılığı yok seven adam o kelimelerin bir tanesini kullanamaz .değişmedi de gördün kaç kez!!! revami bu çektiğin ailenin asagilanmasi, sana yapılan değil de annesi o kadar lafı hakederken Susup bir şey yapmaman aileni düşman gibi görmesini hazmetmemen orada yikman lazımdı herseyi ama senin yapın Dada yok ki böyle şeyler Asaletli hanımsın .gerek yok adalet iyi niyet hakedene olmalı aksi enayilik olur.Ne diyeyim yine sinir olarak okuyorum konunuzu .sana inanıyorum istersen sende mutlu olabilirsin ama bu adamla değil! !!değişen birseyler varmı ?konuşmak istedi mi?
Evet istedi telefonu açmadım what s uptan yazdı onun yurt dışına gitme durumu gitmeden konuşalım diyor

Benimkinden daha mı kötü bilmiyorum ama eski konularina da baktim benim eşimle hemen hemen aynı yapıda sanki benim eşim daha iyi diyebilirim yani bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun çocuk olmaması hayra işaret gibi
Seninki de mi problemli

İlgisizlik, sevgisizlik, iletisimsizlik, cinsel sorunlar vs vs. Hepsi az çok idare edilebilir de evlilikte saygı yoksa erirsin, tükenip bitersin yavaş yavaş... Yaşadıgini sorunlu bir evlilik olarak algilama bence, sorunlu evlilik başka birşey. Kurtulma sansin varsa cesaret et kurtul ve sana değer verecek ruh eşini bekle.
Birine guvenmem artık çok zor hakkımda hayırlısı olsun ailemle olmak istiyorum sadece

Seninkini çok bilmiyorum bilsem söylerdim
Bi kıskanç olduğunu biliyorum, çalış ama erkeklerle konuşma diyodu
Bir de dilinin ayarı yok, sende annen gibi samimiyetsizsin diyodu ( sen yetmiyosun bi de annene dil uzatıyo )
Evet eşin edepsiz ve baskıcı

Ama konu sahibinin eşi de az değil
Anne kuzusu
Annesine sevgililer günü hediyesi alıyodu
Gece 11 de çıplak bile olsalar annesini içeri alıp karpuz kesiyodu filan
Bi de son olarak bu konuda dedikleir çok çirkin çadır filan, kendi adam olsa evini alsaymış terbiyesiz

Hangisi bi tık daha öte bilemedim
o günü unutmanın pek imkanı yok eşim annesine bir o zaman gıcık oldu haa dedim belki kafa çark eder anasının yerli yersiz gidip geldiğini anlar ama nerede ödün aynı odun

Hakkında en hayırlısı olsun ki bu şekilde en doğrusu görünüyor.
Kimse istemez yuva yıkılmasını ama kimse de canından , sağlığından olmak istemez.

Ömür geçiyor. Ikinci baharını yaşarsın insaallah.

Annesiyle konuştuğunda yorumu ne oldu ? Onun bu kadar evliliginizin içinde olduğunu söylediniz mi ?

Dava açmayı düşünüyor musun ?
Acicam maddi bir iki konu var anlaşmalı boşanmak istemiyorum ama yinede anlaşmalı yada çekişmeli olup olmaması konusunda bi ön konuşma yapacağız mecburen

Seninki de mi problemli
Bende çok kötü günler geçirdim oğlum var diye geri döndüm ama burnumdan getirdi şiddet filan da oldu ve hala eşimin yanindayim bilmiyorum ne olur sonumuz bizde birbirimizi anlamiyoruz üçüncü kişiler hep dahil oldu ve cok cabuk yiprandik seninki de aynı anladigim kadariyla eğer ümidin varsa dön ama ümitlerin ve sevgin bittiyse bitmesi en hayırlısı gibi

Back
X