o zaman sen de işe gir çalış daha az gör evde. adam çalışsın eve ekmek parası getirsin ama iş dışında da sizin rahatınız için evde çok durmasın vay beev işinden,yemeğe,çocukların okulundan kuaförüme,komsularımla gelgitlerimden herşeye ister istemez evde olduğu için müdahil oluyor.kendi başıma markete bile gidemiyorum ya kendi gider ya beni götürüp getirir.bir kadının normal gündelik rutininde bir erkeğin heran bir sözü olması içinde olması beni bunaltıyo.bilmiyorum belkide ben yanlış düşünerek kendi kendimi düşürüyorum farklı bakış açılarına da ihtiyacım olduğu için konu açtım.
meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
biz 15 yıllık evliyiz.evliliğin ilk yıllarındaki gibi sürekli beraber olmak gibi şeyleri aştık sanırım.çok küçük bir ilçede oturuyoruz.gezecek hobiler edinecek bir ortamımız da yok malesef.ama bir çok arkadaş bende bulmuş hatayı.takıntı yaptım belki 13 sene belli bi düzenden sonra alışamadım.Keşke benim de eşimin böyle işi olsa. Gezecek o kadar çok yer var ki. Birlikte çok keyif alıyoruz. Herkesin ilişkisi farklı tabi.
Bunu sorun ediyorsanız sizde bir sorun var gibi.kendi başıma markete bile gidemiyorum ya kendi gider ya beni götürüp getirir.
Benimde eşim evde ve hiçbirşey yapamıyorum çünkü birşey yapsam karışıyor ev işlerine bile karışır bunaldım ve sıkıldım artık evlendiğine pişman oluyorummeraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Bizimkileri eve sokamayiz sen gitsin evde bu Kadar durmasın diyorsun.Valla bence yat kalk dua et çıkmasın boşver.Hergün dışarı gitse,karı kızla uğrassa daha mı iyi.Insanlar neler yaşıyor şu sayfadakileri okudukça hem onlara dua ediyorum hem kendime.En büyük derdin bu Olsun.meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?