- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Yakın zamanda boxer almadık ama evet karısmıs olma ihtimali var fakat aynı markadan eşimde boxer yok bu evden çıkan boxerin markasından baska yok evde yaniAynısı başımıza geldi. Eşimin çekmecesini boşaltıp yeniden yerleştirirken S beden 2 adet boxer çıktı. Meğer üçlü paketteki iki tanesi mağazada karışmış. Ben de açar açmaz tıkmıştım dolabına, belli ki başta pakete karışmış mağazada.
O zaman o marka çamaşır kim kullanıyor öğrenebilirseniz aradığımız şahıs ya da eşi bulunur ama nasıl öğreneceksinizBugün akşam baktım eşimin dolabına aynı marka baska boxer varmı diye yok aynı marka boxer
Önüne gelenede bizim evde boxer cıktı da diyemiyo insan en yakınlarıma sordm kimse unutmamısO zaman o marka çamaşır kim kullanıyor öğrenebilirseniz aradığımız şahıs ya da eşi bulunur ama nasıl öğreneceksiniz
Sizi ayirmak isteyen bir yakıniınız yapmis olabilir miYakın zamanda boxer almadık ama evet karısmıs olma ihtimali var fakat aynı markadan eşimde boxer yok bu evden çıkan boxerin markasından baska yok evde yani
İç camasirinizi niye istiyor ki hiç suphelenmediniz mi birde büyü yaptım diyorbunu kuzenimde bana yapmıştı neymiş bu hala anlayamadım benim çamaşırımı istemişti vermiştim, bırkaç yıl sonra başına çok kötü bir şey geldiğinde şok halindeyken yanındaydım sanırım vicdan azabı hissetti ve o şokla sana büyü yaptım gibi bir şeyler geveledi sakinleştirici etkisiyle uyumuştu sonrada sormadım. görüşmüyorum hala...
Kötü niyetle koyan zaten söylemez gizli araştırmanız lazım ama o da çok zor. Şüphelendiğiniz biri varsa nerden alışveriş yapıyor öğrenip orda o marka var mı bakabilirsiniz en güvenli yol olarak.Önüne gelenede bizim evde boxer cıktı da diyemiyo insan en yakınlarıma sordm kimse unutmamıs
Dua et ki sütyen cıkmamışÖnüne gelenede bizim evde boxer cıktı da diyemiyo insan en yakınlarıma sordm kimse unutmamıs
En son aklıma gelecek birseydi ama eğer öyle birşeysede şüphe çekmemek için karısına sorabilirdi hiç haberi yokmuş gibiBunu ben de düşündüm ama o zaman karısını çağırıp sorar mıydı ?
Iyide misafir donunu cikarip mi gidiyor?Amma korkmuşsun ha Allahtan eşim yanlis anlamadi, Allahtan eşim bisey demedi filan.
Misafirliğe gelen giden cokmuş işte bir şekilde araya kaynamiş olabilir sonuçta sihirle evinize don ucmadigina gore birinin donu karişmiş bunda problem edip buyutecek birsey yok, donu da atardim ben olsam.
Saka mi bu ya?vala canım o benimde başıma geldi benim dolabimda erkek atleti buldu eşim ama onun değil ben çok üzüldüm eşim üzerinde durmadi ama erkek milleti bizim evde kamera var değerli şeyler olduğu için çoğu yere taktikdik tabi bunu kimse bilmiyordu kamerayı açtık gördüklerimiz karşısında şok olduk eltim ben cay vermiştim bulaşıkları yıkarken lavabo diye bahane bulup dolabima koyuyor kamerayi aldım atleti götürüp yüzüne çarptım pis kıskanç kaynım onlar hepsi onun rezilligini gördü kaynım evden kovdu bosaniyorlardi yalvardı olay bitti hala konuşmuyoruz
İşte vebal almak istemiyorum acıkcası o veya bu yapmıstr diye keske diger üyenin yaptıgı gibi evde kamera olsaydı görürdüm herseyiSizi ayirmak isteyen bir yakıniınız yapmis olabilir mi
Çorap daha normal bi durum ama boxer ulu orta atılacak bişi deglBir saat önce buna benzer bir durum yasadim. Eve geldim ev arkadasim kediler senin corabini bulmus oynamislar aldim sandalyenin üstüne koydum dedi tamam dedim. Sonra baktim corap bana ait degil benim degil ki bu dedim o da benimde degil dedi. Sasirdik kaldik:)
Valla garip bulduğum için konu açtım acaba benim aklıma gelmeyen burdaki üyelerin aklına gelir mi diyeeşiniz size güvenmiş de siz mi eşinize çok güvenmeseniz acaba
şaka şaka garip durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?