- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
BAZI yorumlar ne kadar gereksiz . Biraz uzun olucak ama oku .Bak canim bende tıppppkı senin gibiyim . Eşim 8/5 çalışıyor hafta sonları evde işten geliyo gündüz gözüyle benimde haliyle isim olmuş oluyo evde . Yapmamı İstemiyo bırak yanımda dur diyo . Dışarı cikicak olsam 4 buçuğa kadar eve gelmek zorundayım eşim boş eve girmek istemiyomus ben evde olmaliymisim. Yapışık ikiz gibiyiz okadar bunaliyorumki hafta sonu izinli yine benimle . İşten geliyo diyorum arkadaşın yokmu batak falan oynayin kahveye git gözünü seviyim çık evden diyorum bazen zorla yolluyorum . Çünkü bakın ARKADAŞLAR KİNAMAYİN eş sürekli evde olunca yaşam tarzı değişiyor ya . Mesela herrrseye bir yorumu var , kari gibi herseye karışıyo . Masa kuruyorum mesela illa bi yorum yapicak bardağı o tarafa koy , yok niye ekmeklik koyuyorum masaya ha poşetten almışız ha ekmeklikten . Bunun gibi o kadar çok örnek varki önce hep uyardım . Simdi sınırımı bozuyo . Yaptıgım kaneviçeye bile karisiyo DİYORUM BE ADAM SEN NE ANLARSİN BARİ BUNA BİSEY DEME . Yanı kızlar hiçte kolay değil adam evde dura dura kaynanam gibi oldu ya . Akşamları dışarı yolluyorum onu azıcık kafası dağılsın diye adam çocuk gibi trio atiyo. Çok zor yanı öyle yargilamakla olmuyo . saçma sapan o kadar örnek varki daha yazsam roman olurmeraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Ahahahahaha benimki de böyle.Dışarıda anlatsam inanmazlar öyle de maço görünür.Evde anaç ve evcimendir.Su hazırla tozları alıcam kısmında koptum.Benimki de sildiğim evi beğenmeyip arkamdan silmişti bir keresinde.Evcimen erkek hem iyi hem kötü.Sen yine iyi durumdasın. Benim esim home ofis çalışıyor. Sabah aksam,haftaici haftasonu,her an evde. Üstüne üstlük de evcil bir yapısı var. Işim bitti su bilgisayari kapatayım da evden çıkayım demiyor.
Koltukta uyuyakaliyor sürekli
Kahvalti eder uyuya kalır
Aksam yemek yer uyuya kalır.
Ev işlerinde bana cok yardımı dokunur ama bazen bos bos konusup element uydurur. Kuru bezle yerleri silmis ogun ben uyurken
Olmaz temizlenmez diyorum .. gel de anlat
Annesi de aynı seyi söyledi en son dediki aman siz cok biliyorsunuz.
Bazen ben demeden balkon yikar. Toz alır. Ya butun gun evdesin bana diyor ki bana su hazırla toz alcam
Kovaya su koyup icine deterjan atmayi bilmez.
Ama nedense cok bilmis
Mutfaga çağırırım bazen o an bise yapmasi icin hemen söz sahibi olur ve gülüyor da bak mutfaga geldim yine bana laf soyleme hakki dogdu
Hayir bende gülüyorum komik ama bazen sinir oluyorum.
Tek artısı ev islerinde yardımcı olmasi
Ya arada özlem yok hasret yok
Bide cok merakli
Arkadasimla bulusuyorum eee napiomus seker kiz candy diyor. Lakap takmış kiza. Herseyi soruyor arkadasimin kocasina kadar
Bende ogun onu evde yalniz biraktim cebinden de para aldim soyledim. Ben gidiyorum dedim. Aksam uzeri 5 ten gece 11 e kadar eve gelmedim. Gezdim arkadasimla yemek yedim kahve ictim magaza gezdim.
Oh be dunya varmis.
Orda bile aradi. Bana diorki vardın mısanki fizana gittim alt tarafi carsiya gittim
Eve misafir gelse çıkar gider
Bazen gitmez yatak odasinda ac susuz tuvalet ihtiyacini gidermeden aksam 6 ya kadar oturur
Yemin ederim bazende hazir olan yemegi isitmaktan aciz oluyor hayatim koy tabaga geliyorum diyor cildiracagim yaaaaaaaaaa
keşke karışmasa beni bunaltan o zaten.yatsın kendi alanını oluştursun.çocuğum gibi bana bağımlı.inanın küçük oğlum bile beni daha az bunaltıyor.yediğimiz, yattığımız, kalktığımız,çocukların ödevi herşeyde bir fikri var herşeye karışmak istiyor.geçen oğlum arkadaşıyla tartışmış aşşağıda oynarken kapıya geldi ağlıyor durumu anlatıyor.beni itti kenara anlat oğlum diyor.nerdeyse gidecek çocuğun annesiyle kavga edecek.küçükkende annesiyle hep ev gezmelerine gidermiş belli bi yaşa gelince annesi kızarmış gelme diye durmazmış.yani kadın işlerine kadın olaylarına hep bi merakı var.normal erkekler gibi kendini kadın işiylemi uğraşacam diye çekmez kendini.bana kızanlarda var ama herkesin derdi kendine ağır geliyo.Konu sahibine şu şekilde hak verebilirim bazı erkekler kaynana gibi davranıyor eşlerine karşı.Eşi de her işe karışıp eleştiriyorsa kadının tepesinde karaltı gibi geliyor olabilir.Yok kendi halinde oturuyorsa siz haksızsınız konu sahibi.
Ahahahhahaha hani en fazla 2 kez sorar bana sorsa ,hayatim hangi deterjani koycam dese dolapta bulmasi 1 dakika ama işte nerdeeee. Ay aynilar demekkiAhahahahaha benimki de böyle.Dışarıda anlatsam inanmazlar öyle de maço görünür.Evde anaç ve evcimendir.Su hazırla tozları alıcam kısmında koptum.Benimki de sildiğim evi beğenmeyip arkamdan silmişti bir keresinde.Evcimen erkek hem iyi hem kötü.
durumlarımız birebir aynı arkadaşım.evet bi zaman sonra bunlar yoruyo yıpratıyo.saygı,sevgi,tahammül azalıyo malesef.BAZI yorumlar ne kadar gereksiz . Biraz uzun olucak ama oku .Bak canim bende tıppppkı senin gibiyim . Eşim 8/5 çalışıyor hafta sonları evde işten geliyo gündüz gözüyle benimde haliyle isim olmuş oluyo evde . Yapmamı İstemiyo bırak yanımda dur diyo . Dışarı cikicak olsam 4 buçuğa kadar eve gelmek zorundayım eşim boş eve girmek istemiyomus ben evde olmaliymisim. Yapışık ikiz gibiyiz okadar bunaliyorumki hafta sonu izinli yine benimle . İşten geliyo diyorum arkadaşın yokmu batak falan oynayin kahveye git gözünü seviyim çık evden diyorum bazen zorla yolluyorum . Çünkü bakın ARKADAŞLAR KİNAMAYİN eş sürekli evde olunca yaşam tarzı değişiyor ya . Mesela herrrseye bir yorumu var , kari gibi herseye karışıyo . Masa kuruyorum mesela illa bi yorum yapicak bardağı o tarafa koy , yok niye ekmeklik koyuyorum masaya ha poşetten almışız ha ekmeklikten . Bunun gibi o kadar çok örnek varki önce hep uyardım . Simdi sınırımı bozuyo . Yaptıgım kaneviçeye bile karisiyo DİYORUM BE ADAM SEN NE ANLARSİN BARİ BUNA BİSEY DEME . Yanı kızlar hiçte kolay değil adam evde dura dura kaynanam gibi oldu ya . Akşamları dışarı yolluyorum onu azıcık kafası dağılsın diye adam çocuk gibi trio atiyo. Çok zor yanı öyle yargilamakla olmuyo . saçma sapan o kadar örnek varki daha yazsam roman olur
Erkekler evlendik diye bizi tamamen yöneteceğini düşünüyoryaptığım böreğin bile kıymalımı peynirlimi olacağına karışıyor o karar veriyor.yapacağım varsada yapmaktan vazgeçiyorum.ne olacak böyle bilmiyorum.
Evet aynen öyle yaşamayan bilemez gerçekten . Hani bazı üyeler keske benimde kocam evde olsa diyoya fazlası cidden zarar yanı . Adam her an gözümün önünde vır vır vır beynimde sesi yankilaniyo bazen . Yaaa geçen mutfak elbezisiyle toz aldı evde napiyosun olmaz onunla diyorum “noldu ayakkabı silmiyorum mobilya siliyorum” diyo . Bide bilmiş bilmiş bakmıyomu iki yumrukta dağıtasım geliyo çenesini . Çok zor ofdurumlarımız birebir aynı arkadaşım.evet bi zaman sonra bunlar yoruyo yıpratıyo.saygı,sevgi,tahammül azalıyo malesef.
Anlattığına göre aynılar valla.Dışarıda evi silişimi beğenmeyip arkamdan sildi desem "hadi ordan canım" tepkisi verirler.Ay niye böyleler bunlar yaa?Ahahahhahaha hani en fazla 2 kez sorar bana sorsa ,hayatim hangi deterjani koycam dese dolapta bulmasi 1 dakika ama işte nerdeeee. Ay aynilar demekki
Benimkini de anlatsam inanmazlar. Maco duruyor bitirim duruyor. Hatta bi arkadasim esimden korkuyor oraya gitmesekmi yemege psikolojimi bozdu sanki sorun cikarir diyor esim icinCift olarak gidicektik. Yok dedim gideriz bise olmaz hahahahahhaha nasil bi imaj cizdiyse
Zor bu durumlar.Dışarıdan anlatılınca iyi gibi ama kim ister ki sürekli tepesinde her şeye karışan bir insan? Zor yani.Ama ne yapılır bir fikrim de yok maalesef.keşke karışmasa beni bunaltan o zaten.yatsın kendi alanını oluştursun.çocuğum gibi bana bağımlı.inanın küçük oğlum bile beni daha az bunaltıyor.yediğimiz, yattığımız, kalktığımız,çocukların ödevi herşeyde bir fikri var herşeye karışmak istiyor.geçen oğlum arkadaşıyla tartışmış aşşağıda oynarken kapıya geldi ağlıyor durumu anlatıyor.beni itti kenara anlat oğlum diyor.nerdeyse gidecek çocuğun annesiyle kavga edecek.küçükkende annesiyle hep ev gezmelerine gidermiş belli bi yaşa gelince annesi kızarmış gelme diye durmazmış.yani kadın işlerine kadın olaylarına hep bi merakı var.normal erkekler gibi kendini kadın işiylemi uğraşacam diye çekmez kendini.bana kızanlarda var ama herkesin derdi kendine ağır geliyo.
Çalış. Evden birinin gitmesi lâzım. O da sensin sanırım. İş bul çalış.meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Ay Allah sana kolaylık versin... Evet bazı hanımlar kızacak ama erkeğin dışarda olanı makbul ama dozunda...Evde olup herşeye karışmasi çok sinir bozucu gerçekten. Benim babam öyle zavallı anamı bunaltmıs yaptığı yemekten tutunda yaptığı temizliğe gelen misafire kadar herşeye karışır. Artık yaşlılar anneminde tahammülü azalmış bazen yanimda atışıyorlar ahha yine cilveye başladılar diyorumkeşke karışmasa beni bunaltan o zaten.yatsın kendi alanını oluştursun.çocuğum gibi bana bağımlı.inanın küçük oğlum bile beni daha az bunaltıyor.yediğimiz, yattığımız, kalktığımız,çocukların ödevi herşeyde bir fikri var herşeye karışmak istiyor.geçen oğlum arkadaşıyla tartışmış aşşağıda oynarken kapıya geldi ağlıyor durumu anlatıyor.beni itti kenara anlat oğlum diyor.nerdeyse gidecek çocuğun annesiyle kavga edecek.küçükkende annesiyle hep ev gezmelerine gidermiş belli bi yaşa gelince annesi kızarmış gelme diye durmazmış.yani kadın işlerine kadın olaylarına hep bi merakı var.normal erkekler gibi kendini kadın işiylemi uğraşacam diye çekmez kendini.bana kızanlarda var ama herkesin derdi kendine ağır geliyo.
Valla benim eşim de böyle. Wc de bile rahat yok. Kapıyı tıklatıyo çık diye. Hep bi zapt etme peşinde. Ne komşu kaldı ne alışveril. Kıcalarını özleyen hanımlar umarım yaşarsınız. Çünkü anlatılmax ancak yaşanır bu hapis hayatı. Çalışmaya başladım da "Hey özgürlük" diye bağıracaktım nerdeyse. Eşim bu durumdan şikayetçi ama iş iş iş tek çıkış yolum.ev işinden,yemeğe,çocukların okulundan kuaförüme,komsularımla gelgitlerimden herşeye ister istemez evde olduğu için müdahil oluyor.kendi başıma markete bile gidemiyorum ya kendi gider ya beni götürüp getirir.bir kadının normal gündelik rutininde bir erkeğin heran bir sözü olması içinde olması beni bunaltıyo.bilmiyorum belkide ben yanlış düşünerek kendi kendimi düşürüyorum farklı bakış açılarına da ihtiyacım olduğu için konu açtım.
Sorma...tam bir kaynana..Benimde eşim evde ve hiçbirşey yapamıyorum çünkü birşey yapsam karışıyor ev işlerine bile karışır bunaldım ve sıkıldım artık evlendiğine pişman oluyorum
ilk düşündüğüm oydu zaten aradımda,arıyorumda zaten.lise mezunuyum 36 yaşındayım küçük bi ilçede oturuyoruz.keşke bulabilsem bir dakika durmam çalışırım zaten.Çalış. Evden birinin gitmesi lâzım. O da sensin sanırım. İş bul çalış.
Hahahahahhaa ,zaten dikkat et genelde böyle hani,romantik duygusal modern falan duran erkekler kaba saba oluyor. Maco ve boyle kabadayı duranlar da boyle evcimen karisina sadık oluyor. Sey derler ya dışarıya aslan eve kediAnlattığına göre aynılar valla.Dışarıda evi silişimi beğenmeyip arkamdan sildi desem "hadi ordan canım" tepkisi verirler.Ay niye böyleler bunlar yaa?
inşallah bende bulabilirim.ahtım var özgürlük diye 2 koca tepsi baklava alıp dağıtcam ilk maaşımla.bir erkeğin evine,çocuğuna,karısına düşkün olması tabiki güzel.ama tutup hem anne hem baba olmaya çalışması yaşayan bilir.herşeyin fazlası zarar.Valla benim eşim de böyle. Wc de bile rahat yok. Kapıyı tıklatıyo çık diye. Hep bi zapt etme peşinde. Ne komşu kaldı ne alışveril. Kıcalarını özleyen hanımlar umarım yaşarsınız. Çünkü anlatılmax ancak yaşanır bu hapis hayatı. Çalışmaya başladım da "Hey özgürlük" diye bağıracaktım nerdeyse. Eşim bu durumdan şikayetçi ama iş iş iş tek çıkış yolum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?