- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Ayy cok sagolun ne güzel dua ettiniz Allah razı olsun cümlemizn karsısına iyi insanlar cıkarsn canmdikkat edin
Kimseye güven olmuyor .Bana bunu yapan kişinin çoçuklarına 1 hafta baktım kaynanası öldügü içün memleketlerine gitmek zorunda kalmışlardı.O arada kızına yaptırmış koymuş o çoçukta 12 yaşındaki çoçuguda alet etmişti mikrop. Neyseee sadece çok çok dikkat edin yer gök duaüstüne kurulu şerde dua ile hayırda dua ile . Rabbim karşımıza allahtan korkan , kultan utanan kalbi temiz insanlar çıkarsın
Benimde daha önce başıma şöyle birşey geldi, bende hiç anlam verememistim, evde nohut yokken bir gün lavabonun içinde tane olarak 10 tane filan nohut vardı şaşırdım kaldım hem evde yoktu hemde niye lavabonun içinde, aynı gün içinde yatağın bazasindan çalı çırpı gibi küçük şeyler çıktı hemen çarşafın altindan, bazen aklıma gelir hala bı anlam veremiyorumÇevrendekilere fazla güvenme yatak odanı hep kilitli tut
Hayırdır inşallah ne yasadınızbu konuyu okuduktan sonra artık iyice kararımı verdi bende eve kamera taktırmak istiyorum kızlar uygun güvenilir yollu nasıl halledebilirim benimde şüphelendiğim bir durumlar var, yardımlarınızı bekliyorum
Evinizi sirkeli suyla temizleyin birde evi bı güzelce sağına soluna kuytu yerlere kapı üstlerine vs bı kontrol edin benceVallahi kötü düsünmek istemiyorum ama burda neler okudum şok oldum
Tövbe estafurullahBenimde daha önce başıma şöyle birşey geldi, bende hiç anlam verememistim, evde nohut yokken bir gün lavabonun içinde tane olarak 10 tane filan nohut vardı şaşırdım kaldım hem evde yoktu hemde niye lavabonun içinde, aynı gün içinde yatağın bazasindan çalı çırpı gibi küçük şeyler çıktı hemen çarşafın altindan, bazen aklıma gelir hala bı anlam veremiyorum
Sizin başınıza ne geldi ?bu konuyu okuduktan sonra artık iyice kararımı verdi bende eve kamera taktırmak istiyorum kızlar uygun güvenilir yollu nasıl halledebilirim benimde şüphelendiğim bir durumlar var, yardımlarınızı bekliyorum
Tahmininizi yazın kesn öyledir diye bişey yok zaten fikir alışverişi yapıyoruzemin olmadan yazmak istemiyorum bu yüzden kesinlikle kamera şart kızlar
İnkar etti.kızın herşeyi anlattı şok hallinde dedim ve benim bulduklarımı kızın nerden biliyordu dedim. İşin kötü tarafı biz kv beraber tatille gittik çamaşırlarımız karıştı orda ben aldım hepsini benim evde yıkadım ütüledim götürmek için kv birkaç eşyası vardı dolabımda onlarıda aldım hemen kazagın içine koymuş.boxeri bende belki Kp sandım( kv iç çamaşırlarını vermemişti.) ben karışmıştır diye götürdüm. Sonra Kv ellinde sallayarak bu babanın degil dedi. O zaman anladım bişeyler döndügünü.Kendisine sordunuz mu niye büyü yaptın diye ne cevap verdi ?
Artık insanlar cok haset cok kıskanç devir kötü oldu vallahi Allah iyilerle karsılastrsınİnkar etti.kızın herşeyi anlattı şok hallinde dedim ve benim bulduklarımı kızın nerden biliyordu dedim. İşin kötü tarafı biz kv beraber tatille gittik çamaşırlarımız karıştı orda ben aldım hepsini benim evde yıkadım ütüledim götürmek için kv birkaç eşyası vardı dolabımda onlarıda aldım hemen kazagın içine koymuş.boxeri bende belki Kp sandım( kv iç çamaşırlarını vermemişti.) ben karışmıştır diye götürdüm. Sonra Kv ellinde sallayarak bu babanın degil dedi. O zaman anladım bişeyler döndügünü.
Allah allaaaah e kiminmis boxerİnkar etti.kızın herşeyi anlattı şok hallinde dedim ve benim bulduklarımı kızın nerden biliyordu dedim. İşin kötü tarafı biz kv beraber tatille gittik çamaşırlarımız karıştı orda ben aldım hepsini benim evde yıkadım ütüledim götürmek için kv birkaç eşyası vardı dolabımda onlarıda aldım hemen kazagın içine koymuş.boxeri bende belki Kp sandım( kv iç çamaşırlarını vermemişti.) ben karışmıştır diye götürdüm. Sonra Kv ellinde sallayarak bu babanın degil dedi. O zaman anladım bişeyler döndügünü.
O şahsiyettin kocasınınAllah allaaaah e kiminmis boxer
Kuzenim bize kalmaya geldiğinde iç çamaşırı nı dolaba atmış öyle gitmişti
Marka ve renk farklı mı aynı mı? Ben de bi kere 3lü set almıştım kendime biri small çıkmıştı içinden.Merhaba hanmlar evliyim cok şükür mutlu huzurlu bir evliligm var maşallah...sorun şu ki 2 gün evvel dolapta erkek boxeri cıktı ve eşimin dolabında eşim buldu bana sordu bu benm degil kimin dedi?baktm ne babamın ne kardesmn ne de eşimin.zaten eşim iriyarıdır o boxer külot küçük m beden eşim XL giyer...eşim üstünde durmadı güveniyoruz karsılıklı birbirimize...Fakat benm kafama takıldı bu boxer külodu nerden nasıl geldi bizim eve ve eşim bana güvenmese neler olur neler yasanırdı Allah korusun...bu boxer nasıl nerden geldi bulmam lazım çünkü cok ciddi sıkıntılarda yasatabilirdi evde
Bugün akşam baktım eşimin dolabına aynı marka baska boxer varmı diye yok aynı marka boxerMarka ve renk farklı mı aynı mı? Ben de bi kere 3lü set almıştım kendime biri small çıkmıştı içinden.
Aynısı başımıza geldi. Eşimin çekmecesini boşaltıp yeniden yerleştirirken S beden 2 adet boxer çıktı. Meğer üçlü paketteki iki tanesi mağazada karışmış. Ben de açar açmaz tıkmıştım dolabına, belli ki başta pakete karışmış mağazada.eşime boxer alırken 3lü poset içindekilerden alıyoruz belki sizde alırken aralarından birinin bedeni farklı denk gelmiştir yakın zamanda aldınız mı
Bunu ben de düşündüm ama o zaman karısını çağırıp sorar mıydı ?eşiniz bir erkekle görüşmüş olabilir mi sizi üzmek istemem ama olasılıkları düşünüyorum. boxerı aynı anda mı farkettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?