• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

Minnie sakın geri adım atma... konularını üşenmedim okudum neler yaşamışsın sen ya ama çok güçlü kadınsın üstesinden gelirsin ve mutlu olursun eminim

Benim durumum çok farklı....iyiki bırakmamışım benim eşim çok iyi yaaa her anlamda.bir daha doğsam yine onunla evlenirdim.ben iyiki evlenmişim keşke daha erken evlenseydim eşimle diyorum.ben farklı bir kadınım ben sevdimmi mezara kadar severim.ben istediğim evliliği ve hayatı yaşıyorum şükürler olsun Rabbime.
evliliği bitmek üzere olan duyguları alt üst olmuş bir insanın sizin mutluluğunuzu duymaya ihtiyacı yok , böyle bir durumda nispet yapmak insanlığa sığar mı?

Şunu aklınızın bir köşesine yazın evlilik öyle dizilerde aşk filmlerinde izlediğiniz gibi değil.sıkışınca hemen boşanalım anlaşamıyoruz demekte evlilik değil.ben kimsenin kahrını çekemem anası,danası uğraşamam diyorsanız sakın evlenmeyin.sadece bayanlar için değil erkekler içinde aynısı geçerli.bir adam anam anam diyorsa ömür boyu evlenmeyi anasının dizinin dibinde otursun.tabi bayan içinde geçerli.kapınızı örtünce karı koca olarak baş başa kalıyorsunuz.
Hiç öyle kapını örtünce karı koca baş başa kalınmıyor, sorunlarda sizle beraber içerde kalıyor, pembe bir dünya da yaşıyorsunuz sanırım, yaşamadığınız sıkıntılar üstünden ahkam kesmeyin.
Peki sen baştan ana oğulun düşkünlüğünü bilmiyormuydun?
alnında mı yazıyor, öyle olsa kadinlar in çoğu evlenipte bu kadar sıkıntı çekmek zorunda kalmazdı.

O zaman bu bayan neden beş yıl beklemiş oda hatalı hemen bırakabilirdi değilmi
mücadele etmiş tek başına.

Sığmaz bence de gel de anlat bunu.
Konu sahibini çok iyi anlıyorum, tek farkım iki çocukla mücadele ediyorum, düzelmezse elimden geleni yaptım diyebilicem en azından. Yaşamayan anlamıyor, hayatta her şey biz insanlar için başıma gelmez dememek lazım.

Konu sahibini çok iyi anlıyorum, tek farkım iki çocukla mücadele ediyorum, düzelmezse elimden geleni yaptım diyebilicem en azından. Yaşamayan anlamıyor, hayatta her şey biz insanlar için başıma gelmez dememek lazım.

Ya bir de bu konuda mı evlimutlu'nun konusunda mı bilmiyorum ama ayrılmak üzere olan birinin konusunda evliliğin sürmesi kadına bağlıdır gibi bir yorum yapılmıştı çıldırdım. Bu bir insana direk sen becerememişsin demek. Cidden hemcinslerime şaşıyorum bazen.

Ya bir de bu konuda mı evlimutlu'nun konusunda mı bilmiyorum ama ayrılmak üzere olan birinin konusunda evliliğin sürmesi kadına bağlıdır gibi bir yorum yapılmıştı çıldırdım. Bu bir insana direk sen becerememişsin demek. Cidden hemcinslerime şaşıyorum bazen.
Tek taraflı olur mu hiç, sürer de nasıl sürer evlilikden başka her şeye benzer.

Kocana bol bol sövdüm içimden. Bu adama diyecek laf yok, okurken benim bile sinirlerim bozuldu, ben katlanamadım şurda oturduğum yerde, yalvarırım kararının arkasında dur ve def et bu adamı hayatından !

Bende sonuna kadar okudum konularini kv ninsu geceki olayina çok şaşirdim terbiyesizlik utanmaz ya senin en büyük avantajın çocuğunun olmamasi en iyi karari vermişsin sakin dönme kararından çocuğun olsaydi daha da kötü olurdu
innan çocuk olmadan eniyi karari vermisin yoksa bukv sizi gece gündüz gelir di valla kocanizda ona karpuz yedirirdi pis kv daha ne olcak sinir şey yani asil sorun
kocanizda ne demek sizin en özel anınızda gece yarisi kapiyi açip annesine karouz yedirmek Allahım daha neler duycaz acaba
ne yaptın konustunmu eşonle açtinmi davayi gelişmeleri yaz canim benm

Dünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir

Böyle insalar hic bi zaman değişmez.bencil egoisttin tekidir.başka insanlarin duygalarina önem vermezler.bnm kocamda ilk başlarda böyleydi(ama bu kadar değil tabi) esim bana çok düşkündür.annen evime girecek olursa Bn giderim demiştim.(o zamanlar hamileydim) o günden sonra giremedi kv evime.valla sen yine iyi dayanmışsın.bana kocam böyle yapicak anında boşarım.benim anneme babama kimse laf söylemez.dil uzatanin dilini koparırım.dışarı çıkar 10 tane koca bulurum ama anne baba bulamam.onlar bnm herşeyim.en doğru kararı vermişsin bacım.:KK19:

Benim durumum çok farklı....iyiki bırakmamışım benim eşim çok iyi yaaa her anlamda.bir daha doğsam yine onunla evlenirdim.ben iyiki evlenmişim keşke daha erken evlenseydim eşimle diyorum.ben farklı bir kadınım ben sevdimmi mezara kadar severim.ben istediğim evliliği ve hayatı yaşıyorum şükürler olsun Rabbime.
Alkış.

Biz varyans burada boşuna konuşuyoruz bu adam eline 2 gül alsın özür dilersin diz çöksün konu sahibi yapılanların hepsini unutur yeniden beraber olur.biz kadınlar çok duygusalız.:KK200::KK200::KK200:
Nerden biliyosun
Şu an annesinin evinde zaten
Her konusunu bilen biriyim hemen hemen , hiç bu kadar ciddi görmemiştim.
Siz ne kadar tanıyorsunuz da ard arda bombardımana tutuyorsunuz
Sen 2 güle tav oluyosan o ayrı.

Böyle insalar hic bi zaman değişmez.bencil egoisttin tekidir.başka insanlarin duygalarina önem vermezler.bnm kocamda ilk başlarda böyleydi(ama bu kadar değil tabi) esim bana çok düşkündür.annen evime girecek olursa Bn giderim demiştim.(o zamanlar hamileydim) o günden sonra giremedi kv evime.valla sen yine iyi dayanmışsın.bana kocam böyle yapicak anında boşarım.benim anneme babama kimse laf söylemez.dil uzatanin dilini koparırım.dışarı çıkar 10 tane koca bulurum ama anne baba bulamam.onlar bnm herşeyim.en doğru kararı vermişsin bacım.:KK19:
Seninki anne babada esininki ne eşek başimi?

minnie minnie ne yaptın nezaman görüşeceksiniz. Umarım eşin bu işin sonunda hatalarını anlar barışırsınız diye umut ediyorum. Bu yüzden ilk gorusmenizi merak ediyorum.

Seninki anne babada esininki ne eşek başimi?

Ne diyon yaa
Sen bnm neler yasadigimi biliyomsn
Kv bAna yaşattıklarını
Akla gelmeyen hakaretler
Beni iki canımla kış günü sokağa atmalar
Kayinpedrimle adımı çıkarmaya çalışmalar.
Kocamla aramı bozmalar
Anneme babama hakaretler.
Sen neyin kafasını yasiyonda bana o.kelimeyi kullaniyosun.kimsin sen?

Back
X