yaptığım böreğin bile kıymalımı peynirlimi olacağına karışıyor o karar veriyor.yapacağım varsada yapmaktan vazgeçiyorum.ne olacak böyle bilmiyorum.Benimde eşim evde ve hiçbirşey yapamıyorum çünkü birşey yapsam karışıyor ev işlerine bile karışır bunaldım ve sıkıldım artık evlendiğine pişman oluyorum
Benımde evde bızde sorun olmuyor hatta esım salonda yatıyor 1.5 gıbı gıdıyor aksam 6.30 gıbı evde sadece benım temızlık ısım takılıyor. Ses yapmıyorum yatak odasında yatıyorum bıseylerle ılgılenıyorum zaman gecıyor belkı bebıs yok ondan rahatım. Benım zaman degısıyor sureklı. Ama ısteklerınızı karsılıklı dıle getırın.meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Tamm o da yıyecek versın karar ben ona sormadan yemek yapmıyorum esım ne ısterse onu yapıyorum. Ya da canım ısterse bunu yapcam uygun mu dıyorum tamm dıyor. Yarısını ıstedıgın yap yarısını onun ıstedıgı olsun. Esım etsız yemek yemez ben sebze severım ama etlerını ona verırım sebzelerını daha cok ben yerım sankı ıkınızde ınatlasıyorsunuz bı taraf bıraz daha alttan almalı sonunda olum yok.yaptığım böreğin bile kıymalımı peynirlimi olacağına karışıyor o karar veriyor.yapacağım varsada yapmaktan vazgeçiyorum.ne olacak böyle bilmiyorum.
Eşim uzun süre evde olunca çok mutlu oluyorum, içim içime sığmıyo . Asker eşleri çok iyi bilir benim hissettigimimeraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
İşleri biraz ona devredin olmaz mı?yaptığım böreğin bile kıymalımı peynirlimi olacağına karışıyor o karar veriyor.yapacağım varsada yapmaktan vazgeçiyorum.ne olacak böyle bilmiyorum.
çok sağolun sanırım benimde artık bu düşüncelere gelmem lazım.yoksa hayat banada onada zehir olmaya devam edecek.15 yıl sonra belkide eşlerin birbirine sabrı azalıyor.Tamm o da yıyecek versın karar ben ona sormadan yemek yapmıyorum esım ne ısterse onu yapıyorum. Ya da canım ısterse bunu yapcam uygun mu dıyorum tamm dıyor. Yarısını ıstedıgın yap yarısını onun ıstedıgı olsun. Esım etsız yemek yemez ben sebze severım ama etlerını ona verırım sebzelerını daha cok ben yerım sankı ıkınızde ınatlasıyorsunuz bı taraf bıraz daha alttan almalı sonunda olum yok.
Sız bızden deneyımlısınız sıze akıl vermek bıze dusmez ama yanı ınsanlar bır sure sonra bazı seylerı unutuyor galıba. Karşılıklı ıyı nıyet onemlı gercekten belkı esınızden de beklıyorsunuz ama ıste bıraz anac takılmamız gerek galıbaçok sağolun sanırım benimde artık bu düşüncelere gelmem lazım.yoksa hayat banada onada zehir olmaya devam edecek.15 yıl sonra belkide eşlerin birbirine sabrı azalıyor.
Herşeye karışıyorsa sinir olmakta haklısın.ev işinden,yemeğe,çocukların okulundan kuaförüme,komsularımla gelgitlerimden herşeye ister istemez evde olduğu için müdahil oluyor.kendi başıma markete bile gidemiyorum ya kendi gider ya beni götürüp getirir.bir kadının normal gündelik rutininde bir erkeğin heran bir sözü olması içinde olması beni bunaltıyo.bilmiyorum belkide ben yanlış düşünerek kendi kendimi düşürüyorum farklı bakış açılarına da ihtiyacım olduğu için konu açtım.
E siz çıkın o kadar tahammülünüz kalmadıysameraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
sizin durumunuz benden betermiş allah yardımcınız olsun.benim eşimde işe gider gelene kadar gün içinde 10 kere arar.hani işteyken tamamen iletişimi kessek belki birbirimizi özleyecek bi vakit olacak.Sen yine iyi durumdasın. Benim esim home ofis çalışıyor. Sabah aksam,haftaici haftasonu,her an evde. Üstüne üstlük de evcil bir yapısı var. Işim bitti su bilgisayari kapatayım da evden çıkayım demiyor.
Koltukta uyuyakaliyor sürekli
Kahvalti eder uyuya kalır
Aksam yemek yer uyuya kalır.
Ev işlerinde bana cok yardımı dokunur ama bazen bos bos konusup element uydurur. Kuru bezle yerleri silmis ogun ben uyurken
Olmaz temizlenmez diyorum .. gel de anlat
Annesi de aynı seyi söyledi en son dediki aman siz cok biliyorsunuz.
Bazen ben demeden balkon yikar. Toz alır. Ya butun gun evdesin bana diyor ki bana su hazırla toz alcam
Kovaya su koyup icine deterjan atmayi bilmez.
Ama nedense cok bilmis
Mutfaga çağırırım bazen o an bise yapmasi icin hemen söz sahibi olur ve gülüyor da bak mutfaga geldim yine bana laf soyleme hakki dogdu
Hayir bende gülüyorum komik ama bazen sinir oluyorum.
Tek artısı ev islerinde yardımcı olmasi
Ya arada özlem yok hasret yok
Bide cok merakli
Arkadasimla bulusuyorum eee napiomus seker kiz candy diyor. Lakap takmış kiza. Herseyi soruyor arkadasimin kocasina kadar
Bende ogun onu evde yalniz biraktim cebinden de para aldim soyledim. Ben gidiyorum dedim. Aksam uzeri 5 ten gece 11 e kadar eve gelmedim. Gezdim arkadasimla yemek yedim kahve ictim magaza gezdim.
Oh be dunya varmis.
Orda bile aradi. Bana diorki vardın mısanki fizana gittim alt tarafi carsiya gittim
Eve misafir gelse çıkar gider
Bazen gitmez yatak odasinda ac susuz tuvalet ihtiyacini gidermeden aksam 6 ya kadar oturur
Yemin ederim bazende hazir olan yemegi isitmaktan aciz oluyor hayatim koy tabaga geliyorum diyor cildiracagim yaaaaaaaaaa
Amin amin. Ay inanmıyorum yaaa. Benimkii de böyle yaaa yok bise istiyor musun ?naptinn?? Yemek yedinmi falan diye arar nadiren arkadasiyla cikiyorlar aksam 8 9 gibi gece 12 de geliyor. En nefret ettigimde kendisi disari ciktiginda ona bisey al dedigimde o seyi her zaman sanki bilerek yapiyormus gibi yanlış alıp gelmesi marketten.sizin durumunuz benden betermiş allah yardımcınız olsun.benim eşimde işe gider gelene kadar gün içinde 10 kere arar.hani işteyken tamamen iletişimi kessek belki birbirimizi özleyecek bi vakit olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?