Evden cıkan boxer

Yakın zamanda boxer almadık ama evet karısmıs olma ihtimali var fakat aynı markadan eşimde boxer yok bu evden çıkan boxerin markasından baska yok evde yani

O zaman o marka çamaşır kim kullanıyor öğrenebilirseniz aradığımız şahıs ya da eşi bulunur ama nasıl öğreneceksiniz
Önüne gelenede bizim evde boxer cıktı da diyemiyo insan en yakınlarıma sordm kimse unutmamıs

Valla bu olay biraz karışık geldi bana hayır mesela evinize misafirliğe biri gelse insan boxerini birakipta niye gitsin buda var garip yani

İç camasirinizi niye istiyor ki hiç suphelenmediniz mi birde büyü yaptım diyor

Önüne gelenede bizim evde boxer cıktı da diyemiyo insan en yakınlarıma sordm kimse unutmamıs
Kötü niyetle koyan zaten söylemez gizli araştırmanız lazım ama o da çok zor. Şüphelendiğiniz biri varsa nerden alışveriş yapıyor öğrenip orda o marka var mı bakabilirsiniz en güvenli yol olarak.

Iyide misafir donunu cikarip mi gidiyor?

Bir saat önce buna benzer bir durum yasadim. Eve geldim ev arkadasim kediler senin corabini bulmus oynamislar aldim sandalyenin üstüne koydum dedi tamam dedim. Sonra baktim corap bana ait degil benim degil ki bu dedim o da benimde degil dedi. Sasirdik kaldik:)

eşiniz size güvenmiş de siz mi eşinize çok güvenmeseniz acaba

şaka şaka garip durum

Saka mi bu ya?

Çorap daha normal bi durum ama boxer ulu orta atılacak bişi degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…