Sen yine iyi durumdasın. Benim esim home ofis çalışıyor. Sabah aksam,haftaici haftasonu,her an evde. Üstüne üstlük de evcil bir yapısı var. Işim bitti su bilgisayari kapatayım da evden çıkayım demiyor.
Koltukta uyuyakaliyor sürekli
Kahvalti eder uyuya kalır
Aksam yemek yer uyuya kalır.
Ev işlerinde bana cok yardımı dokunur ama bazen bos bos konusup element uydurur. Kuru bezle yerleri silmis ogun ben uyurken
Olmaz temizlenmez diyorum .. gel de anlat
Annesi de aynı seyi söyledi en son dediki aman siz cok biliyorsunuz.
Bazen ben demeden balkon yikar. Toz alır. Ya butun gun evdesin bana diyor ki bana su hazırla toz alcam
Kovaya su koyup icine deterjan atmayi bilmez.
Ama nedense cok bilmis
Mutfaga çağırırım bazen o an bise yapmasi icin hemen söz sahibi olur ve gülüyor da bak mutfaga geldim yine bana laf soyleme hakki dogdu
Hayir bende gülüyorum komik ama bazen sinir oluyorum.
Tek artısı ev islerinde yardımcı olmasi
Ya arada özlem yok hasret yok
Bide cok merakli
Arkadasimla bulusuyorum eee napiomus seker kiz candy diyor. Lakap takmış kiza. Herseyi soruyor arkadasimin kocasina kadar
Bende ogun onu evde yalniz biraktim cebinden de para aldim soyledim. Ben gidiyorum dedim. Aksam uzeri 5 ten gece 11 e kadar eve gelmedim. Gezdim arkadasimla yemek yedim kahve ictim magaza gezdim.
Oh be dunya varmis.
Orda bile aradi. Bana diorki vardın mı

sanki fizana gittim alt tarafi carsiya gittim
Eve misafir gelse çıkar gider
Bazen gitmez yatak odasinda ac susuz tuvalet ihtiyacini gidermeden aksam 6 ya kadar oturur
Yemin ederim bazende hazir olan yemegi isitmaktan aciz oluyor hayatim koy tabaga geliyorum diyor cildiracagim yaaaaaaaaaa