Evden cıkan boxer

Ayy cok sagolun ne güzel dua ettiniz Allah razı olsun cümlemizn karsısına iyi insanlar cıkarsn canm

Çevrendekilere fazla güvenme yatak odanı hep kilitli tut
Benimde daha önce başıma şöyle birşey geldi, bende hiç anlam verememistim, evde nohut yokken bir gün lavabonun içinde tane olarak 10 tane filan nohut vardı şaşırdım kaldım hem evde yoktu hemde niye lavabonun içinde, aynı gün içinde yatağın bazasindan çalı çırpı gibi küçük şeyler çıktı hemen çarşafın altindan, bazen aklıma gelir hala bı anlam veremiyorum

bu konuyu okuduktan sonra artık iyice kararımı verdi bende eve kamera taktırmak istiyorum kızlar uygun güvenilir yollu nasıl halledebilirim benimde şüphelendiğim bir durumlar var, yardımlarınızı bekliyorum
Hayırdır inşallah ne yasadınız

Tövbe estafurullah

Kendisine sordunuz mu niye büyü yaptın diye ne cevap verdi ?
İnkar etti.kızın herşeyi anlattı şok hallinde dedim ve benim bulduklarımı kızın nerden biliyordu dedim. İşin kötü tarafı biz kv beraber tatille gittik çamaşırlarımız karıştı orda ben aldım hepsini benim evde yıkadım ütüledim götürmek için kv birkaç eşyası vardı dolabımda onlarıda aldım hemen kazagın içine koymuş.boxeri bende belki Kp sandım( kv iç çamaşırlarını vermemişti.) ben karışmıştır diye götürdüm. Sonra Kv ellinde sallayarak bu babanın degil dedi. O zaman anladım bişeyler döndügünü.

Artık insanlar cok haset cok kıskanç devir kötü oldu vallahi Allah iyilerle karsılastrsın

Allah allaaaah e kiminmis boxer

Valla şaşırıp kaldım hakikaten artık devir kötü, ben o başıma gelen olaydan sonra evin her yerini kaldırdım temizledim baktım iyice başka birşey çıkar mı diye çarşafın altindada çalı cirpiyi bulunca iyice şok geçirdim hayır birde çok sık değiştiririm yani çarşafları filan titizimdir ama bı bağlantı kuramadım nereden geldi nasıl geldi o günden beride yatak odasıni hep kapalı tutarım biri gelince dikkat ederim

Konuyu ilk okuyunca dedim balkondan düşmüştür hatta ilk sayfadaki yorumlara çok güldüm sonrakileri okuyunca Allah Allah demeye başladım yani...

Kuzenim bize kalmaya geldiğinde iç çamaşırı nı dolaba atmış öyle gitmişti

bunu kuzenimde bana yapmıştı neymiş bu hala anlayamadım benim çamaşırımı istemişti vermiştim, bırkaç yıl sonra başına çok kötü bir şey geldiğinde şok halindeyken yanındaydım sanırım vicdan azabı hissetti ve o şokla sana büyü yaptım gibi bir şeyler geveledi sakinleştirici etkisiyle uyumuştu sonrada sormadım. görüşmüyorum hala...

Marka ve renk farklı mı aynı mı? Ben de bi kere 3lü set almıştım kendime biri small çıkmıştı içinden.

eşime boxer alırken 3lü poset içindekilerden alıyoruz belki sizde alırken aralarından birinin bedeni farklı denk gelmiştir yakın zamanda aldınız mı
Aynısı başımıza geldi. Eşimin çekmecesini boşaltıp yeniden yerleştirirken S beden 2 adet boxer çıktı. Meğer üçlü paketteki iki tanesi mağazada karışmış. Ben de açar açmaz tıkmıştım dolabına, belli ki başta pakete karışmış mağazada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…