• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

Burada daha çok üye var öyle ikinci evliliğinde çok mutlu olan.
Genellemeler yapan insanları sevmiyorum.
Hele böyle ben yaptım oldu genellemesinden nefret ediyorum. Sizin hayatınız nasıl genellenebilir acaba?
Benim en samimi olduğum arkadaşlarımdan birinin kocası aynı bu adam gibi anneciydi. Kız boşandı en sonunda anasına kuma olmayacağım diye. Tam artık evlenmem kafasında şimdiki eşiyle tanıştı hemen evlendiler, çocukları da oldu. Adam hala kaç sene olmuş ağzının içine bakıyor, çiçekler hediyeler şımartıyor. O kadar mutlu ki. Şimdi o böyle saçma sapan önerilere boyun eğseydi hala psikolog psikolog gezen, mutsuz ve huzursuz bir kadındı. İyi ayrılmış da bu kocasıyla evlenmiş yani.
Bi de o kadar mutluysan niye bu kadar bağırıyosun
Sen cesaret edemedin millet te etmesin diye mi
Ben şifre çözdüm, ben buyum, ben en doğruyum diye dolanmak çok komik
İnsan 5 yıldır çekiyosa ya Allah yardımcın olsun dersin ya da yorum yapmazsın yani
Kimse tek başına bişey başaramaz ayrıca, eşinin de kürek çekmesi gerekir
Senin eşin de kürek çektiyse ne mutlu haline şükret
Ama millete boşanırsan bile mutlu olmazsın demek kötü kalplilikten başka bişey değil

Bi de o kadar mutluysan niye bu kadar bağırıyosun
Sen cesaret edemedin millet te etmesin diye mi
Ben şifre çözdüm, ben buyum, ben en doğruyum diye dolanmak çok komik
İnsan 5 yıldır çekiyosa ya Allah yardımcın olsun dersin ya da yorum yapmazsın yani
Kimse tek başına bişey başaramaz ayrıca, eşinin de kürek çekmesi gerekir
Senin eşin de kürek çektiyse ne mutlu haline şükret
Ama millete boşanırsan bile mutlu olmazsın demek kötü kalplilikten başka bişey değil

O bahsettiğim kuzenimin eşini bu arkadaşa anlatsak neden boşandın derdi.
Kocası işkolikti, çocuğuyla ilgilenmezdi, tatile giderlerdi adam bunlarla takılmaz barda takılırdı, kuzenimin çocuğu küçücüktü babayı ayrı odaya çizerdi hep. Çocuk aynı evde babasına hasretti. Bir de üstüne kendi siyasi görüşü nedeniyle bizimkileri küçümserdi ve kayınpederine bile ağır hakaretler etmişti. En son ailede küslük çıkardı bizimle hiç görüşmez oldu. Bizim yanımızda bile kayınvalidesiyle kendi annesini kıyaslar siz kız evlat yetiştiremiyorsunuz der laf sokardı. Ha ama dayağı şiddeti aldatması yoktu!!
Neticede kuzen kızı beş yaşındayken yeter be dedi boşadı. Oh be dedi. Sürekli annesini öven kendini ezikleyen muhabbeti bile olmayan bir adamla aynı evi aynı yatağı paylaşmak zorunda değil artık. O bile ne kadar kötü. Yani insan mutsuz eden biriyle aynı evde kendine işkence çektirir. Yazık günah bir kere geliniyor dünyaya.
Hiç pişman da olmadı kuzen. Kızı da gayet mutlu mesut yaşıyor öyle sorunlu falan da olmadı buradaki bazı kadınların dediği gibi.

O bahsettiğim kuzenimin eşini bu arkadaşa anlatsak neden boşandın derdi.
Kocası işkolikti, çocuğuyla ilgilenmezdi, tatile giderlerdi adam bunlarla takılmaz barda takılırdı, kuzenimin çocuğu küçücüktü babayı ayrı odaya çizerdi hep. Çocuk aynı evde babasına hasretti. Bir de üstüne kendi siyasi görüşü nedeniyle bizimkileri küçümserdi ve kayınpederine bile ağır hakaretler etmişti. En son ailede küslük çıkardı bizimle hiç görüşmez oldu. Bizim yanımızda bile kayınvalidesiyle kendi annesini kıyaslar siz kız evlat yetiştiremiyorsunuz der laf sokardı. Ha ama dayağı şiddeti aldatması yoktu!!
Neticede kuzen kızı beş yaşındayken yeter be dedi boşadı. Oh be dedi. Sürekli annesini öven kendini ezikleyen muhabbeti bile olmayan bir adamla aynı evi aynı yatağı paylaşmak zorunda değil artık. O bile ne kadar kötü. Yani insan mutsuz eden biriyle aynı evde kendine işkence çektirir. Yazık günah bir kere geliniyor dünyaya.
Hiç pişman da olmadı kuzen. Kızı da gayet mutlu mesut yaşıyor öyle sorunlu falan da olmadı buradaki bazı kadınların dediği gibi.
Kıyamam

Konu sahibi inşallah kocandan tez zamanda boşanırsınız.çok çok mutlu olun .gelen gideni arattırır unutmayın.birinci evlilikte mutluluğu bulamazsanız.2-3-4 tede bulamazsınız.yastık değişir hayatınıza giren adamlar değişir kader değişmez kardeşim.dahada bu konuya yorum yapmıycam.sizde kızın acılarıyla doymaya devam edin.haydi eyvallah.

Hz. Hatice, Peygamber Efendimizle evlenmeden önce 2 mutsuz ve onu yıpratan evlilik yaptı, üçüncü evliliği ise bu dünyada hiçbir kadına nasip olmayan bir insanla yaptı. Dinimizde de evlilik kadar boşanma da helaldir, boşanma kadar da ikinci, üçüncü evlilik de helaldir.

Siz neden bahsediyorsunuz acaba? Söylemleriniz çok acı. Herşey insanlar için, kimin başına ne geleceği belli olmaz...

Hz. Hatice, Peygamber Efendimizle evlenmeden önce 2 mutsuz ve onu yıpratan evlilik yaptı, üçüncü evliliği ise bu dünyada hiçbir kadına nasip olmayan bir insanla yaptı. Dinimizde de evlilik kadar boşanma da helaldir, boşanma kadar da ikinci, üçüncü evlilik de helaldir.

Siz neden bahsediyorsunuz acaba? Söylemleriniz çok acı. Herşey insanlar için, kimin başına ne geleceği belli olmaz...
Hay Allah razı olsun

Konu sahibi inşallah kocandan tez zamanda boşanırsınız.çok çok mutlu olun .gelen gideni arattırır unutmayın.birinci evlilikte mutluluğu bulamazsanız.2-3-4 tede bulamazsınız.yastık değişir hayatınıza giren adamlar değişir kader değişmez kardeşim.dahada bu konuya yorum yapmıycam.sizde kızın acılarıyla doymaya devam edin.haydi eyvallah.
Hadi ya?
Kim demiş?
Herhalde etrafınızda alışmışsınız mutsuz evliliklere de böyle içiniz kararmış.
Birgün vaktiniz olursa açın geriye dönük mesajlarımı da görün nereden nerelere gelmişim!!!!!

Anlayana en guzel cevabi vermissiniz. Ama o kadar sartlamis ki kendini evliligin formulunu cozdugune buz ne desek bos.

Hanimlar sakin. Arkadasin anlatmaya calistigi senin ailen senin icin ne kadar degerliyse, kocanin aileside onun icin o kadar degerli.. Bence sonuna kadar hakli. Sizin kv biraz absurtmus tabi nerden bilsin

Üslubuna dikkat etsin ozaman.bilmiyosa yorum da yapmasın.ben kayinvalidemin bana o kadar şey yapmasına rağmen gittim yine elini öptüm.en son bana kocam dan uzak dur dedi ben o zaman çıldırdım.hayatımda kimseye karşı kin beslemedim.ama o kadının adı geçtiğinde saclarim diken diken oluyo.bide benim bî ara telefonum bozuktu onn eski telefonunu kullaniyodum.kocam yeni telefon alınca bana geri verdim.numaralar hep o telefonda kalmis.benim arkadaslarimi ariyo diyoki kocamı bastan cikariyo ne yapmam lazim bana akıl verin demiş.bi arkadaşım da gülhan öyle bisey yapmaz nasıl annesin sen demiş ona.sonuçta Bni bilen biliyo kendini rezil etmiş.kalmis bana diyoki biri simdi seninki anne babada kocaninki ne diy OYLE ANNE OLMAZ OLSUN.BİRAK ANNEYİ GECTİM OYLE İNSAN OLMAZ OLSUN.!.

Yaşadıkları kolay değil belki dün kelimelere dökmekte zorlanmıştır.. Kendi ile başbaşa kalmak istemiş olabilir ..Allah yardımcısı olsun . .Tüm zorluklları tez zamanda atlatır inşallah .

Minnie bende merak ediyorum seni
aynı konuşma aşamaları
benzer sorunlar olmasa da aynı sabır tükenmeleri vb herşey
Allah hakkında hayırlısını versin
ama evden ayrılmak senin kendin için yaptığın iyi bir hareketti
kendimize içimizdeki güce inanalım
karşımızdaki erkekler bizi değersiz olduğuma ikna etmeye çalışıyor çünkü

Arkadaşlar iyyim buluştuk, konuştuk.
Klasik olarak eşim son kez deneyelim diyor.ama kararlı oldugum takdirde para.konusunda şüphe etmemem gerektiğini hakkım olanı hesabıma geçeceğini söyledi. Ama su an boyle bir surece girmememiz gerekirmis sinirlendigi an ağzından çıkanlara hakim olamiyormus. Sonra pişman olmuyormuş .....
Beni yıkıcı taraf ilan etti.
Son bi çabayı hakediyormusuz
Ben yorgunluklarını uzntulerimi anlattım.ayri kal kafani dinle diyor ben masadan olumsuz ayrildim.ailem karari tamamen bana birakiyor her koşulda arkamdalar.ben üç günlüğüne şehir dışına cikacagim rahatlamaya ihtiyacim var.sonra da harekete gecicem bi arkadasim var.anlasmali olarak bosandi avukatina danisip halledicem

Allah büyük 2.3. Falan düşünmek istemiyorum şu an akışına biraktimm

Back
X